afiyet olsun. ben de yürüyüşten dönünce çilek ve yoğurt yemiştim. kahvaltımı 1 yumurta, 6 zeytin, domates,salatalık,1 dilim ekmek ile yaptım.
Slmmm kızlar kahvaltim domates zeytin ek öğlen lahana yoğurt arada elma yedim urayamiyirum pek buara temizlige basladim cook yoğunum bebek biyandan fenalardayim anlicaniz bu sabah 64.800u gördüm tartinin basinda göbek attim :)
af,yet olsun, kolay gelsin, herkesten güzel haberler geliyor ne güzel. galiba benim de onuncu kilom gidecek bu hafta
kolay gelsin tatlım çok sevindim oh oh ne güzel senin de ilk hedefe az kaldı desene
slm kızlar, akşam yemeğim: çorba, yoğurtlu ıspanak ve 1 dilim ekmek.
Afiyet olsun canım da saat erken dilmi acikiyomusun sonrasinda
Selam kizlarrr
Dun sabah 1d ekmek, peynir, domates, salatalik, k.biber, maydonoz, oglen tavuklu peynirli salata, aksam az yesil mercimek corba, salata, bi lokma z.yagli kereviz,
Bugun sabah ayni kahvalti, oglen ayni dunku salatadan, aksam da tam bugday ekmekli peynirli tost yedim.
Yarin nisan im var, elbisem de dar, gobek olmamalii, az var :/
Selcancim harika kilo vermissin.
Hilalcim evlilik yildonumunuz kutlu olsun.
Birinin de dogumgunuydu galiba, onu da kutluyorum.
Opuyorum hepinizi :)
Saol cnm ilk hedefim 65di canım ona ulastim simdi ikincide sira 60sonrasi Allah kerim:)
Selam kizlarrr
Dun sabah 1d ekmek, peynir, domates, salatalik, k.biber, maydonoz, oglen tavuklu peynirli salata, aksam az yesil mercimek corba, salata, bi lokma z.yagli kereviz,
Bugun sabah ayni kahvalti, oglen ayni dunku salatadan, aksam da tam bugday ekmekli peynirli tost yedim.
Selcancim harika kilo vermissin.
Canim her şey gönlünce olsun. ir.
çıkmaz canım çıkmaz yarın da heyecandan pek bişey yiyemezsin iyice iner göbek.Allah tamamına erdirsin çok güzel geçer inşallah nişanın ve en yakın zamanda aramıza bekliyoruz gelin kızımızı
selam kizlarrr
dun sabah 1d ekmek, peynir, domates, salatalik, k.biber, maydonoz, oglen tavuklu peynirli salata, aksam az yesil mercimek corba, salata, bi lokma z.yagli kereviz,
bugun sabah ayni kahvalti, oglen ayni dunku salatadan, aksam da tam bugday ekmekli peynirli tost yedim.
selcancim harika kilo vermissin.
günaydın canlar:)
tartı sonucum şu ki geçen hafta 56.5 dü bu hafta 55.9 ama geçtiğimiz 2 gün bayunca 55.6 ydı bir gecede niye artı verdi yaa ben de seviniyodum 100 gr cık daha gider diye:44:
günaydın kızlar,
başlangıç kilom: 80.5, geçen hafta: 71.2, bu hafta: 70.7 - 500 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?