- 26 Ocak 2014
- 1.125
- 371
nazz azcık sevsene bni hastayım
nen var kuzum ....................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazz azcık sevsene bni hastayım
karnım ağrıo
ben ettiğimi buldum true beni nasıl kandırdı şaşkınlıktan küçük dilimi yuttum desem yeridir ben cezamı çektimmm anlıcağınn
tövbeliyim arık kandırmak yokkk(desemde inanmayın)
nen var kuzum ....................
adaçayı iç bebegim rahatlarsın
inanmam ki zatenn neyse ki bu sefer kurbanın degilim de gönül rahatlıgıyla sana inanmadan yaşayabiliyorum
regl oldum benm baya sancılı geçiyor. ikinci günüm bide
ben bi daha çekiliş mekiliş yapmam söyliyim
benle ilgilenen bir katilim yok değişti mi değişmedi mi anlamıyım diye benlen muhatap olmuyonuz
küstüm ben gidiyom Eki Görüntüle 1110941
bi koşu getir yok burada
al sana heyecan iştee öyle heyecansız çekiliş mi olur
çarşıya gidecem bebegim, bilet almam lazım yarın sabah ankaraya gidiyorum yine yok mu sizin çaycı da yaa, napsak kii :26::26:
benim hiç ağrılı olmazda ağrıyanlardan görüyorumda dayanılmıyo diyolar majezik ilaç iyi geliyo diyolar kullandınmı ağrı kesici
al sana heyecan iştee öyle heyecansız çekiliş mi olur
çarşıya gidecem bebegim, bilet almam lazım yarın sabah ankaraya gidiyorum yine yok mu sizin çaycı da yaa, napsak kii :26::26:
heyecan değil ki bu mal gibi kaldım ortada :85:
canım olurmu öyle şey..ben takıldım. ölecek değilim
Maalesef geçmiyor nazcım,iki gündür bende kıvranıyorum..
heyecan deniyor işte o duruma tam olarak senin de bir katilin var merak etme, ama katilin kim büyük bir supriz
evlenince geçermiş diyorlar kız, seni bir an önce everek biz hadi
Tesekkur ederim
Ne zaman vereceğiz karhoya erkenden versek olmaz mi ?
heyecan deniyor işte o duruma tam olarak senin de bir katilin var merak etme, ama katilin kim büyük bir supriz
evlenince geçermiş diyorlar kız, seni bir an önce everek biz hadi
İyidir cnm sen napıyorsun çalışıyorum valla sıkıldım
senın yerıne olsam öglene kadar uyurum hiç bir güç uyandıramaz beni
geçmiyo diyorlar genelde
geçmiş olsun true
Kendimi bildim bileli regl dönemlerim ağrılı geçiyor,hem öyle böyle değil.hadi yaa benim tek umudum buydu ama yaa, evlenince geçecek diyordumm bir ömür olacak mı bu agrı
şimdiye kadar doğum günümde yapılan hiç bir suprizi yemedim, o yuzden ben suprizi sevsem bile onlar beni sevmiyor sanıırm
eğer özel bir sebebin varsa olur sanırım ama eger yoksa 20 sini beklesen daha iyi sanki herkes aynı anda kavuşssun hediyelerine
gönder gitsin yaa nolacak hele ben bi koca bulayım da önce
aaa sizin de devremulk mu var bizimle aynı yerdeennn sizin ki ne zaman, aynı zaman olsun yaa bana neee
bunlar bana degil eminimm, ben hediye paketlerimi gördümmm
Sana da kuzum..geçmiyo diyorlar genelde
geçmiş olsun true
ben bi daha çekiliş mekiliş yapmam söyliyim
benle ilgilenen bir katilim yok değişti mi değişmedi mi anlamıyım diye benlen muhatap olmuyonuz
küstüm ben gidiyom Eki Görüntüle 1110941