• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

yok kuzum pes edermiyim. ilk 2 ay ayda 3 kilo vermiş oldum hedefim şimdi ayda 4 kilo ve elimden gelenin fazlasını yapıyorum yürüyüşe çıkamazsam evde leslie bacımın hareketlerini yapıyorum. kararlıyım bacımmm haziran ortasında 6lı rakamlarda olucam :34::34: tabi desteleriniz olmadan olmaz :7:

ayy ben tam destek arkandayım bebeğim
hiç yarıyolda bırakırmıyım ben sizi
biliyosun sonuçta ben hala diyetteyim
bi tane kilolu resmim var haftasonu aynı yere gitcem evlilik yıldönümümde
aynı yerde resim çektirip paylaşcam
sana destek olur:52:

ayy ben tam destek arkandayım bebeğim
hiç yarıyolda bırakırmıyım ben sizi
biliyosun sonuçta ben hala diyetteyim
bi tane kilolu resmim var haftasonu aynı yere gitcem evlilik yıldönümümde
aynı yerde resim çektirip paylaşcam
sana destek olur:52:

ayy evet evet kesinlikle bekliyorum o resmini :53: beyim gelmeden bayaa kilo vermiş olmalıyım :34::34: ayyy heyecanlandımmm bak şimdi geldiğinde tepkisini videoya falanmı alsam :44: :52::52: izler izler güleriz

ayy evet evet kesinlikle bekliyorum o resmini :53: beyim gelmeden bayaa kilo vermiş olmalıyım :34::34: ayyy heyecanlandımmm bak şimdi geldiğinde tepkisini videoya falanmı alsam :44: :52::52: izler izler güleriz

ayy evet bencede yaa
videoya alda izleyelim
bizimkine diyorum ki herkez söylüyor zayıfladıgımı
sen demedin diyorum
zayıfladın ya söylememe gerek varmı diyor
bende güzel oldummu yoksa balık etli mi olsam geri diyorum yok yok böyle iyi diyor:27:

ayy evet bencede yaa
videoya alda izleyelim
bizimkine diyorum ki herkez söylüyor zayıfladıgımı
sen demedin diyorum
zayıfladın ya söylememe gerek varmı diyor
bende güzel oldummu yoksa balık etli mi olsam geri diyorum yok yok böyle iyi diyor:27:

ömür boyu güleriz :27::27: ağızlarından cımbızla alırız iltifatları zaten çatlarlar kendiliğinden söleseler

ömür boyu güleriz :27::27: ağızlarından cımbızla alırız iltifatları zaten çatlarlar kendiliğinden söleseler

öyle şımartmıyorlar işte
daha napsınlar
ama genede iyi laflar çıkıypr agzından
:34:
bide yemek yemiycem diyince bende yemem oz aman diye tripleri çıktı meydana napcam bilmem
bazen canım istemiyor zorla yemek yiyiyorum:35:

öyle şımartmıyorlar işte
daha napsınlar
ama genede iyi laflar çıkıypr agzından
:34:
bide yemek yemiycem diyince bende yemem oz aman diye tripleri çıktı meydana napcam bilmem
bazen canım istemiyor zorla yemek yiyiyorum:35:

ozaman sana bir taktik masaya eşyaları eksik getir. beraber yiyin ama sen habire yerinden kalkacağın için az yemiş olcaksın :52:

Slm kizlar, kahvaltım bir dilim ekmek yesillik yumurta zeytindi. Arada meyve yedim. Sonrasında semiz yemegi aksam da kokorec yicekmisiz. Sanirim ceyrek yerim çok ac değilim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canolar, akşam yemeği yerine az önce yarım paket form bisküvi yedim ve yeşil çay içtim. akşama arkadaşımın düğünü var yemek yemeye vakit bulamam hem göbişim çıkmasın dedim :27:

Back