• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

iyi akşamlar kızlar :)
pınarcım motivasyonun düşmüş ama sohbetin sonunda kendine gelmişsin anladığım kadarıyla çok sevindim :)
resmine de bayıldım çok hoş zarif çıkmışsın
bende bu aralar bir aldım bir verdim ama durmak yok

Tesekkür ederim canımm, zorlanıyorum işte zaman zaman:(
Aynen devammmm

Diyestisyenim nişan sonrası bi bozmanı bekliodum zaten, az bozmuşsun gene iyi dedi :))))
Genel olarak yeme bozukluğumu düzeltmem lazım, bu beni korkutuyo işte. Dikkat etmezsem nasıl kilo alacağımı görüyorum, stres oluyorum:(

canım aynı düzensizlik bende de var kendimi bi bırakınca hem çok saçma saatlerde hem de olmuycak şeyler yiyebiliyorum asıl zor olan bence zayıflamamız değil bir yeme düzeni oturtmamız:18:

günaydın bayanlar bende zayıflamak istiyorum ama başaramıyorum sizlere katılıp başarmak istiyorum elimden tutar mısınız

Günaydın kizlar, az kalorili bir gün olur umarım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canlar, merhabalar. bu sabah klasik kahvaltımı ettim. öğlende kaçamak sayılırmı bilmiom ama yarım simit yedim akşamada yoğurtla geçiştiririm.

selam kızlar sabah sadece süt içtim öğlene doğruda kahve
öğlen kahvaltı yaptım annemde zeytin domates peynir şekersiz çay ama pide ekmeği vardı biraz fazla yemiş olabilirim

slm kızlar, kahvaltım bir yumurta peynir domates salatalık iki dilim ekmekti. öğlen sebze yemeği yedim. akşama da kuru fasulye yapıyorum, salata ve yoğurtla yerim.

afiyet olmuş herkesleree:34:

benim de akşam yemeğim çorba,tavuk döner azıcık yanında da çok az patates kızartması vardı,3-4 yk mercimekli bulgur pilavı ve cacık:)

Canlar akşam yemeğim Yoğurtlu ıspanak ve 1 saat sonrada bir yeşil elmaydi :)

Günaydın arkadaşlar. 23nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramimiz kutlu olsun.

merhabalar canlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun, içinizdeki çocuğu öldürmemeniz dileklerimle...

selam:1::1: kızlar bi sorunumu size bildirmek istiyorum bu ara su içmeyi unutuyorum :44::44:hatta bazen gün boyu içmediğimde oluyo bu sorunla uğraşan çözüm bulanlar banada yardımm lütfenn :26:

günaydın canlar kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta ve 1 y.biber:)
dün tek kaçamağım akşam yemeğinden sonra bi avuçtan fazla çekirdek yemem oldu:17:

Back