- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
Benim bazı planlarım var kurbanımla ilgili :) Bakalım kim çıkacak ona göre hazırlanmaya başlayayım :)
ben olayım senin kurbanın bence

ben ilk kez katılıyorum![]()
güzel olacak güzeell

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bazı planlarım var kurbanımla ilgili :) Bakalım kim çıkacak ona göre hazırlanmaya başlayayım :)
ben ilk kez katılıyorum![]()
Bi çekiliş olsun bak sen o zaman heyecanı :) Umarım sorunsuz güzel geçerde çok eğleniriz canım :=ben ilk kez katılıyorum![]()
ben olayım senin kurbanın bence
güzel olacak güzeell![]()
hımm nasıl planlar merak ettim![]()
selammmmmmm![]()
iyiyimmm sen nasılsın canım![]()
Bi çekiliş olsun bak sen o zaman heyecanı :) Umarım sorunsuz güzel geçerde çok eğleniriz canım :=
Ben bilmem kim olacak benim kurbanım zey bilir![]()
Yok canım söylemem yapamam aksilik çıkar falan lafta kalmasın sonra :))
Bende iyiyim çok şükür :)
ne gibi bi sorun çıkabilir kiii :26:
ayyy bi an önce belli olsun şu kurbanlarben hediye hazırlamayı çooook severimmm
![]()
akşam edemedim bugün genel herkes izinli nerdeyse ben çalışıore![]()
sıkıntıdan patlıcam![]()
Özel sektör mü canım? niye tatil yapmazlar ki resmi tatillerde anlamıyorumGerçi büyük konuşmayayım işe başladığımda başıma gelir falan
![]()
evet canım özel sektör malesefsen çalışmıyomusun ?
Öğrenciyim ben henüz canım 1 sene sonra inşallah başlayacağım :)
Yapmayı planladığım şey biraz uğraş istiyor canım ve zaman gerek yetiştiremezsem yada yapar içime sinmezse gönderemeyebilirim. O yüzden dedim :) O olmazsa her kurbanıma yaptığım gibi minik ahşap bi obje yaparım ona da :)
Mühendislik canım. bu sene bitecekti ne güzel bi sene uzattım. Sıkıldım ben ya ilerde nasıl hatırlıcam bilmiyorum da bitse de gitsem diye bakıyorum artık.aaa en güzel zamanlar yane okuyosun canım ?
benim annem de ahşap boyamayla ilgileniyor, çok güzel oluyor yaa, asla aynısı olmuyor 2. kez yapmaya çalışsan da aynısını, yani o üründen dünyada bi tek sende oluyor![]()
El emeği var güzel olmaz mı canım ya :) Çok zevkli dert tasa kalmıyor onlarla ilgilenirken :)
ben bu sefer el emegi bişeyler yapamacagım sanırım kurbanıma![]()
Canın sağolsun kuzum,ne alırsan beğenirim ben..
ben bu sefer el emegi bişeyler yapamacagım sanırım kurbanıma![]()