maşallah canım hedefine çok az kalmış benim daha çoooookk uzun bir yolum var.
Kızlar hepinizi tebrik ediyorumm azda olsa cokta olsa kilocuklar gidiyo üstümuzden resmen yük attikbee ohh miss
süper canım ya dikkat edince hemen gidiyor senin kilocuklar.
Toplamda 11.600gr vermişim hedefe 4.200 gr kaldı heheytttt cok mutluyummmm.
çok iyi gidiyorsun, ben de 5.7 kg sonra ilk hedefe ulaşıcam.
Evt sanrim cabuk verebiliyorum ayni hizla geri almam umarim:) bide emzirmenin faydalari benimki hem 5kilo kadari üstüme oturmamis kiloydu ondan ilk başta cok cabuk vermiştim
Saol cnmm hedefinden Şaşma asla istedine ulascana eminim bıkkınlık olmamasi icinde haftads bir kacamaklara izinver bütün diyetisyenler bunu öneriyor
hedeflerine az kalan canlarım, hedeflere ulaşınca inşallah beni ve diğer hedefe ulaşamamış arkadaşları yalnız bırakmazsınız diiilmi ? koruma diyetinizide burda yapın yalnız bırakmayın bizi sakın
hedeflerine az kalan canlarım, hedeflere ulaşınca inşallah beni ve diğer hedefe ulaşamamış arkadaşları yalnız bırakmazsınız diiilmi ? koruma diyetinizide burda yapın yalnız bırakmayın bizi sakın
bebeğim
ben burdayım sıkma sen canını artık ayda 2 kilo versem yeter bana
gitmeyin tabiii bizi bırakmayın öylebende hayal kuruyorum belki ama bu kez ayda 4 kg vermeyi hedefliyorum. haziran 9 da 6lı rakamları görmem gerek.
bebeğim nacizane tavsiye sana
ip atla günde yarım saat falan yapabiliyorsan
ip varmış gibide zıplayabilirsin
çok sağlam kardiyo
saatte 1000 kalorisi var
waoooww kalorisi iyiymiş. bende trambolinmi alsam acaba diye düşünüyordum. alt komşular kovmasın
öyle yapayım bari
ben çok üşengecim olmasam bende yapcam ama
bi gün yapıyorum sonra sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?