• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

günaydın canlar, bugün yine kimseler gelmez buralara. 2 haftadır herkeste bir gevşeme söz konusu umarım bu yemeklere de yansımamıştır. yaz kapıda belirtiiiim canlar. sabah kahvaltım 1 yumurta 1.5 dilim tam buğday ekmek 1 salatalık. dün öğlen ve akşam öğünlerini geçiştirdim. akşam 1 kase yoğurdun içine bir minik salatalık doğradım baharat karıştırıp yedim. havalar ısındıkça bendeki panik hali artıyor kilo vermem gerek diye :50::50::50: neyse burayı boş bırakmayın canlar. biliyorum ki buraya yazmadıkça ipin ucunu bazen kaçırıyoruz. ben buradayım hepinizi beklerim :54::54:

günaydın canlar, bugün yine kimseler gelmez buralara. 2 haftadır herkeste bir gevşeme söz konusu umarım bu yemeklere de yansımamıştır. yaz kapıda belirtiiiim canlar. sabah kahvaltım 1 yumurta 1.5 dilim tam buğday ekmek 1 salatalık. dün öğlen ve akşam öğünlerini geçiştirdim. akşam 1 kase yoğurdun içine bir minik salatalık doğradım baharat karıştırıp yedim. havalar ısındıkça bendeki panik hali artıyor kilo vermem gerek diye :50::50::50: neyse burayı boş bırakmayın canlar. biliyorum ki buraya yazmadıkça ipin ucunu bazen kaçırıyoruz. ben buradayım hepinizi beklerim :54::54:

yettim gari
bebeğim kilom normale döndü hatta ben yarın 59 u görcem gibi:34:
aynen yaz kapıda ve ben zayıflıyorum:32:
şu an sandwiçimi yiyorum çayımıda aldım yanıma:34:

ayy ne bilim ya ne dedikodusu yapsak
kaynatalım burayı biraz:24:

evet evet bencede. ozaman kayınvalidemin son bombasını patlatıyorum. geçenlerde beni aradı ve cümle şu :
kv -hani size ev alacaktık ya
ben- evet anne
kv - bizim arka sokakta yeni evler yapılıyor bir oraya baksakmı sen gelince
ben- (tabi benim gözler faltaşı gibi açılır) anne biz istanbulda oturmayı düşünmüyoruz
kv - neyse ben bunu bide canere söliiim
ben - peki

tabi bunun sonu asla böle bitmez hemen benimkini arayıp kocaman bir ASLAAAAAA :52::52: kayınvalidemden hemen bomba 2 ben sizi yakınıma istiom uzakta olmayın :52:

Son düzenleme:
evet evet bencede. ozaman kayınvalidemin son bombasını patlatıyorum. geçenlerde beni aradı ve cümle şu :
kv -hani size ev alacaktık ya
ben- evet anne
kv - bizim arka sokakta yeni evler yapılıyor bir oraya baksakmı sen gelince
ben- (tabi benim gözler faltaşı gibi açılır) anne biz istanbulda oturmayı düşünmüyoruz
kv - neyse ben bunu bide canere söliiim
ben - peki

tabi bunun sonu asla böle bitmez hemen benimkini arayıp kocaman bir ASLAAAAAA :52::52: kayınvalidemden hemen bomba 2 ben sizi yakınıma istiom uzakta olmayın :52:

:53:hahahha
çok komikler ya
sen vazgeçme
uzak olman iyi bebeğim
benim kayınvalide çalışıyor ya sıkıntı yok
geçen aradı size gelelim bende yemek yok dedi
bende anne sen gelde babamı getirme ev çok dağınık dedim nasıl gülüyor
sonra anne en iyisi biz size gelelim dedim
galip benm
napıyım kaynanamdan utanmam da kayınpder olmaz

:53:hahahha
çok komikler ya
sen vazgeçme
uzak olman iyi bebeğim
benim kayınvalide çalışıyor ya sıkıntı yok
geçen aradı size gelelim bende yemek yok dedi
bende anne sen gelde babamı getirme ev çok dağınık dedim nasıl gülüyor
sonra anne en iyisi biz size gelelim dedim
galip benm
napıyım kaynanamdan utanmam da kayınpder olmaz

heheh aynen. benimkilerin ikiside emekli evdeler bütüngün. aman allah korusun bebeğim yaaa biz onlara yakın gidersek ya ben cinnet geçiririm ki kesin sonuç evlendiğimiz gibi boşanırız yani. karışmaya bayılıyorlar çünkü. benimkisi gelir rahatlıklarını giyer yatar yatar beni çıldırtır :52:

heheh aynen. benimkilerin ikiside emekli evdeler bütüngün. aman allah korusun bebeğim yaaa biz onlara yakın gidersek ya ben cinnet geçiririm ki kesin sonuç evlendiğimiz gibi boşanırız yani. karışmaya bayılıyorlar çünkü. benimkisi gelir rahatlıklarını giyer yatar yatar beni çıldırtır :52:

rahatlık iyimiş
bak geçen geliliğim için para vermeye gittik
insanın yeniden evlenesi geliyor kızım
bende mii giysem dedi
anne sen o gelinliği giy babamın karşısına çık
sana direk diyeceği şeyy ..... karısı hale bak der dedim
ama napıyım çok özendim dedi:34:

rahatlık iyimiş
bak geçen geliliğim için para vermeye gittik
insanın yeniden evlenesi geliyor kızım
bende mii giysem dedi
anne sen o gelinliği giy babamın karşısına çık
sana direk diyeceği şeyy ..... karısı hale bak der dedim
ama napıyım çok özendim dedi:34:

heheh :34: aaa gelinlik işine hiç girmeyelim. ben onların orda diktircekmişim gelinliğimi onlarda göreceklermiş. :53: bende bazen fazla inatlaşıyorum ama napiiim uyuz oluyorum yuh artık gelinliğimede karışsınlar.

heheh :34: aaa gelinlik işine hiç girmeyelim. ben onların orda diktircekmişim gelinliğimi onlarda göreceklermiş. :53: bende bazen fazla inatlaşıyorum ama napiiim uyuz oluyorum yuh artık gelinliğimede karışsınlar.

evet karışıyorlar bebeğim
geçen akşam gelinlikçiden döndük tam çıktık eve gitcek
parasını verdik başlasınlar gelinliğine dedi
anne ben zayıflıyorum senn dediğine bak karışma bi ya dedim:47::47::47::47:
susmuyor ki bide napcan zayıfladın ya yeter
hasta olcan deyip duruyor benimi yoksa oğlunu mu düşünüyor bilmem:53:

evet karışıyorlar bebeğim
geçen akşam gelinlikçiden döndük tam çıktık eve gitcek
parasını verdik başlasınlar gelinliğine dedi
anne ben zayıflıyorum senn dediğine bak karışma bi ya dedim:47::47::47::47:
susmuyor ki bide napcan zayıfladın ya yeter
hasta olcan deyip duruyor benimi yoksa oğlunu mu düşünüyor bilmem:53:

ikinizide düşünmüyor :34: azcık kıskançlık kuzum o. karışmadan edemezler. bizim hem kayınvalidede hem görümcede var kıskançlık hemde aşırı derecede. biliosun 2 gün önce doğum günümdü görümcem ne aradı ne sordu. ama bu işler karşılıklı bende onu arayıp sormam olur biter. aramıza set çekenler onlar ben değilim içim rahat allahtan!

ikinizide düşünmüyor :34: azcık kıskançlık kuzum o. karışmadan edemezler. bizim hem kayınvalidede hem görümcede var kıskançlık hemde aşırı derecede. biliosun 2 gün önce doğum günümdü görümcem ne aradı ne sordu. ama bu işler karşılıklı bende onu arayıp sormam olur biter. aramıza set çekenler onlar ben değilim içim rahat allahtan!

valla bebeğim bizim bi sürü problemimiz oldu eşim askerdeyken resmen ağzıma sıçtılar
kaç kere ayrıldık dönünce anladı annesini
ben bi ara küstüm ama baktım ben gitmeyince bizimkide oralı olmuyor kötü oldum benm yüzümden der durur diye
şimdi zorla ben götürüyorum
maşallah iyi aramız
ama bizimki beni kıskanıyor oğlunu bi öpüşü var onlara gidince:47:
bariz belli kıskandığı:1:

valla bebeğim bizim bi sürü problemimiz oldu eşim askerdeyken resmen ağzıma sıçtılar
kaç kere ayrıldık dönünce anladı annesini
ben bi ara küstüm ama baktım ben gitmeyince bizimkide oralı olmuyor kötü oldum benm yüzümden der durur diye
şimdi zorla ben götürüyorum
maşallah iyi aramız
ama bizimki beni kıskanıyor oğlunu bi öpüşü var onlara gidince:47:
bariz belli kıskandığı:1:

kıyamam yaaaa. acaba bizde erkek annesi olsak aynı kıskançlığı gösterirmiyiz? sanmıyorum ama bunlarınki resmen eziyet. benimkisi biliosun hep uzakta. doğal olarak artık her fırsatta ilk beni arıyor diye bile sevgili görümcem laf söledi düşünebiliomusun?

Günaydın canim cok haklisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıyamam yaaaa. acaba bizde erkek annesi olsak aynı kıskançlığı gösterirmiyiz? sanmıyorum ama bunlarınki resmen eziyet. benimkisi biliosun hep uzakta. doğal olarak artık her fırsatta ilk beni arıyor diye bile sevgili görümcem laf söledi düşünebiliomusun?

ay bebeğim sen zayıflayınca çatlar onlar
görümcen kilolumu

ay bebeğim sen sporla destekle daha hızlı gitsin sakın pes etme
acayip çıldırcak :52::52::52::52::52::52:

yok kuzum pes edermiyim. ilk 2 ay ayda 3 kilo vermiş oldum hedefim şimdi ayda 4 kilo ve elimden gelenin fazlasını yapıyorum yürüyüşe çıkamazsam evde leslie bacımın hareketlerini yapıyorum. kararlıyım bacımmm haziran ortasında 6lı rakamlarda olucam :34::34: tabi desteleriniz olmadan olmaz :7:

Back