Merhaba kızlar en iyisi kendi topiğini açmak dedim ve açıyorum,,, kimisi çok rahat kilo verirken kimisi veremez ..
Benim ise vermem gereken 3 kilom var az gelebilir ama diyet yapmayı beceremeyen ve iradesiz biri olarak bu çok zor ..
Benim gibi olan varsa beklerim, el birliğiyle verelim..
Kendimce yaptıklarım bol su içmek bol yeşilçay ve form çayları içmek ..
Callanetics, kalça bacak basen göbek hareketleri yapmak ..
3 beyazdan uzak durmak un tuz şeker .. Yoğurt serbest tabi :)
Gelin ve destek olalım birbirimize egzersiz yapalım paylaşımlarda bulunalım yaza ne kaldı şurda güneş yüzünü gösterdi ..
Merhaba canım hoşgeldin gel gelelim ben 36 bedenim ama kilomdan memnun değilim ..
Dukan-Karatay bu diyetler hakkında hiç fikrim yok inan ki, birşey sorucam bitter çikolata yağ yakıyor mu öyle duymuştum..
LEslie yapamıyorum canım ya halbuki zor değil ama çok fazla sıkılıyorum neden bilmiyorum çok denedim çok sıkıldım.
Callanetics daha zor ondan dahafazla zevk aldım sanırım yerde yapıldıgı için. Ayakta dayanamıyorum yoruluyorum.
Cardio bana göre değil sanırım. Brazil butt denedim öldüm bittim
Senin spor programın iyiymiş canım ya tebrikler valla kaç kilo olmak istiyorsun
Ben 3ü bi versem dahada veriririm belki amacım 48 olmak bana 48 süper oluyor. Tığ gibi değilim çunkü etime dolgunum.
Ahh ahhhhhh ne zor işler bunlar yaaa
Aynen canım düşüyor enerjim nefes nefese kalıyorum evdeyim şuan çalışmıyorum vaktimde var aslında..
High thig olanına birdaha bi bakayım canım ben ya belki olur bu sefer bilmiyorum ..
Diyorum ki beGnce zayıflıyamıcam böyle kalcam falan dilan mesela geçen sene 34 beden pantolonum vardı bu ene giremiyorum..
Geçen sene ki fotolarıma bakıp duruyorum inceciktim ya evlenirkende incecik gelin oldum ama 5 kilo aldım 2si gitti 3 kaldı ama 3 6 gibi duruyor.
Zaten benim çikolata tatlıyda aram yok inan ki ama neden veremiyorum bilmiyorum.
Biraz önce koca bi kase yogurt yedim meyveli :)
Regl oldum su içesim glemiyor kayısı-kiraz ve yeşilçay içtim bugğn..
Hmm anladim canim o zaman 20 dk 30 dk olan videolarla baslangic yapip uzun vadeye yayabilirsin.Zamanla sende alisirsin öglenleri senin icin daha ideal görünüyor.Sekerli her gida kilo vermeyi duraklatir dukanda cok üstünde duruluyordu bu konunun hatta atak ve seyir dönemleri var meyve bile yok bu yüzden dikkatli tüketmek gerekiyor.
Regll döneminde istisnai durumlar normal.
aa asla umutsuzluga düsmek yok kararlilindan vazgecmiyceksin .VAzgecersen pisman olucaksin
thalix senin albümün varmış canım şok oldum ya süper değişime ugramıssın söylesene kız bana bakayım albüme
60 gün yani 2 ay nasıl yaptın onu sen ya nasıl azimmm bll çok zor geliyor bana çooook :44:
tesekkür ederim canim ama son 6 ayda bozuldu kilo aldim verdim filan kalca sekli hala dik sekilli en güzel tarafi bu sanirim kaslandim yani.Ama bu seferde karin kismindan kilo aldim(stres vs inisler cikislar etkiliyor beni coook ) Tekrar o halime dönücem ins :)
BBL cok mucizevi bir programm yapabilene harika sonuclar verir
Canim gözünde büyütme fazla kendine bi sürü video var cassey ho yu da tavsiye ederim bazi videolari var kisa ama süper etkili.Devamlilik cok önemli sporda yoksa sonuc alamazsin
Slm :) Nihayet benim kadar kilo vermek isteyenleri buldum :) Diğer konulara yazmak istemedim çünkü kilosu fazla olanlar 36 bedenlerin zayıflamak istemesini ukalalık olarak algılayabiliyor ne yazık ki.
Senelerdir 49-50 arasında gidip gelen kilom son 1 senedir çalışmadığım için 54 lere dayandı.Şu anda da 53 üm. Genel olarak günde tek öğün yiyorum, sadece akşam yanımda biri varsa mecburiyetten ona eşlik etmek için akşam yemeği yiyorum. Ama benim asıl sorunum şeker! Tatlılardan nefret ederim, sadece çikolatalı tatlıları yerim o da nadir. Ama bitter çikolataya bayılırım. Ama asıl şeker sorunum şekerin aslından :) Çayı çok şekerli içiyorum daha doğrusu içiyordum.(Son 10 gündür azalttım) 1 kupaya 5 küp şeker ve günde minumum 4-5 kupa içiyordum. İçilen 3ü1 aradaları hiç saymayayım bileOna rağmen hiçbir zaman kilo problemim olmadı. Ama son 1 senedir hareketsizlik eklenince 3-4 kg civarında aldım. 34 beden pantalonlarıma giriyorum ama eskisi gibi fit olarak değil, elbiselerim oluyor ama eskisi gibi durmuyor tabi ki :) Çünkü benim vucudumda asıl sorunum göbeğim. Alltan değil direk göbekten kilo alıyorum :)
1 ay önce sigarayı bırakınca artık dikkat etmem gerektiğini anladım, çünkü sigaranın yerini abur cubur almaya başladı. Bende araştırırken önce Dukan diyetini inceledim. Dukan diyeti tarifleri hakkında blogu olan Simla Hanım'a mail attım. Bloga hasta oldum çünkü :) O kadar güzel tarifler veriyor ki. Günde tek öğün yiyen ben onları yesem kesin kilo alırım diye düşündüm. Ama dukan diyetinin bana uygun olmadığını söyledi, çünkü dukana başlayınca hayatın boyunca yulaf kepeği yemek zorundasın ve genelde çok çok kilo vermek isteyenlere uygun. Onun da önerdiği gibi şekeri kesmeyi deneyeyim dedim. Bütün ürünleri light alıyorum. Ayrıca çok kahve tükettiğim için Tchibo'nun kafeinsiz kahvesi Exclusive decaf'ı aldım. Light sütle şekersiz olarak içebiliyorum onu, ayrıca selülit düşünmek zorunda da kalmıyorum :) Çayda kullanmak üzere Stevia aldım ama ilk bardağı bile bitiremeden döktüm. Tatlandırıcılardan nefret ediyorum. Ama kek vs yapımı için toz tatlandırıcı kullanmaya başladım. Yani çay içerken ne yazık ki 1-2 tane şeker atmak zorunda kalıyorum.
Baktım olmuyor dedim ki kendime sen hep zayıftın zaten, sadece hareketsizlikten kilo aldın,bunları tamamen bırakamıyorsan hareket et :) O yüzden bende Leslie ile yürümeye başladım artık. Yarından itibaren de Zumba yapmaya başlayacağım.
Beslenme alışkanlıklarımı da değiştirdim. Diyet bana göre bir iş değil, abur cuburlarımı sağlıklı şeylerle değiştiriyorum. Meyve yemeye başladım, nefret ettiğim bilumum bitki çayını aldım (yeşil,mate,anason,funda,kirazsapı vs) ,kendimi zorlaya zorlaya içiyorum :)
Hepimizin zayıf değil, istediği gibi görünmesi dileğiyle..
24 Şubat 2014 Pilatese başladım.
Tam 1saat 10 dk pilates yaptım bacak kalca basen karın sırt çalıştım.
Hemen ardından 1 kase pulbiberli yoğurt ve yeşilçay..
Akşama callanetics.
Bu sefer olacak inşallah 1 ay sonunda nasıl olacağım merak ediyorum tabi devam edersem etmeyi çok istiyorum ..
Hosgeldiniz bu baslikta yeni birilerini bende görmeyi isterim :)
Seker sorunsalini cözmek gercekten sorun sizi anliyabiliyorum.Lakin sadece karin yaglari mevcutsa günlü seker tüketiminizi yakabilceginiz boyutta minimuma indirmek sart cünkü karin yaglari vücuttaki en inatci yaglardir. Karin yaglarini gidermenin tek yolu yürüyüs ve sIkI karin egzersizlerini birlestirmekle iyi sonuclar elde edilebilir.Beslenme düzeni saglikli olmasida en önemli dengeyi olu$turuyor.Chicken tuna isminda 45 ya$inda birisi var nette bulabilirsini dengeli beslenmenin cok önemli oldugunu belirtmis karin yaglari düzensiz beslendiginde hep bozulmu$ ama saglikli bir sitem kurdugunda karni dümdüz olmaya ba$lami$
Canim pilatese baslamana cok sevindim ins istikrarli bir sekilde devam edersin
Yanliz pilates ile callanetics kardes gibi bisi :) ikisi birden kaslarini a$iri zorlayabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?