- 28 Mart 2013
- 12.809
- 17.266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet
...............
Sonundakatilim bana yazdıııııı
biraz yogunmuş ama yazdıgım herşeyi okuyormuş ve çığlıklarıma kayıtsız kalamamış artık
çok da tatlı birisi kendisi yaa ben çok sevdim onu
hediyelerimin de resmini gönderdi hem çok utandım hem çok mutlu oldum
sanırım katiller konusunda hep çok şanslıyım ben umarım kurbanlarım da benm için aynısını düşünürler
katilim bana yazdıııııı
biraz yogunmuş ama yazdıgım herşeyi okuyormuş ve çığlıklarıma kayıtsız kalamamış artık
sanırım katiller konusunda hep çok şanslıyım ben umarım kurbanlarım da benm için aynısını düşünürler
Sonunda
Benim katilim de bana yazdi
Sonunda
Benim katilim de bana yazdi
hadi gözünüz ydınnn
gözümü açar açmaz whatsap da yazdıgını görünce bi sevindim ki anlatamam gerçi pek ipucu da vermedi ama olsun en azından varmış bir katilim
katilim bana yazdıııııı
bu cerceveleri ben bitek ikea da gördüm :26: sakaryada nere varki bende istiyorumda:26:
sende geleceğin en güzel annesi olacaksın
günaydın kızlar
bekar tesetrlü çeyiz de çok var
ben eylül yekta gulsaf pari.. kayacan var
günaydınnnn
canım kurbanıma alışveriş yapabilmek için İstanbuldaki evimize geldik. ikeadan 3-4 parça aldım kurbanıma biri de bu fotoğraf çerçevesi:):) ama maalesef kaplama yapmıyorlar... ambalaj da bulamadım bir yere girdim oradan buldum . o kendi yaptığım kaplamalar pek içime sinmedi ama mazur görür inşallah sevgili kurbanım. çünkü bugün sakaryaya dönüyorum ve yaşadığım köyde hiç birşey yok....
hastayım sengünaydın canım nasılsın
bilemeyeceğim artık
kime nolmuş canım??
çok yazışmışsınız okuyamadım önceki sayfaları...
sen ona whatsaptan yazımıyormusun
Kizlar Merhaba
Ben bu hafta hic Gelemicem aksam belki
Adresim de degisecek çok sıkışık zamana denk geldi umarim yetisirim
Iyi haftalarre
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Heyyyyy maşallah. Benim kurbancım da benim sağlığım için dua etse, iyileşsem, ben de ona yapacağım alışverişi tamamlayacağım inşallah.
küçük şeylerden mutlu oluyo demiştimm bide :))
Ahaha
Neler alnis sana
canım kurbanıma alışveriş yapabilmek için İstanbuldaki evimize geldik. ikeadan 3-4 parça aldım kurbanıma biri de bu fotoğraf çerçevesi:):) ama maalesef kaplama yapmıyorlar... ambalaj da bulamadım bir yere girdim oradan buldum . o kendi yaptığım kaplamalar pek içime sinmedi ama mazur görür inşallah sevgili kurbanım. çünkü bugün sakaryaya dönüyorum ve yaşadığım köyde hiç birşey yok....
anladım. bende acaba sakaryadanmı aldı dedim. bende istiyorumda
zeynepcim arkadaşlar uı için banlı demek demiş ama benm bildigim uı üyeliği kapatmak oluyor :26: sende eylülün numarası vardır bir ulaşsan ona da durumu sorsan, katili de kurbanı da madur olmasa
yazmıyorum belki de ben whatsap kullanmıyorumdur yaa nerden biliyosun
özgemm, adres değişikliği vs gibi durumları topiğe giremesen bile face ten ilet bize, biz buraya yazarız canımm
kolay gelsin işlerinde
illa kurbanın olmak mı gerekiyor dua etmek için ben dua ederim sana, inşallah tez zamanda iyileşirsin lavinim hastalıgın ne bu arada :26:
peki bu sabah whatsap tan kurbanınla konuştun mu onu da söyle
hepsi paketliydi bende sormadım çok utandımm ama çok güzellerdii
canım eski katilimmm senden tatlı olmasın ama bu katilcigim de pek tatlı şanslıyım valla sanırım bu konuda
illa kurbanın olmak mı gerekiyor dua etmek için ben dua ederim sana, inşallah tez zamanda iyileşirsin lavinim hastalıgın ne bu arada :26: