- 20 Ekim 2009
- 4.375
- 4.727
anladım. bende acaba sakaryadanmı aldı dedim. bende istiyorumda
KATİLİNE DUYURULUR:):):)İKEA olan bir yerde yaşıyordur belki de
olmazsa bidahaki ikea ya gittiğimde aklımdasın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım. bende acaba sakaryadanmı aldı dedim. bende istiyorumda
hiçç napıyımm oturuyorumm öyleee
karamanda mı yaşıyorsun yoksa sende :26: burada da hiç bişey yok, hep çarşıya gidiyorum ben
koçtaş ta falan vardır belki şekerim :26:
KATİLİNE DUYURULUR:):):)İKEA olan bir yerde yaşıyordur belki de
olmazsa bidahaki ikea ya gittiğimde aklımdasın:)
mesaj attım eylule tel.den bekliyorum...
en tatlısı benim bikeremm
Allah razı olsun canım.
Aslında hastalığım garip bir şey, ortaokul yaşlarımdan beri var. Ağrı oluyor başında ve bazen haftalarca geçmiyor.
İlaç,iğne hiçbir şey.
Belirtiler migren gibi değil tam, çünkü bir migren atağı 72 saat sürüyor max. ve arada 1 gün bile olsa ağrısız gün olur. ama benim ağrım sabah ilk kalktığımdan, uykuya dalana kadar devam ediyor. Kombine bir ağrı diyor bazı doktorlar, yani birkaç baş ağrısı türünün bir arada olması.
Garip bir şey. Nöroloji de çok somut bir alan değil. Baş ağrılarının büyük bir çoğunluğunun kaynağı bilinmiyor. Benimki de öyle.
Burda tıp fakültesinde yeni bir tedavi geliştiriliyormuş, ona gitmek istiyorum ama okulda bu hafta her gün öğrencilerimi geziye götüreceğim, onları da bırakamıyorum. Karışık halleddeyim.
Ayyy ne çok yazdım:26:
Katilim naber ?
kızlar eylul mesaj atmış bir haksızlık sonucu üyeliğim iptal edildi çekilişten çıkmak istemiyorum tekrar üyelik alıp girerim demiş panik yok sakin olun
yok canım Kocaali diye bir yer. düzce sınırına yakın..
Allah iyilik versiniyiyim çok şükür sen nasılsınn :))
yok canım Kocaali diye bir yer. düzce sınırına yakın..
ayy iyi hadi sevindim öyle bişey olduguna merakla bekliyorum yeniden gelmesini
hee anladımm :26: deniz kenarı ama dimi orası karasuda bizim yazlık var da, hep istiyorum o taraflara geçmek bi türlü geçemedim
ayy iyi hadi sevindim öyle bişey olduguna merakla bekliyorum yeniden gelmesini
hee anladımm :26: deniz kenarı ama dimi orası karasuda bizim yazlık var da, hep istiyorum o taraflara geçmek bi türlü geçemedim
bizde kozluga gidicez. orada termal tesisler varmış. bide taraklıya gidicez
deniz kenarı evet ama kışın hayalet kasaba yazın canlanır umarım son 2 ayım iyi geçer bari bir kahve içilecek yer bile yok akçakocaya daha yakınız... oraya gezmeye gidiyoruz ama karasuya çok uzak sayılmayız yarım saat falan var aramızda... alışverişe falan oraya gidiyoruz genelde... gitmesen de olur aslında görülcek bişey yok karadeniz zaten yüzsen yüzemezsin..:) o kadar bıkmışım ki...
kozluk deil kız orası kuzuluk bizim termal var orada mayıs sonunda 2 haftalık, vereyim mi sana evin anahtarını
adapazarının heryeri öyle yaa karasu da yazın kalabalık olsa ne olacak b, lunapark var, bide guya çarşısı ama dünyanın en küçük çarşısı bence
havalar güneşli olursa haziranda hareketlenir oralar ama yagmurlu veya soguk olursa ancak ağustosa
zeynepcim arkadaşlar uı için banlı demek demiş ama benm bildigim uı üyeliği kapatmak oluyor :26: sende eylülün numarası vardır bir ulaşsan ona da durumu sorsan, katili de kurbanı da madur olmasa
yazmıyorum belki de ben whatsap kullanmıyorumdur yaa nerden biliyosun
özgemm, adres değişikliği vs gibi durumları topiğe giremesen bile face ten ilet bize, biz buraya yazarız canımm
kolay gelsin işlerinde
illa kurbanın olmak mı gerekiyor dua etmek için ben dua ederim sana, inşallah tez zamanda iyileşirsin lavinim hastalıgın ne bu arada :26:
peki bu sabah whatsap tan kurbanınla konuştun mu onu da söyle
hepsi paketliydi bende sormadım çok utandımm ama çok güzellerdii
Allah iyilik versin
İyiyim bende :)
Son birkaç şey daha alacagim kurbanima
kızçem müsait olduğunda ara beni bişey dicem sana
anaa ciddimisin ihlasın evlerimi kimin evleri
bilmem konuşmuşumdur belki konuşmamışımdır :))))))))))9
Aaaaaaaaaa Katilim bana whatssaptan yazdı kiiiiiiiiiiiii...
hee kız ihlasın evleri iştee
zamanında babannem zorla aldırmış babama bide 2 dönem var biri kışın biri de mayıs sonunda kışın gidiyor babamlarda mayıstakini genelde kiraya veriyorlar sana tanıdık indirimi yaptırabilirim
hep kandırık hep kandırık
bugun katillerin whatsap tan yazma günü galiba akşam üzeri ben de mi yazsam acaba kurbanıma :26: