Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vücudu saran giymek için çok zayıf olmak gerekir bakıyım ama merak ettim
aaa hava da attı
inşallah canım aminnn
bence missdeliy kendi resmini de atsın
atttıydım sonra herkes kaldırdı bende kaldırdımdı
Ben geldimmm
Napıyosunuz hatunlarr
attım canım. amma bu nisan degil cocugunun 1 yaş kıyafeti. Bence cok hostu.Arka fonda gittim hastaneee.. Reklamları dinlediniz.
hoşgeldin canım geyik yapıyoruz bir de missdely nin usg fotosunu atmasını bekliyoruzzzz
bize çocuk soran yok cnm sadece eltim soruyor bişi yok mu daha diye herkes evliliğinizin tadını çıkarın diyor ben çıkardım yeter b.ku çıkmadan çocuk istiyorum diyorum evlilikte kendilerini çocuklarına adıyan kadınlara kızardım önceden ama bende onlardan biri olucam galiba minik bir ufaklığın sorumluluğunu almak istiyorum ya da yaşım geldi ondan böyle hissediyorum bilmiyorum minicik ellerini tutmak öpüp koklamak istiyorum ama eşime anlatınca bunları aptal aptal yüzüme bakıyor
ben geldim fıstıklarımmm. Veledim cok güzel cok iyi teyzeleri. 3.5 cm kadar. .
Doktor hareket ettirmek istedi etmedi. Bir kaç defa vurdu sonra senin bebiş uyuz olacak biraz dedi. Tam o sırada o nokta kadar elleri ve ayaklarını kendine cekip tekrar geri itti. Doktor şaşırdı. İlk defa 3.5 cmlık bir bebegin bu kadar net hareketini gördüm dedi....
Tabi ben tam olarak ne gördüğünü tam anlamadıgımdan öyledir benim velet dedim.. Kısacası süperiz biz
kim kız bu ben sen sandım :26:
kendi resmini at bakim bide bebişin usgsini
Hemen kaldırma ama resimleri yaa..akşama giremicem..bebişi atamam şimdi iş pcsı ya. telde de internet paketı olmayan tek garıban benım:2:. Akşam söz kendim bir de bebiş gelecek
bebişi atamam şimdi iş pcsı ya. telde de internet paketı olmayan tek garıban benım:2:. Akşam söz kendim bir de bebiş gelecek
Hemen kaldırma ama resimleri yaa..akşama giremicem..
Hemen kaldırma ama resimleri yaa..akşama giremicem..
evetttt bende akşamları giremiyorum yarın sabah bakarımmmm kaldırmaa
yok yok kaldırmam söz. Tahlil sonuçlarımda keton cok cıkmış. Doktor yatış verebilirim dedi. Kusmuyormusun dedi yok dedım. Yemek yemıyormusun dedi onu da yıyyorum.Neden olabilir Zeynep ya
günde 3lt ye yakın sıvı alman lazım su veya sıvı alımını az mı yapıyosun canım?:26:
yok canım en kotü 2 lt alırım
sıvıyı arttır canım özellikle suyu bir dahaki gidişine kadar..
maden suyu da içmeye çalış ondaki minerallerde faydalı...
bakalım yine yüksek mi...
tamam canım offf. Kesin doktor değiştiricem. Daha önce gittiğim idrar midrar istemedi. BU istedi ortaya çıktı işte..belki hep vardı da bilmiyordum