Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Slmmm kızlar kahvaltim domates zeytin ek öğlen lahana yoğurt arada elma yedim urayamiyirum pek buara temizlige basladim cook yoğunum bebek biyandan fenalardayim anlicaniz bu sabah 64.800u gördüm tartinin basinda göbek attim :)

kolay gelsin tatlım çok sevindim oh oh ne güzel senin de ilk hedefe az kaldı desene

Selam kizlarrr
Dun sabah 1d ekmek, peynir, domates, salatalik, k.biber, maydonoz, oglen tavuklu peynirli salata, aksam az yesil mercimek corba, salata, bi lokma z.yagli kereviz,
Bugun sabah ayni kahvalti, oglen ayni dunku salatadan, aksam da tam bugday ekmekli peynirli tost yedim.
Yarin nisan im var, elbisem de dar, gobek olmamalii, az var :/
Selcancim harika kilo vermissin.
Hilalcim evlilik yildonumunuz kutlu olsun.
Birinin de dogumgunuydu galiba, onu da kutluyorum.
Opuyorum hepinizi :)

Canim her şey gönlünce olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çıkmaz canım çıkmaz yarın da heyecandan pek bişey yiyemezsin iyice iner göbek.Allah tamamına erdirsin çok güzel geçer inşallah nişanın ve en yakın zamanda aramıza bekliyoruz gelin kızımızı

akşam yemeğim yine öğlenki çorbadan 1 kase,bir parça tavuk ve yoğurtlu kara lahana,5.30 da yemiştim 1 saat önce de portakal yedim böyle de yatarım:)
herkese iyi akşamlar öpüyorum

günaydın canlar:)
tartı sonucum şu ki geçen hafta 56.5 dü bu hafta 55.9 ama geçtiğimiz 2 gün bayunca 55.6 ydı bir gecede niye artı verdi yaa ben de seviniyodum 100 gr cık daha gider diye:44:

teşekkür ederim bebeğim
merakla bekleniyosun

günaydın canlar:)
tartı sonucum şu ki geçen hafta 56.5 dü bu hafta 55.9 ama geçtiğimiz 2 gün bayunca 55.6 ydı bir gecede niye artı verdi yaa ben de seviniyodum 100 gr cık daha gider diye:44:

kasma bebeğim
içtiğin sudan kaynalı olabilir
ben kaç gün 60.3 gördüm
bu sabah 61.4 ü gördüm
Benm hiç sağlıklı olmuyor tartı günüm

günaydın kızlar,
başlangıç kilom: 80.5, geçen hafta: 71.2, bu hafta: 70.7 - 500 gr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…