Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhabalar üsenmedim okudum yirmi sayfayi :)
Farklı şehirler , farklı meslekler , farklı hayatlar tanıyoruz ne güzel ,
Zeyy ikizlerin olacakmıs Allah saglikta kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bende tanıtım kısmını okurken kurban olma ihtimalini düşünüyorum ne alabilirim diye :)
2013gelinleri topigimızden bircani davet ettim bende zaten gamze ve özge de burada güzel heyecanlı olacak inşallah haftasonunu bekliyorum dört gözle :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
konu sahibi değilim, ama elimden geldiğince açıklarım tabi.
Konu sahibi arkdaşımız zeyy88'e katılmak isteyenler isim-soyisim- adres bilgilerini gönderip sonra yine geyik başlığında bulunan tanıtım topiğinde kendilerini tanıtıyorlar. İşte evli-bekar, sevdiği şeyler, fiziksel özellikler gibi.
Zeyy88 çekilişi yapıp herkese kimin çıktığını ve bilgilerini özel mesajla gönderecek. 19 mayıs sonrası hediye paketlerimizi göndereceğiz.
Ama çekilişin en tatlı yanı sohbete dahil olmak, ve bizim çıktığımız kişiyi tahmin etmeye çalışmak. Tabii bize kim çıktı vs bunu kimseye söylemiyoruz.
Konunun ilk sayfasında bir önceki çekilişin linkleri mevcut, örnekler daha kolay anlamanı sağlayacaktır.
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
çok sağol canım.ellerin dert görmesin.
evet linkleri inceledim.fakat benim kafama birşey takıldı.
örneğin bit pazarında vs.sırf kargo parası yüzünden bazı arkadaşlar anlaşamıyor vazgeçiyor.
linklere baktım masallah herkez birden fazla hediye göndermiş...
onun için şaşırdım valla.
gözünüzde maddiyatci gibi görünmek istemem ama
bildigin koca koca koliler göndermiş arkadaşlar.sonuç güzel ama
zeynepcigim, ben bilgilerimi yollamıştım sana ama gelmedi mi acaba canım :26: tekrardan yollayım hemen şimdi
tanıtım yazısını da yarın yazayım en iyisi yada diğer topikten alıp kopyalayım direk
Günaydın cekikis guzelleri )
Bugun tatil evimdeyim yegenimle oynuoruz))
Sizler Nasılsıniz neler yapıyorsunuz
Hatunlar herkesin regaip kandili muberek olsun ALLAH hayırlara vesile etsin
herkese kocamann günaydınnnnnn nasılsınızzz
iyiyimmm canım sen nasılsınn
Herkesin kandili mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
Saoll kuzum ) seninde gunun cabucak gecsin gtsin....Günaydın tatlımmm ay ben çalışıyorummm
izinli olanlara iyi tatiller artık
Gunaydin sekerim )herkese kocamann günaydınnnnnn nasılsınızzz
Günaydın canım bende son anda izni alanlardanim :))
Iyi yapmissin valaa. Ay bende de bi uyku hali var ki sormaaa
Gunaydin sekerim )
Saoll kuzum ) seninde gunun cabucak gecsin gtsin....
seninde kuzum seninde :)) dularda unutulmayalım inşallah :)))Herkesinn Regaip Kandili Mübarek Olsun.
herkese merhabalar regaip kandiliniz mübarek olsun, ben de tatilim bol bol uyudum şimdi çay keyfi yapıyoruz eşimle , ev işleri de çok ama hiç yapasım yok dinleneyim diyrm öğle sonrasında da akraba ziyaretleri yapacağız bugünü böyle değerlendirelim dedik
ayy evet akşam olsada gitsem
havada bi kasvetli bi boğuucu karanlık ders çalışım az diorum yok gram istek yok
aminnn amiiiiin :)))))))Hatunlar herkesin regaip kandili muberek olsun ALLAH hayırlara vesile etsin
herkesin kandili mübarek olsunn... hayırlı kandillerr :)))
saol canım senindee
naberrrr
iyiyim çok şükür canım sen nasılsınn :)
bende iyiim canımmm napıyon tatil dimii bugun:))
ooo ne mutlu saaanaaaaaaevetttt aslında bugün bize mesaiydi. dün aradılar iptal oldu dediler.. nasıl sevindimmm :))
kızlar herkese selamlaarr
geçen çekilişten beni tanıyanlar olsa da tanımayanlar için kısa bir özet geçeyim, akşam da tanıtım topiğinde uzun bir özet geçerim
28.5 yaşındayım ( haziran 6 ya kadar 29 olmak yok ) sakarya da yaşıyorum, mimarım, ismim nurdan haftada 2 gün ankaraya gitme zorunlulugum oldugu için bazı günler aranızdan kaybolacvagım, ama döndükten sonra mutlaka yetişirim size
sohbet ettikçe daha çok tanırız zaten birbirimizi ama benim şuan odamı toplamam lazım o yuzden bir süre daha musade istiyrum
bu arada herkese hayırlı kandiller, dilerim tüm dualarınız kabul olur