Yaza Merhaba Çekilişi

Kendimi bildim bileli regl dönemlerim ağrılı geçiyor,hem öyle böyle değil.:50:
Evlenince geçer tam bir hurafe tatlım maalesef.:50:

off moralim bozuldu şimdi :50::50: benm de çok fena oluyor, o gün tüm yatmam lazım, eğer dışarıda bir işim varsa eğer nbayıldıgım zamanlar bile oluyor malesef :50:

bu sefer bi büzel olcak hissediyorum bennn :))))))))))

ayy hadi inşallahh :16::16::16:

benim artık okuldaki erkek arkadaşlarım bile anlıyor, bikaç güne geçer geyigi yapıyorlar :27: acayip kök söktürüyorıum yaa :27:
Hazır regl olmuşum,zaten sinirler 1500,bari ne varsa hıncımı alayım dediğim de oluyor..:52::52:veriyorum kırbacı veriyorum kırbacı:52::52:

Hazır regl olmuşum,zaten sinirler 1500,bari ne varsa hıncımı alayım dediğim de oluyor..:52::52:veriyorum kırbacı veriyorum kırbacı:52::52:

hak ediyorlar ama :47: bi çektikleri sünnet acısı, biz ondan fazlasını her ay yaşıyoruz hava binbeşyüz heriflerde :47: kopartıveririm kafalarını :27:

heyecan deniyor işte o duruma tam olarak :27: senin de bir katilin var merak etme, ama katilin kim büyük bir supriz :51:

evlenince geçermiş diyorlar kız, seni bir an önce everek biz hadi :4:

kim dediyse evlenince geçer diye kandırmış geçtiği yok :33:

kim dediyse evlenince geçer diye kandırmış geçtiği yok :33:

hepiniz de aynı şeyi söylediniz :19: bana ne benmki evlenince geçecek :36::36:

Biz de daha doğum da var,ohhhh onlar kebap..:27:

ben doğumda da çektirecem adama :27: valla onun çocugunu taşıyorum diye önce hamilelik sonra da doğumda kendisini hayatına girdigime pişman etmeyi düşünüyorum :27::27:

geçeceeekkkk :21::21::21:

çikolata ye kontrole gitmeden o zaman hareketli olurlarmış, gösterirler belki :1::1:

hahaha 3 mayısta gittiğimizde çikileta yedim zorla (tiksinmeye başladım çünkü) biri bacak baka üstüne atmış diğeride popişini dönmüştü kollarını oynatıyolardı...
canım çok ekşi çekiyo perşembe gitmeden limonlu bişeler yiyip gitcem belki o zaman gösterirler :1:

geçmişi oku oku bitmiyorrrrrrrrrrrr :19::19::19:

ben çok konuşuyorum ya ondandır :33::33:

hahaha 3 mayısta gittiğimizde çikileta yedim zorla (tiksinmeye başladım çünkü) biri bacak baka üstüne atmış diğeride popişini dönmüştü kollarını oynatıyolardı...
canım çok ekşi çekiyo perşembe gitmeden limonlu bişeler yiyip gitcem belki o zaman gösterirler :1:

ekşi çekiyorsa ikisi de erkek işte :emir_bebek::emir_bebek:

mercimek kadar şey bacak bacak üstünede mi atıyormuş yaa :1::1: yerim ben onun bacaklarını :1::1:

perşembe kontrol var nasıllar hiç bilmiyorum inşallah iyilerdir:16:
daha belli değil cinsiyetleri göstermiyolar :1:
ay inşallah iyilerdir ..yahu ne biliyim ben meraktan naparım aklım almıoooo

geçmişi oku oku bitmiyorrrrrrrrrrrr :19::19::19:
aynen yahu oku oku..ne çok sohbet olmuş...öceki çekilişlerde böle değildi galbaaaaaaaaa

Back