aminn canım true cugummm
amin kuzum seninkini de kabul etsin Rabbim
benim sallanmadan oda toplamam lazım da işte yavaş yavaş acelem yok![]()
amannn sen dikkat ett canım yaa acele etme olmadı ben yardıma geliyim miii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminn canım true cugummm
amin kuzum seninkini de kabul etsin Rabbim
benim sallanmadan oda toplamam lazım da işte yavaş yavaş acelem yok![]()
amannn sen dikkat ett canım yaa acele etme olmadı ben yardıma geliyim miii![]()
gel kızz yakınmışız ne de olsaiftarı beraber yaparız
![]()
naz , meltem Allah kabul etsin oruçlarınızı , ben de 8 mart hediyeler topiğinii inceledm az önce ne güzel ya özendim bir an önce kurbanım belli olsa da hediyelerimi araştırmaya almaya başlasamminik metal kutulara konulan hediyeleri çok beğendim öyle kutu bulabılırsem kurbanıma o şekilde göndermek ıstyrm ben de
![]()
naz , meltem Allah kabul etsin oruçlarınızı , ben de 8 mart hediyeler topiğinii inceledm az önce ne güzel ya özendim bir an önce kurbanım belli olsa da hediyelerimi araştırmaya almaya başlasamminik metal kutulara konulan hediyeleri çok beğendim öyle kutu bulabılırsem kurbanıma o şekilde göndermek ıstyrm ben de
![]()
Asmu yok canım..asmuu nerde yaa asmuu yok mmuuuuuu![]()
Asmu yok canım..
Kim yanlış tahminler de bulunacak dedim,bayrağı sana devrediyorum dedi.
Birde güzel bir basın açıklaması yaptı.![]()
merhaba teşekkür ederimm
o zaman katilimi seçtim ben benim katilim sen ol![]()
saol canım seninde kandilin mübarek olsun bende ondan heycanlandımm önceden beni unutmayın diye tehdit bile ettimmm
bilmem belki de ben olurum her şey cumartesi ortaya çıkacaaaak
aynen valla kaç çekiliştir hediyelere bakıyorum hayran hayran bu sefer koştum katıldım arkadaş listenden biri katılmadığı sürece zor farkediliyor ,
ben forumda yeni yeni aktif oluyrm once bit pazarı ardından yemek yarışması şimdi çekiliş deniyrm hepsini![]()
akşama hazırlaannn ben geliyommmmmm![]()
bilmem belki de ben olurum her şey cumartesi ortaya çıkacaaaak![]()
Bizde söyledik sensiz olmaz diye ama katılmıcam dedi gülüm.neden yokmuş kiiio olmadan olmaz ya bana nee asmu istiyorummm :84: :84:
Bizde söyledik sensiz olmaz diye ama katılmıcam dedi gülüm.
Biraz da sen yüklen,ikna kabiliyetin iyidir senin bebem.![]()
tamamdır canım buyur gell
offf yaa daha cumartesiye çok vaarr :84:
zeyneeppp benimkini şimdiden söylesen olmaz mıı![]()
Selam da söyle..once bi telefonumu bulayım da whatsap tan sıkıştırayım madem onu![]()
bende bit pazarını yeni deniyorum kitap çekilişine katıldımm ben ama çok sohbet yoktuu ordaa benim katilim senn olll![]()
gelmem mii ama gelene kadarr bayılırımm benn![]()
Selam da söyle..![]()