- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
hee kız ihlasın evleri iştee
zamanında babannem zorla aldırmış babamabide 2 dönem var biri kışın biri de mayıs sonunda kışın gidiyor babamlarda mayıstakini genelde kiraya veriyorlar sana tanıdık indirimi yaptırabilirim
hep kandırık hep kandırık
bugun katillerin whatsap tan yazma günü galibaakşam üzeri ben de mi yazsam acaba kurbanıma :26:
püff keşke benim katilimde yazsa bana watsaptan
tamam kuzum. ben buradaki arkadaşlarla gidicem. söylerim bi tarih uyarsa çok memnun oluruz kiralarızsen bana net tarihleri söyle. ben ona göre derim sana. biz haziran ortası düşünüyoduk ama bakalım
bekar;çalışıyor;makyaj seviyor;tesettürlü değil;çok tatlı ve yazıştıkbenimki evli bebiişi yok seninnn ipucun nee
günaydınnnnnngunaydın arkadaslar :)))))))))) katılım sanada gunaydın kurbanım sanada gunaydın.
sonunda katılım bana whatsuppdan ulasdı pek memnun oldum yanııııııııııı bugun buralardayım yenı yenı ıpuclarım var
GÜNAYDIN KUZUM BEN ÇOK ŞÜKÜR İYİYM ya snegünaydın hatunlar nasılsınız:)))
günaydınnnoooooooooooooKurbanım ve katilimmmm.
ovvvvvvvv işte o benimmmBenimkisi bekar, çeyiz yapıyor kendisi.
Bir de tesettürlü.
evvet yahu 6 seçenek..kızlar önceki ipuçlarına da bakalım biz..hangimiz bulalıumbekar tesetrlü çeyiz de çok var
ben eylül yekta gulsaf pari.. kayacan var
benimki de bana yazdı :))) mesajlaştık biz :)))katilim bana yazdıııııı
biraz yogunmuş ama yazdıgım herşeyi okuyormuş ve çığlıklarıma kayıtsız kalamamış artık
çok da tatlı birisi kendisi yaa ben çok sevdim onu
hediyelerimin de resmini gönderdi hem çok utandım hem çok mutlu oldum
sanırım katiller konusunda hep çok şanslıyım benumarım kurbanlarım da benm için aynısını düşünürler
senin katilin sana yazarsa sen hemen kim oldugunu öğrenirsin ki
28 mayıs da başlıyormuş gülüm bizim devremülkhaziranın ortasında da biter işte :26:
eğer size tarih olarak uyarsa, kira işin esprisi de sanırım onun aidatı var, onu vermeniz gerekebilri bir tek :26:
bekar;çalışıyor;makyaj seviyor;tesettürlü değil;çok tatlı ve yazıştık
benimki de bana yazdı :))) mesajlaştık biz :)))
sen yazdın mı kurbanınaaaaaaa
senin katilin sana yazarsa sen hemen kim oldugunu öğrenirsin ki
28 mayıs da başlıyormuş gülüm bizim devremülkhaziranın ortasında da biter işte :26:
eğer size tarih olarak uyarsa, kira işin esprisi de sanırım onun aidatı var, onu vermeniz gerekebilri bir tek :26:
yalan söylüyosun
zamanında babannem zorla aldırmış babamabide 2 dönem var biri kışın biri de mayıs sonunda kışın gidiyor babamlarda mayıstakini genelde kiraya veriyorlar sana tanıdık indirimi yaptırabilirim
bugun katillerin whatsap tan yazma günü galibaakşam üzeri ben de mi yazsam acaba kurbanıma :26:
ben tam bilmiyorum. arkadaşın babası kız başınıza gidiceksiniz. orada güvenlikli evler orada kalırsınız demiş. onlar ihlasin evlerimi bilmiyorum.
kiralarız canım. o şekilde kabul edemeyiz zaten:26: haberleşiriz kuzum
taraklının devremülklerini gördüm 1+1 13bin falan. ama mükemmel. okadar güzel dizayn edilmişki
ben siz miyim herkesi kendiniz gibi kandırıkçı sanmayın
insan katili yazınca çok mutlu oluyor yaaben yazmadım henuzz ama bugun yazacagım sanırım daha fazla merakta bırakmayayım
ayrıca özellikle çok tatlı yazdıgın için üzerime alındım ipuçlarını
Yaz yaz bende yazıcam şimdikk...
çok tatlı ''dan anladın yani...ama benim kurbanım pek aktif olmuooo gibi
valla ben olsam bakarım da o yuzden güvenmekte zorluk çektim birazama bakmam diyorsan tebrik ederim seni
zamanını söyleme kız, anlar hemen senin oldugunu
valla kuzum güvenligi vardı bizim gittigimiz yerin, kapıdan içeri devremülkü olmayanları almıyorlar falan yanibide çok sakin yerler oralar hiç sıkıntı olmaz gibi de geliyor ama arkadaşın babası ne diyecek siz karar verin ona göre bakarız
taraklıdakiler yeni sanırım, bizim bu kuzuluktakiler sanırım 15 20 senedir varlar. 1 + 1 bunlarda, dökük değil evler ama çok yeni lüks de degiller yani
valla ben olsam bakarım da o yuzden güvenmekte zorluk çektim birazama bakmam diyorsan tebrik ederim seni
hımmm çok şükür ben o işleri dün hallettim. artık paketleme kısmına geldikk :))))))))
bakmam diyom inandıramıyom yaaaaa bu kadar güveninizi kaybetcek ne yaptım ki ben
ehehehe sarzım bitti beklesın o zaman azıcık heveslenmesin hemen..
ama işin süprizi orda zaten
evet taraklılar yeni. saol kuzum aklımdasın. bu arada cuma geliyosun dımı,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?