Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

günaydın kızlar giremedim dün hiç herkes iyidir umarım fırsatım olmayacak okumaya kusura bakmayın yarın evde olursa okurum artık öğleden sonra seminer var ona katılmam lazım öğlene kadar işlerimi bitirmeliyim neyse uzatmayayım :)
geçen hafta 64,200
bu hafta 63,900 -300 ama hafta içi 65 küsürü görmüştüm kaçmaklardan
haftaya inşallah daha iyi olacak

günaydın canlar. dün tahmin ettiğim gibi kaçamaklı oldu. buyüzden kilo bildirimimi dün yaptım bu sabah 500 gr fazla çıktım çünkü ama akşam alkol aldım sebebini biliyorum yemeğim gayet sağlıklı geçti ama saat 9 gibiyidi. pastayı gündüz kestik arkadaşlarla. akşam yemeğim balık ızgara bol salata ve mezelerden hiç ekmek yemedim ve tabi alkol sabah kahvaltım tam bugday ekmeğinde tost yaptım 1 salatalık açık çay. dünkü kilomu güncelliiim hemen başlangıç 84.400 geçen hafta 79.100 bu hafta 78.300

süper yapmışsın bebeği pasta falan kalmamıştır
merak etme sana hayranım bebeğim sen başaracaksın
tekrar iyiki doğdun canım

süper yapmışsın bebeği pasta falan kalmamıştır
merak etme sana hayranım bebeğim sen başaracaksın
tekrar iyiki doğdun canım

bebeimmmm teşekkür ederimmmmm bebeğim senin hedefine sadece 1 adım kaldı. yani aslında hedefine ulaştın bende ulaşayımmm hayırlısıylada bir çıtır gelinler olalım.

bebeimmmm teşekkür ederimmmmm bebeğim senin hedefine sadece 1 adım kaldı. yani aslında hedefine ulaştın bende ulaşayımmm hayırlısıylada bir çıtır gelinler olalım.

evet bebeğim
dün kebapçıya gittik tanıdık
o bile yenge sen kilo verdin ya dedi
ben acayip havalara girdim tabe
artık kasmıyorumda 4 kilo daaha gitse iyi olcak

günaydın canlar:)
tartı sonucum şu ki geçen hafta 56.5 dü bu hafta 55.9 ama geçtiğimiz 2 gün bayunca 55.6 ydı bir gecede niye artı verdi yaa ben de seviniyodum 100 gr cık daha gider diye:44:

en azından önceki haftaya göre kilo almıyoruz, az da olsa gitsin

inş.. canım arada kaçamaklarımız oluyor
sıkma sen canını 300 gr vermişin ya

günaydın canım, kilolar gelmesin de gram gram da olsa gitsin.

günaydın canım, o kadarcık kaçamaktan bir şey olmaz. yarına normale döner kilon. güzel vermişsin bu hafta

Nisanda harika olcana eminim cnm bide NBB nin citcitli korsesi var yada yarim onlardan habgisi uyuyosa almani tavsiye ederim cok sıkı gosteriyo insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…