• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

herşey kafada bitiyor yaa
kafamıza koyduk mu bitio bu iş zaten
bi de inanınca , daha da çok kilo veririz :34:

evet evet kesinlikle. ki ben asla tatlıyı affetmem anında yerim 5 gündür dolapta ekler var elimi sürmedim. misafirlerim getirmişti. bozulmuştur artık atıcam yani :D önceden olsa saniyesine tükenirdi. istemek ve inanmak :D iki anahtar kelime bence. birde burasııı :)

bugun diyette 11. gunum arada kacamaklar yaptim ama hala diyette olmam da bir basari.
sporu azalttim ama :( bir an once sıkıya almam lazim
11 gunde yaklasik 4 kilo verdim. ac kalmadim her tur besinden de yedim.
ama gobek oldugu gibi duruyor. nerden gitti bu 4 kilo anlamadim :5:

rejim yapanların klasik takıntısı canım bende taktım
ama en son göbekten gitmeye başlıyormuş
basenlerinde daralmışındır benim öle oldu 8 cm inceldim:27:
sıkma canını

evet evet kesinlikle. ki ben asla tatlıyı affetmem anında yerim 5 gündür dolapta ekler var elimi sürmedim. misafirlerim getirmişti. bozulmuştur artık atıcam yani :D önceden olsa saniyesine tükenirdi. istemek ve inanmak :D iki anahtar kelime bence. birde burasııı :)

evetttttt
dolaptaki eklere de güle güle :52::43:

bugun diyette 11. gunum arada kacamaklar yaptim ama hala diyette olmam da bir basari.
sporu azalttim ama :( bir an once sıkıya almam lazim
11 gunde yaklasik 4 kilo verdim. ac kalmadim her tur besinden de yedim.
ama gobek oldugu gibi duruyor. nerden gitti bu 4 kilo anlamadim :5:

hilal in dediği doğru, göbek zor gidiyor.
er ya da geç gidecek, takılma sen boşver
:34:

ben de eklere bayılırım canım geçen aklımdan geçti durdurdum kendimi ama 4.5-5 kilo verince böle bişiyle ödüllendiricem kendimi :34:

üzülme bebeğim ben eşimle tanıştıgımda 77 kiloydum onu başka kızlardan kıskanınca
4 ayda 15 kilo verdim
sen de vercen hepimiz vercez merak etme
ben o kiloları sporsuz verdim çünkü çok hımbılım ben:27:

ayy canımm ama ben 10 gün önce diyete 84,400 le başladım :(( boyumda 168 baya şişkoyum yaniii. şuan 82 yim ama olsun bakalım cuma durum ne olacak.

Back
X