- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
Selam kızlar :)
Iyi kandiller herkese...
hoşgeldin canımmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi kandiller herkese...
ooo ne mutlu saaanaaaaaa
ben senin mimar oldgunu bilmiyodum kızzzzz
dmeek ki beni hiç dinlemiyotsun sen bende senin izmitte oldugunu bilmiyordum ama dün gece tanıtım topiğini didiklerken gördüm
Nazzzzzz kuzumm hoşgeldinnnn..kızlar herkese selamlaarr
geçen çekilişten beni tanıyanlar olsa da tanımayanlar için kısa bir özet geçeyim, akşam da tanıtım topiğinde uzun bir özet geçerim
28.5 yaşındayım ( haziran 6 ya kadar 29 olmak yok ) sakarya da yaşıyorum, mimarım, ismim nurdan haftada 2 gün ankaraya gitme zorunlulugum oldugu için bazı günler aranızdan kaybolacvagım, ama döndükten sonra mutlaka yetişirim size
sohbet ettikçe daha çok tanırız zaten birbirimizi ama benim şuan odamı toplamam lazım o yuzden bir süre daha musade istiyrum
bu arada herkese hayırlı kandiller, dilerim tüm dualarınız kabul olur
bakk demkki birbirimizi tanıtım topiğinden ögreniyozzz :26::26::26::26:
Nazzzzzz kuzumm hoşgeldinnnn..
Sensiz olmazdı bu çekiliş,kimi kandırırdım yoksa..
aleykum selam canim senin de kandilin mübarek olsun uzme canını ALLAH in izniyle daha iyisini alırsın canım benimSelamun aleykum hatunlar.Hepinizin simdiden regaip kandili mübarek olsun.Rabbim dualarinızı hayırlısıyla kabul etsin.Bizleride unutmayin dualarda.Nasılsınız keyifleriniz nasıl.Benim biraz moralim bozuk kendime bir bilezik yapabildiydim sadece calismaya basladigimdan beri maasim hep ceyizlere gitti az kaldi bitmesine.Ama kredi kartim full doluydu Hic bisey anlauamiyodum maasimdan bende bugun bilezigimi bozup karti odedim komple karti kapaticam.Altin yuksekken almistim bilezigi 1910 tlye 1615 e bozdum oyuzden baya uzuldum (
öğreniyoruz ya canım önemli olan o
bu çekilişte bütün kandırıkçıları tek tek ifşa edecegim zaten kimseyi kandıramayacaksınız
Hoşgeldin canım..ben de bu çekilişe katılmak istiyorummm
şimdi ne yapmam gerekiyor :26:
ben de bu çekilişe katılmak istiyorummm
şimdi ne yapmam gerekiyor :26:
Iyi kandiller herkese...
Sen öyle san..öğreniyoruz ya canım önemli olan o
bu çekilişte bütün kandırıkçıları tek tek ifşa edecegim zaten kimseyi kandıramayacaksınız
herkesin kandili mübarek olsunn... hayırlı kandillerr :)))
aynen canım naberrrrr
Sen öyle san..
Bak gör neler yapıcam sana..
Allah kabul etsin bebeğimm.iyiyimmm oruçluyum birazdan yıkılmaya başlarım kesin
ve odamı toplamam lazım, odada kendimi kaybetmekten korkuyorum :18:
iyiyimmm oruçluyum birazdan yıkılmaya başlarım kesin
ve odamı toplamam lazım, odada kendimi kaybetmekten korkuyorum :18:
Allah kabul etsin bebeğimm.
bende oruçluyuum canım bende sallanmaya başladım bari internete vakit geçiriyim dedim ALLAH KABUL ETSİiN Bu aradaa