- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
Ben p90'la başladım, brazil butt lift'le devam ettim. Sitede videoları vardı sanırımŞimdi spor salonuna gidip dönüşümlü olarak cardio ve ağırlık çalışıyorum. Bence mutlaka ağırlık da çalış, zayıf olmanın yanında böyle hafif kaslı ve fit bir vücut daha güzel oluyor bence Şu beden olayı da bir tuhaf ya, özellikle Türk markalarının (misal Koton) kalıpları geniş geniş, 34 bile potluk yapabilir yerine göre. Ama Mango'da falan 36'nın azıcık bile bol olduğu olmadı daha bana
Brazil Butt Lift ben yapamıyorum onu işte temposuna dayanamıyorum ya bana en iyi pilates callanetics gibi şeyler :)
Arada cardio pilates vs ..
El ayak ağırlıklarıyla çalışıyorum canım daha da zorlayıcı oluyor nefes nefese kalıyorum. Aynen her markada değişiyor bedenmeselesi, Kotonu bilmiyorum hiç begenipte alamadım ama MAngo giydiğim var aynen 36 ama azcık bol oldugu yok
Bu arada Kotonda jeanlerde kate modeli pembe bitane gördüm dün avm de bayıldım dedim almıcam önce forma gireyim sonra jean
Aynen ben de 1'er kiloluk bilek ağırlıklarıyla yapıyorum pilatesi. Ama en çok cardio yapmayı seviyorum ya hem çok iyi hissediyorum hem bol bol kalori yakıyorumKoşarken de artık bilek ağırlıklarını takıyorum ayağıma, incelecek o bacaklar
Ya geçen seneden beri spor yapıyorum dediğim gibi, o yüzden vücudum alışkın biraz. Ama bacaklarımdaki yağların azalıp kasların belirginleştiğini hissediyorum yavaştan. Ama bana da öyle geliyor olabilir :18:
Callanetics de denedim canım ama ben yavaş hareketlerden sıkılıyorum, zıplamam terlemem lazımBu arada benim de geçen seneden beri olan değişimim bunlara benzer valla, uzun vadede sonuçlar çok çarpıcı oluyor
Yok paylaşmadım albüm yaparım olmadı, ordan bakarsın... Öncesi fotoğrafımı bulmam lazım ama önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?