nasıl yaaaaaaaaaaben senii tanımıyommm bizden değilsinnn
oy oy oy :=)=)Kızlar bende kurbanımın hediyelerini tamamladım sayılır paketlemelerini yaptım çoğunun resim isterseniz atarım
canım senin özenine hayraananHenüz tüm hediyelerimi paketleyemedim.Süslemeleride yapıstiricim yoktu bantla yapistirdim.İnsaAllah kurbanım begenir kizlar.
Eki Görüntüle 1110831
ovvvvvvvvvvvvvvvv en sevdiklerimkurbanıma çeyizi için el havlusu mutfak havlusu ve seksi bir çorap aldım
süprizler sevilmez mi yaaa :))) bende sendee bayılıyosunn süprizleree :)))
Tesekkur ederim
Ne zaman vereceğiz karhoya erkenden versek olmaz mi ?
Bilmem artik gonderir miyim gondermez miyim :)
Bizimde var ihlasta evimiz donemi uymuyor gerci hep kiraya veriyoruz. Keske ayni donem olsaydi kiz :)
Henüz tüm hediyelerimi paketleyemedim.Süslemeleride yapıstiricim yoktu bantla yapistirdim.İnsaAllah kurbanım begenir kizlar.
Eki Görüntüle 1110831
Sağol cnm Milli Eğitimdeyim
Ellerine sağlık Yektacım..Henüz tüm hediyelerimi paketleyemedim.Süslemeleride yapıstiricim yoktu bantla yapistirdim.İnsaAllah kurbanım begenir kizlar.
Eki Görüntüle 1110831
çok tatlı olmuşlarrr bende kırmızı süs paketi aldım üzerine yapıştırılan süslerden almayı unuttum onları da alıcam yarın
çok tatlı olmuşlarrr bende kırmızı süs paketi aldım üzerine yapıştırılan süslerden almayı unuttum onları da alıcam yarın
bende milli eğitimde vhki yim
hangi birimdesin
ben atama-özlük.
ilçedeyim malumm birden fazla birim yükleniyor
nasıl yaaaaaaaaaa( tanımıosun
oy oy oy :=)=)
canım senin özenine hayraanan
ovvvvvvvvvvvvvvvv en sevdiklerim
şimdiye kadar doğum günümde yapılan hiç bir suprizi yemedim, o yuzden ben suprizi sevsem bile onlar beni sevmiyor sanıırm
eğer özel bir sebebin varsa olur sanırım ama eger yoksa 20 sini beklesen daha iyi sankiherkes aynı anda kavuşssun hediyelerine
gönder gitsin yaa nolacakhele ben bi koca bulayım da önce
aaa sizin de devremulk mu var bizimle aynı yerdeennnsizin ki ne zaman, aynı zaman olsun yaa bana neee
bunlar bana degil eminimm, ben hediye paketlerimi gördümmm
Ellerine sağlık Yektacım..
kızlar hediyeleri tamamlamışsınız maşallah
yektacım senin için bucadaki englishhoma gitti cmtsi günü ama maalesef aynadan ellerinde kalmamış
Heran herşey olabilrr belli olmaz
ben hep aldığım yerde paket yaptırıyorum hepsi farklı farklı
Ben her zaman müsaitim canım,ne zaman istersen gönderebilirisn.
sorun sende degil zeynebimm, geçen çekilişte beni kanıran arkadaşlar yüzünden kimseye güvenim kalmadı
yani şimdi tamam sen de tatlısında sen eskidin biraz bebegim yaayeni taptaze katillere yelken açmam lazım
:26::26::26::26:
bak sen arkamdan hem dedikodu yapılıyoo hemde pabucum dama atılıyo heeeee yazdım bunu çeşmeeeee ona göre bebeğim
olsunn ben tek paket yapmayı seviyorum bir de her aldığım yerde paket yapmıyolar...
bak sen arkamdan hem dedikodu yapılıyoo hemde pabucum dama atılıyo heeeee yazdım bunu çeşmeeeee ona göre bebeğim
[/B][/SIZE][/COLOR]
ben geçtiğimz çekilişlerde gelen paketleri topladım hep birsürü oldu kutularımıda atmadım onlarda duruyo
lazım olur diyodum o paketleri kullanırımm artıkk
nazz azcık sevsene bnihastayım
:13: :118::127::132:
sevdim bebegimmm
noldu ki, seni sevmeyen biri mi var yoksa
eski katiliiimmmmm
ama yalan mı yaa, kandırmadın mı beni geçen çekilişteepabucun dama atılmaz hem merak etme sen benim ilkk göz agrımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?