ben senii tanımıyommm bizden değilsinnnbekar;çalışıyor;makyaj seviyor;tesettürlü değil;çok tatlı ve yazıştık
günaydınnnnnn
:))) beklioooz ipuçlarını
GÜNAYDIN KUZUM BEN ÇOK ŞÜKÜR İYİYM ya sne
günaydınnnooooooooooooo
ovvvvvvvv işte o benimmm
evvet yahu 6 seçenek..kızlar önceki ipuçlarına da bakalım biz..hangimiz bulalıum
benimki de bana yazdı :))) mesajlaştık biz :)))
sen yazdın mı kurbanınaaaaaaa
Heyecanlsndim
Neler aldin bana
sorun sende degil zeynebimm, geçen çekilişte beni kanıran arkadaşlar yüzünden kimseye güvenim kalmadı
bence de beklesinn
hep bana mı supriz yapılıyor ama yaa :84:
perşembe akşam ankaradan dönecegim cicim, cuma bir aksilik olmazsa makamındayım
o zman süprizlere hazır ol sende :)))))))
Gunaydinn hatunlar😄evde uyumak vardi simdi ah ahh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
surprizleri de hiç sevmem
Kızlar bende kurbanımın hediyelerini tamamladım sayılır paketlemelerini yaptım çoğunun resim isterseniz atarım
ooooo çok güzel şeyler aldımmm :))))))))))
Bilmem artik gonderir miyim gondermez miyim :)sen benim katilim olabilir misin acabaa
anaaa doğru adresim de var sendeee
şaka yapıyorum kızz, gönderme sakın bişey
Sagol canim kurbanima da yapicam bisiler umarim begenir :)günaydın kızlar hayırlı sabahlar.
uı demek banlı demek. banı bitsin gelir yine
çok büyük değilmi
çok güzel olmuş.. ellerine sağlık
bu cerceveleri ben bitek ikea da gördüm :26: sakaryada nere varki bende istiyorumda:26:
kesene bereket. çok güzeller. güle güle kullansın
sen ona whatsaptan yazımıyormusun
Benim daha hic bişey yok neredeyse:/ bugün çıkıp alicam kurbanima yetismeyecek yoksakurbanım ne şanslısın yahu :))
bi sürü bi sürü hediyen olicak inşallah :)) şu an 15 parça saydım :)) her şeyin hazır:
Iyi iyi gelsin geri tabi :) ne oldu acaba?kızlar eylul mesaj atmış bir haksızlık sonucu üyeliğim iptal edildi çekilişten çıkmak istemiyorum tekrar üyelik alıp girerim demiş panik yok sakin olun
Canim bende kirilacak bişey alırsam ya gazeteye sararim ya Hediyelerin ortasina falan yerleştiririm ki kirilmasin. Yazik günah guzel duracak diye tuz buz olmasinkızlar benim aldıklarımda kırılacak şeyler de var sarmaya çalıştım ama. bi koliye koysam eşek sudan gelene kadar bantlasam çirkin olacak ama kırılır die korkuyorm:):):) siz nasıl göndereceksiniz kargolarınızı..
Bizimde var ihlasta evimiz donemi uymuyor gerci hep kiraya veriyoruz. Keske ayni donem olsaydi kiz :)hee kız ihlasın evleri iştee
zamanında babannem zorla aldırmış babamabide 2 dönem var biri kışın biri de mayıs sonunda kışın gidiyor babamlarda mayıstakini genelde kiraya veriyorlar sana tanıdık indirimi yaptırabilirim
hep kandırık hep kandırık
bugun katillerin whatsap tan yazma günü galibaakşam üzeri ben de mi yazsam acaba kurbanıma :26:
Burdan katilime sesleniyorumm
lütfen bana whatsapp tan ulaşşşşşşşşş
Ben her zaman müsaitim canım,ne zaman istersen gönderebilirisn.Tesekkur ederim
Ne zaman vereceğiz karhoya erkenden versek olmaz mi ?
Henüz tüm hediyelerimi paketleyemedim.Süslemeleride yapıstiricim yoktu bantla yapistirdim.İnsaAllah kurbanım begenir kizlar.
Eki Görüntüle 1110831
Beğendim bile :)
Henüz tüm hediyelerimi paketleyemedim.Süslemeleride yapıstiricim yoktu bantla yapistirdim.İnsaAllah kurbanım begenir kizlar.
Eki Görüntüle 1110831
çook şeker olmuş....
canım sen hangi kurumda vhki sin? meb mi sgk mı
Eki Görüntüle 1110831
tünaydınnn canım napıysounnn :)))))
hepinizee günaydınn ben evdeyimde noluyoooo hergün erken kalkıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?