fotosunu vermedi mi doktorun cnm yaoy maşallah miniğe valla doktorlar 3,5 cm falan demiyorlar nasıl anlıyorlarsa anlıyorlar
cnm model ve renk harika için de de sen olunca süper olur valla
ben geldim fıstıklarımmm. Veledim cok güzel cok iyi teyzeleri. 3.5 cm kadar..
Doktor hareket ettirmek istedi etmedi. Bir kaç defa vurdu sonra senin bebiş uyuz olacak biraz dedi.Tam o sırada o nokta kadar elleri ve ayaklarını kendine cekip tekrar geri itti. Doktor şaşırdı. İlk defa 3.5 cmlık bir bebegin bu kadar net hareketini gördüm dedi....
Tabi ben tam olarak ne gördüğünü tam anlamadıgımdan öyledir benim velet dedim.. Kısacası süperiz biz
Eki Görüntüle 1152439
Eki Görüntüle 1152440
kızlarrrrrrrrrrrnişanlık modelime karar verdimm biraz erken ama neyse nasıl sizce bayıldım yaaaa
ayy maşallahben hala daha anlayamıyorum usg de bakarken eli neresi ayağı neresi eşimde yuh diyo bana
çok güzel canım ama biraz gelinliği andırıyo..
düğündede bunun beyazını giycen sonuçta
fotosunu vermedi mi doktorun cnm yaoy maşallah miniğe valla doktorlar 3,5 cm falan demiyorlar nasıl anlıyorlarsa anlıyorlar
cnm model ve renk harika için de de sen olunca süper olur valla
ilk gördüğüm an vuruldum
resimdeki kıza da çok yakışmış hakkaten ama bana daha çok tabi
çok güzel diimiii
ahahaolsun ben kabarık istiyorummm
verdiler canım aksam atabilirim daire olunca atamıyom
ayy maşallahben hala daha anlayamıyorum usg de bakarken eli neresi ayağı neresi eşimde yuh diyo bana
çok güzel canım ama biraz gelinliği andırıyo..
düğündede bunun beyazını giycen sonuçta
verdiler canım aksam atabilirim daire olunca atamıyom
Eki Görüntüle 1152439
Eki Görüntüle 1152440
kızlarrrrrrrrrrrnişanlık modelime karar verdimm biraz erken ama neyse nasıl sizce bayıldım yaaaa
kız bende anlamadım he öyledir benim yavrucak dedım geçtim.
ayy cidden canım ya bıldıgın bebek olmuş ama
evet rengi i biraz daha pembeye doğru olabilir aslındahehe tamam ozaman sen beğendiysen sorun yok güzel rengi zaten harika
tmm cnm bizde bakarız zeytin çekirdeğinebiriktir albüm yap cnm benim hep hayalimdir bebeğimin herşeyini biriktireceğim ilerde büyüğünce veririm diyorum
tamam canım doktora ıkız degıl mı dedım yok degıl dedı. Haydaaa okeye 4. arayışları devam edecek dedim. Adam bön bön baktı suratıma. Ben neden çenemi tutamıyombende istiyomm
tmm cnm bizde bakarız zeytin çekirdeğinebiriktir albüm yap cnm benim hep hayalimdir bebeğimin herşeyini biriktireceğim ilerde büyüğünce veririm diyorum
benımde arkadaşın var canım boyle kabarık degıl vucudu saran bir model. İstersen atabilirim
vücudu saran giymek için çok zayıf olmak gerekirbakıyım ama merak ettim
tamam canım doktora ıkız degıl mı dedım yok degıl dedı. Haydaaa okeye 4. arayışları devam edecek dedim. Adam bön bön baktı suratıma. Ben neden çenemi tutamıyom
bız album aldık canım. eşim daha birsey yazdırmadı ama artık yazarız
benim gibi
nişanlıkta güzelmiş. inşALLAH giymek en doğru insanla sevdiğinle nasip olur
missdeyy ben bakabilirim
vücudu saran giymek için çok zayıf olmak gerekirbakıyım ama merak ettim
aaa hava da attı
inşallah canım aminnn
tamam kızlar ozel albumume atarım birazdan faceten indir falan zahmetli
geliyor hemen
tamam kızlar ozel albumume atarım birazdan faceten indir falan zahmetli
geliyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?