- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
benim dükkandan istediğin ne varsa gönderrm katilin olursam tabi yepyeni hediyelerini de alırım az önce senin dükkana uğradım satışlar artmış bol kazançlar
satış mıı bi parfüm sattımm :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim dükkandan istediğin ne varsa gönderrm katilin olursam tabi yepyeni hediyelerini de alırım az önce senin dükkana uğradım satışlar artmış bol kazançlar
uyu yolda o zaman bayılmazsın
msj ım iletilmedi
kk da peşine düşeyim bari
Hoşgeldin hatun özledik seni ya :)) Naptın hallettin mi işleri bi daha ki yolculuk ne zamankızlar herkese selamlaarr
geçen çekilişten beni tanıyanlar olsa da tanımayanlar için kısa bir özet geçeyim, akşam da tanıtım topiğinde uzun bir özet geçerim
28.5 yaşındayım ( haziran 6 ya kadar 29 olmak yok ) sakarya da yaşıyorum, mimarım, ismim nurdan haftada 2 gün ankaraya gitme zorunlulugum oldugu için bazı günler aranızdan kaybolacvagım, ama döndükten sonra mutlaka yetişirim size
sohbet ettikçe daha çok tanırız zaten birbirimizi ama benim şuan odamı toplamam lazım o yuzden bir süre daha musade istiyrum
bu arada herkese hayırlı kandiller, dilerim tüm dualarınız kabul olur
hoşgeldin canımmmmm
Slm canım hayırlı kandiller
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
asmuu nerde yaa asmuu yok mmuuuuuu
Hoşgeldin hatun özledik seni ya :)) Naptın hallettin mi işleri bi daha ki yolculuk ne zaman
Hoşbulduk kızlar Nasılsınız :)
iyiiym şekerimm sen nasılsınnn
Asmuyu kandıramadık bide sen sıkıştır bakayım Ben Hülya ablaya ve rosaledaya söyledim. Ablam bu çekilişe katılamıcakmış çok yoğunmuş bu aralar, rosaleda kuzumun da doğumuna az kalmış çok ilgilenemeyebilirim o yüzden katılamıcak sanırım. İki firemiz var buradan. Bide eski katilime mesaj atayım bi, Ümran yeni doğum yaptı gelemez sanırım da eski katilim gelir belki :)))
olsun sıftah olmuş takipteyim yeni kıyafetlerini
gelde nasıl gelirsen gel diyon yaniiii
Hoşgeldin hatun özledik seni ya :)) Naptın hallettin mi işleri bi daha ki yolculuk ne zaman
Asmuyu kandıramadık bide sen sıkıştır bakayım Ben Hülya ablaya ve rosaledaya söyledim. Ablam bu çekilişe katılamıcakmış çok yoğunmuş bu aralar, rosaleda kuzumun da doğumuna az kalmış çok ilgilenemeyebilirim o yüzden katılamıcak sanırım. İki firemiz var buradan. Bide eski katilime mesaj atayım bi, Ümran yeni doğum yaptı gelemez sanırım da eski katilim gelir belki :)))
Bit pazarı benim için bereketli olmadı ya Silemiyorum da kaldı öyle boş boş topik
eveettt
pazartesi günü yeni yolculugum bu sefer o yuzden biraz ihmal edebilirim burayı ama döndüğüm zamanlarda eminim açığı kapatırım
asmu ya msj ım bile iletilmedi bi şekilde kk da falan bulup sıkıştırırm hülya ablaya da üzüldüm yaa :84: o da olmalıydı burda bebişi olanlara laf söylemeyemiyorum malesef tabi onlar vergiden muaf
ben benim eski kurbanıma bişey diyemiyorum ama eski katilim burada ve yeni katilini kandırmaması için elimden geleni yapacagım
Pazartesiye çok var depolarız seni Canım Hülya abla kpssye hazırlanıyomuş yoğunum dedi :) Bende üzüldüm ama kendini ayarlayabilseydi mutlaka gelirdi diye düşünüyorum :)) Biz demirbaş zaten
off benim de kpss ye hazırlanmam lazım da çok üşeniyorum yollarda gidip gelrken çalışayım bari diyorum, haftada 8 saat yol yapıyorum malum
biz demirbaşız zaten, yeni gelen arkadaşlarda öyle olur inşallah
Aynen benimde biraz bakmam lazım kpss ye bende çok üşeniyorum
İnşallah kalıcı olur her çekilişte genişliyoruz zaten ne güzel
ooo ne mutlu saaanaaaaaa
ben senin mimar oldgunu bilmiyodum kızzzzz
saol canımm. senin okul nasıl gidiyoo :)
evett kocaman oldukk herkes aktif olur inşallah da sıkıntı olmaz bu sefer :26:
napsak da şu üşengeçliği atsak kız, kpss çalışmadan olmaz kii :18:
parayı ihtiyacım var o yüzden satıyorum bendeee canım napimm
Şu okul bi kapansın ben anca öyle başlarım canım :) Bi rahatlamam lazım kafamı toparlayabilmem için :)
Bişi sorcam ben genelde telefondan giriyorum göremedim. Zorunlu hediyeler için anket açıldı mı? Neye karar verdik şimdi?
Bende evde öylece duran kullanmadığım kıyafetleri takıları falan koymuştum ama pazarlamayı yapamadım sanırım çoğu sıfır ürünlerdi yoksa
Hoşbulduk kızlar Nasılsınız :)