- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
oofffff :84: :84:
ben o dönemlerde erkeklerden çok nefret ediyorum yaa onlar o agrıyı çekmiyor diye en büyük duşmanlarım oluyorlar
Benim herif ağrıyı çekmiyor ama yiyor paparayı durmadan,çok sinirli oluyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oofffff :84: :84:
ben o dönemlerde erkeklerden çok nefret ediyorum yaa onlar o agrıyı çekmiyor diye en büyük duşmanlarım oluyorlar
Kendimi bildim bileli regl dönemlerim ağrılı geçiyor,hem öyle böyle değil.
Evlenince geçer tam bir hurafe tatlım maalesef.
bu sefer bi büzel olcak hissediyorum bennn :))))))))))
Benim herif ağrıyı çekmiyor ama yiyor paparayı durmadan,çok sinirli oluyorum.
Allah yardımcımız olsun..
off moralim bozuldu şimdi benm de çok fena oluyor, o gün tüm yatmam lazım, eğer dışarıda bir işim varsa eğer nbayıldıgım zamanlar bile oluyor malesef
ayy hadi inşallahh
Hazır regl olmuşum,zaten sinirler 1500,bari ne varsa hıncımı alayım dediğim de oluyor..veriyorum kırbacı veriyorum kırbacıbenim artık okuldaki erkek arkadaşlarım bile anlıyor, bikaç güne geçer geyigi yapıyorlar acayip kök söktürüyorıum yaa
Hazır regl olmuşum,zaten sinirler 1500,bari ne varsa hıncımı alayım dediğim de oluyor..veriyorum kırbacı veriyorum kırbacı
heyecan deniyor işte o duruma tam olarak senin de bir katilin var merak etme, ama katilin kim büyük bir supriz
evlenince geçermiş diyorlar kız, seni bir an önce everek biz hadi
hak ediyorlar ama bi çektikleri sünnet acısı, biz ondan fazlasını her ay yaşıyoruz hava binbeşyüz heriflerde kopartıveririm kafalarını
hamişsin sen üzülme be zeynoo senide severiz gell
sevin beni :85::85::85:
kim dediyse evlenince geçer diye kandırmış geçtiği yok
Biz de daha doğum da var,ohhhh onlar kebap..
sevin beni :85::85::85:
hepiniz de aynı şeyi söylediniz bana ne benmki evlenince geçecek
ben doğumda da çektirecem adama valla onun çocugunu taşıyorum diye önce hamilelik sonra da doğumda kendisini hayatına girdigime pişman etmeyi düşünüyorum
ikizler nasıl zeynep cinsiyetleri ne zaman belli olacak iki tane oglan olsun bence, çok şeker olurlar
geçmiycek ulennn bizimki geçmedi seninki de geçmiycekkk
:
perşembe kontrol var nasıllar hiç bilmiyorum inşallah iyilerdir
daha belli değil cinsiyetleri göstermiyolar
geçeceeekkkk
çikolata ye kontrole gitmeden o zaman hareketli olurlarmış, gösterirler belki
geçmişi oku oku bitmiyorrrrrrrrrrrr
hahaha 3 mayısta gittiğimizde çikileta yedim zorla (tiksinmeye başladım çünkü) biri bacak baka üstüne atmış diğeride popişini dönmüştü kollarını oynatıyolardı...
canım çok ekşi çekiyo perşembe gitmeden limonlu bişeler yiyip gitcem belki o zaman gösterirler
ay inşallah iyilerdir ..yahu ne biliyim ben meraktan naparım aklım almıoooo
perşembe kontrol var nasıllar hiç bilmiyorum inşallah iyilerdir
daha belli değil cinsiyetleri göstermiyolar
aynen yahu oku oku..ne çok sohbet olmuş...öceki çekilişlerde böle değildi galbaaaaaaaaageçmişi oku oku bitmiyorrrrrrrrrrrr