- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
oofffff :84: :84:
ben o dönemlerde erkeklerden çok nefret ediyorum yaaonlar o agrıyı çekmiyor diye en büyük duşmanlarım oluyorlar
![]()
Benim herif ağrıyı çekmiyor ama yiyor paparayı durmadan,çok sinirli oluyorum.
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oofffff :84: :84:
ben o dönemlerde erkeklerden çok nefret ediyorum yaaonlar o agrıyı çekmiyor diye en büyük duşmanlarım oluyorlar
![]()
Kendimi bildim bileli regl dönemlerim ağrılı geçiyor,hem öyle böyle değil.
Evlenince geçer tam bir hurafe tatlım maalesef.![]()
bu sefer bi büzel olcak hissediyorum bennn :))))))))))
Benim herif ağrıyı çekmiyor ama yiyor paparayı durmadan,çok sinirli oluyorum.![]()
Allah yardımcımız olsun..
off moralim bozuldu şimdibenm de çok fena oluyor, o gün tüm yatmam lazım, eğer dışarıda bir işim varsa eğer nbayıldıgım zamanlar bile oluyor malesef
ayy hadi inşallahh![]()
Hazır regl olmuşum,zaten sinirler 1500,bari ne varsa hıncımı alayım dediğim de oluyor..benim artık okuldaki erkek arkadaşlarım bile anlıyor, bikaç güne geçer geyigi yapıyorlaracayip kök söktürüyorıum yaa
![]()
Hazır regl olmuşum,zaten sinirler 1500,bari ne varsa hıncımı alayım dediğim de oluyor..veriyorum kırbacı veriyorum kırbacı
![]()
heyecan deniyor işte o duruma tam olaraksenin de bir katilin var merak etme, ama katilin kim büyük bir supriz
evlenince geçermiş diyorlar kız, seni bir an önce everek biz hadi![]()
hak ediyorlar amabi çektikleri sünnet acısı, biz ondan fazlasını her ay yaşıyoruz hava binbeşyüz heriflerde
kopartıveririm kafalarını
![]()
hamişsin sen üzülme be zeynoo senide severiz gell![]()
kim dediyse evlenince geçer diye kandırmış geçtiği yok![]()
Biz de daha doğum da var,ohhhh onlar kebap..![]()
sevin beni :85::85::85:
hepiniz de aynı şeyi söyledinizbana ne benmki evlenince geçecek
ben doğumda da çektirecem adamavalla onun çocugunu taşıyorum diye önce hamilelik sonra da doğumda kendisini hayatına girdigime pişman etmeyi düşünüyorum
![]()
ikizler nasıl zeynepcinsiyetleri ne zaman belli olacak
iki tane oglan olsun bence, çok şeker olurlar
![]()
geçmiycek ulennn bizimki geçmedi seninki de geçmiycekkk
:
perşembe kontrol var nasıllar hiç bilmiyorum inşallah iyilerdir
daha belli değil cinsiyetleri göstermiyolar![]()
geçeceeekkkk
çikolata ye kontrole gitmeden o zaman hareketli olurlarmış, gösterirler belki![]()
geçmişi oku oku bitmiyorrrrrrrrrrrr![]()
hahaha 3 mayısta gittiğimizde çikileta yedim zorla (tiksinmeye başladım çünkü) biri bacak baka üstüne atmış diğeride popişini dönmüştü kollarını oynatıyolardı...
canım çok ekşi çekiyo perşembe gitmeden limonlu bişeler yiyip gitcem belki o zaman gösterirler![]()
ay inşallah iyilerdir ..yahu ne biliyim ben meraktan naparım aklım almıoooo
perşembe kontrol var nasıllar hiç bilmiyorum inşallah iyilerdir
daha belli değil cinsiyetleri göstermiyolar![]()
aynen yahu oku oku..ne çok sohbet olmuş...öceki çekilişlerde böle değildi galbaaaaaaaaageçmişi oku oku bitmiyorrrrrrrrrrrr![]()