bakalım bi yarın olsun da bakacagım artık :26:
sadece bir ara mı :26: hep inandıramadım mı seni :26:
katilime pazartesi onların bulundugu yere dagıtım olur demişler, sanırım yarın dagıtıma çıkamaz bu durumda :26: ama bu gece gelirse ben yarın gider firmadan alırım o süper olur işte :119: ağzın bal yesin diyecem olmayacak, agzın limon yesin zeynebim
hep kargolarım problemli oluyor, belki de katılmam protesto ederim bütün firmaları
Avatarın da kendimi gördüm resmen yaolur mu seni aday koymuştumbizimle misin değil misin iskoçyalı
Seviyorum alışverişi ne yapayım yahahaha ne güzel dimi poşetler dolu dolu
Ya bugün hukuk finalim vardı hoca yoklamaya önem vermiyorum formaliteden dedi bende baya devamsızlık yaptım dün çalışıyordum bide ne göreyim devamsızlıktan bırakmış :/ şok oldum
Sana ne oldu canim kargo da problem mi var?
heh iyi bari en heyecanlı zamanda kandırabilmişim seni
ben bi dahaki sefere katilimin yanına gidip alacam hediyelerimi mecburi, yoksa kargo firmaları beni hiç sevmiyor
bu bide önceden görebildigim bişey degildi canım malesef, toplantı yeni belli oldu, gitme işi yeni çıktı o yuzden :26: yoksa katilimi de dün gerdim, ona da üzüldüm
Ya bugün hukuk finalim vardı hoca yoklamaya önem vermiyorum formaliteden dedi bende baya devamsızlık yaptım dün çalışıyordum bide ne göreyim devamsızlıktan bırakmış :/ şok oldum
Gözünü korkutmayayim diye demedim bişey
heyy allahım yaaaneyse kuzum olmuşun çaresi yok seneye ona göre inanmazsın hocanın dediklerine
umarım çıkmaz, eğer yarına kadar şehrime gelmezse ankarada olacagım o yuzden nasıl olacak hiç bilmiyorum :18:
evet çok gaza geldik
canım senin kargo bu gece gelir bence yarın dağıtıma çıkar...yarın sabah erken saatte ara sen kargo firmasını...şu saatet kadar getiremiycekseniz ben gelip şubeden alıyım de...
yok öyleee katılıcaksın efendim
hediyelerini aldın diye kaçma ama buralarda ol muhabbet ediyoz işte ne güzel
anladım canım kısmet olsun geç olsunda güç olmasın..
Öyle bişey demedim diyo şimdi deçok üzüldüm ya gitti boşu boşuna bi dersim
Evden bi baskasi alir canim sen olmazsan ama gec kavusursun hediyelerine
amin inşallah canım
evden bi başkası alamıyor malesef canım, kardeşim ananemlerde kalıyor çalıştıgı için, babam da ancak gece yatmaya geliyor evebakalım yarın gelirse hiç sorun olmayacak inşalah
Aaa o zaman insallah sen gitmeden getirirler :/ katiline dedin mi daha erken gonderseydi keşke
çok sıkıldım şu gün bitseeee
bence de hiç bir şey yok bitse de gitsek
canım benm ankaraya erken gitmem gerektigi yeni belli oldu, o arada kargoya vermişti zaten :26: bide zaten kendi sıkıntıları da varmış kıyamam ben onatamamen benm hatam yani, inşallah gelir
Anladim şimdi canım :) geç olsun güç olmasın sag salim ulassinda sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?