- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
Benim bazı planlarım var kurbanımla ilgili :) Bakalım kim çıkacak ona göre hazırlanmaya başlayayım :)
ben olayım senin kurbanın bence
ben ilk kez katılıyorum
güzel olacak güzeell
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bazı planlarım var kurbanımla ilgili :) Bakalım kim çıkacak ona göre hazırlanmaya başlayayım :)
ben ilk kez katılıyorum
Bi çekiliş olsun bak sen o zaman heyecanı :) Umarım sorunsuz güzel geçerde çok eğleniriz canım :=ben ilk kez katılıyorum
ben olayım senin kurbanın bence
güzel olacak güzeell
hımm nasıl planlar merak ettim
selammmmmmm
selam nasılsın :)
iyiyimmm sen nasılsın canım
Bi çekiliş olsun bak sen o zaman heyecanı :) Umarım sorunsuz güzel geçerde çok eğleniriz canım :=
Ben bilmem kim olacak benim kurbanım zey bilir
Yok canım söylemem yapamam aksilik çıkar falan lafta kalmasın sonra :))
Bende iyiyim çok şükür :)
ne gibi bi sorun çıkabilir kiii :26:
ayyy bi an önce belli olsun şu kurbanlar ben hediye hazırlamayı çooook severimmm
akşam edemedim bugün genel herkes izinli nerdeyse ben çalışıore
sıkıntıdan patlıcam
Özel sektör mü canım? niye tatil yapmazlar ki resmi tatillerde anlamıyorum Gerçi büyük konuşmayayım işe başladığımda başıma gelir falan
evet canım özel sektör malesef sen çalışmıyomusun ?
Öğrenciyim ben henüz canım 1 sene sonra inşallah başlayacağım :)
Yapmayı planladığım şey biraz uğraş istiyor canım ve zaman gerek yetiştiremezsem yada yapar içime sinmezse gönderemeyebilirim. O yüzden dedim :) O olmazsa her kurbanıma yaptığım gibi minik ahşap bi obje yaparım ona da :)
Mühendislik canım. bu sene bitecekti ne güzel bi sene uzattım. Sıkıldım ben ya ilerde nasıl hatırlıcam bilmiyorum da bitse de gitsem diye bakıyorum artık.aaa en güzel zamanlar ya ne okuyosun canım ?
benim annem de ahşap boyamayla ilgileniyor, çok güzel oluyor yaa, asla aynısı olmuyor 2. kez yapmaya çalışsan da aynısını, yani o üründen dünyada bi tek sende oluyor
El emeği var güzel olmaz mı canım ya :) Çok zevkli dert tasa kalmıyor onlarla ilgilenirken :)
ben bu sefer el emegi bişeyler yapamacagım sanırım kurbanıma
Canın sağolsun kuzum,ne alırsan beğenirim ben..
ben bu sefer el emegi bişeyler yapamacagım sanırım kurbanıma