- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 saat yürüdüm geldim, hafta sonu kaçamakları +300 gr olarak geri gelmiş bana onuncu kilomu veremicem herhalde :18:
kaçamaklardan alınan gr'lar çabuk atılıyo canım merak etme yarınki yürüyüşünle de muhtemelen gitmiş olur:)
kızlar merabalar epeydir yazamıyorum ama okudum yazdıklarınızı herkes çok iyi kilolar vermiş maşallah hep böyle devam edelim ben de bu sabah 54.9 gördüm hem şok hem sevindirik oldum ama bi yandan da düşünüyorum cumartesi az su içtim pazar çok içerek telafi etmeye çalıştım ama yine de su kaybı olabilir mi diye:44:
pınarcım çook güzel sevindim senin adına Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin,sen yakmışsındır hafta sonu kaçamaklarını da,
rukiyecim hilalcim serpilcim selcancım ve fazicim sizlerde azimle devam ediyosunuz kilo vermeye şurda bikaç kişi kaldık ve bu kişiler bence zaferi görmeden bırakmıycak bu işi inşallah
bu aralar yoğunum yazamıyorum ama bırakmadım dönücem bi yarın da müsade edin sonrasında burdayım,hafta sonunu az kaçamakla geçirdim bu arada
canımm güzel geçmesine sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla...Selam canlarım,
Nihayet gelebildim yanınıza..
Cuma günü nişanım vardı bildiğiniz üzere
Herşey çok güzeldi, çok eğlendim, çok mutluydum
Cuma akşamına kadar diyetimi hiç bozmadım, ancak nişan öncesi rahatlamak adına alkol aldım
nişanda zaten çok oynadım, bayaaa spor yapmış oldum
cumartesi pazar da diyetime çok uyamadım, dolayısıyla bu sabah itibariyle yeniden başladım, zaten bugün diyetisyen randevum var, tekrar motive olucam
Sizler neler yaptınız bakalım
Hilalcim evlilik yıldönümünüz nasıl geçti?
Selcancım düğüne gitmişsin, ne güzel zayıflama iltifatları duymuşsundur
Artık daha da hızlı kilo veriosun hem
Kayınvalidenin gelinlik baskılarına da aldırma, hem zaten düğün öncesi son provalarda gelinliğin büyük gelse de tekrar daraltma yaparlar nasılolsa
Rukişim senin kilo verme hızın da gerçekten gıpta edilesi, çok tebrik ediyorum.
Valla çok özledim sizleriii
canım ben atlamışım kutluyorum sizi nice uzun huzurlu yıllarınız olsun inşallahkuzucum hoşgeldin
geçmiş olsun anlattın ne güzel
randevunun sonucunu merakla bekliyorum bu haftasonu kutlıycaz
biraz garip bişey oldu 19 u diye aklımda kaldı
9 uymuş meger
aman olsun bizde selcanla faceden takılıyoz
kimse uğramıyor dogru düzgün buraya
kaçamaksız olmuyor maalesef :) iki hafta zararım var ama o yönden kızıyorum kendime artık yeniden topladım kendimi bugünde regl oldum cumaya iyi olur inşallahcanım sen yakmışındır oh ne güzel eğlenmişin
haftasonu kaçamaksız olurmu hiçç
canım hayranım azmine ve kıskanıyorum zamanını benim bazen kendime ayıracak zamanım olmuyor1 saat yürüdüm geldim, hafta sonu kaçamakları +300 gr olarak geri gelmiş bana onuncu kilomu veremicem herhalde :18:
kızlar merabalar epeydir yazamıyorum ama okudum yazdıklarınızı herkes çok iyi kilolar vermiş maşallah hep böyle devam edelim ben de bu sabah 54.9 gördüm hem şok hem sevindirik oldum ama bi yandan da düşünüyorum cumartesi az su içtim pazar çok içerek telafi etmeye çalıştım ama yine de su kaybı olabilir mi diye:44:
Pınarcım çook güzel sevindim senin adına allah hayırlısıyla tamamına erdirsin,sen yakmışsındır hafta sonu kaçamaklarını da,
rukiyecim hilalcim serpilcim selcancım ve fazicim sizlerde azimle devam ediyosunuz kilo vermeye şurda bikaç kişi kaldık ve bu kişiler bence zaferi görmeden bırakmıycak bu işi inşallah
Bu aralar yoğunum yazamıyorum ama bırakmadım dönücem bi yarın da müsade edin sonrasında burdayım,hafta sonunu az kaçamakla geçirdim bu arada
hoş geldin canım, nişanın güzel geçmesine sevindim. Darısı düğününe. Benim kilo verme hızım yavaşladı maalesef,ama ben direniyorum :)
1 saat yürüdüm geldim, hafta sonu kaçamakları +300 gr olarak geri gelmiş bana Onuncu kilomu veremicem herhalde :18:
canım ben atlamışım kutluyorum sizi nice uzun huzurlu yıllarınız olsun inşallah
ben daha öncede demiştim facede grup kuralım diye zaten belli kişiler kaldık daha rahat olur hem resimde paylaşırız güzelce
direnmeye devammmm #diren rukiş
valla direniyorum, 1 kerecik kaçamak yaptım hafta sonu olanı biteni o ama kilo veremiyorum her hafta 500 gr vermekten yoruldum
ahh bebeim seni en iyi ben anlarım 3 hafta aynı kiloda kaldım ben biliosun şimdi güzel güzel gidio. Damlaya damlaya göl olur bacımmm Sakın bırakmaaa aynen devam.
kızlarr
sağolun iyi dilekleriniz için
bu hafta sonu termale gidicez kutlamaya bol mangallı olcak haftasonum
bencde face sayfa kurmak iyi olur
ama herkezin fikri lazım
biz selcanla sürekli yazışıyoruz iyi oluyor
bırakmam canım, o 65i görecek bu bünye
tam destek bendennnn
tam destek bendennnn
kızlarr
sağolun iyi dilekleriniz için
bu hafta sonu termale gidicez kutlamaya bol mangallı olcak haftasonum