Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kızlar çoğumuz ağır kilolari verdik artık sporu hayatimiza katmanin vakti ben bayadir yuruyorum enazindan sizlerde yürüyün cok güzel ödem attirici

Evt sanrim cabuk verebiliyorum ayni hizla geri almam umarim:) bide emzirmenin faydalari benimki hem 5kilo kadari üstüme oturmamis kiloydu ondan ilk başta cok cabuk vermiştim

inşallah koruyamazsak bir anlamı yok zaten :18: neyse hedefe ulaşalım da koruma işini sonra düşünelim.

hedeflerine az kalan canlarım, hedeflere ulaşınca inşallah beni ve diğer hedefe ulaşamamış arkadaşları yalnız bırakmazsınız diiilmi ? koruma diyetinizide burda yapın yalnız bırakmayın bizi sakın

Saol cnmm hedefinden Şaşma asla istedine ulascana eminim bıkkınlık olmamasi icinde haftads bir kacamaklara izinver bütün diyetisyenler bunu öneriyor

bebeim 2 ay bitti henüz hiç bıkkınlık hissetmedim evet daha çok uzun bi yolum var ama kararlıyım eski halime dönücem pilavdan dönenin kaşığı kırılsın

canım daha ilk hedeflere ulaşıcaz da sonra yeni hedef belirlicez de, sonra korumaya geçicez de ohooo daha çok buradayız

Yok cnm birakmiyorum 60i goru ce bisure daha sabitlemk icin koruma diyeti yapmam gerekiyor daha burdayimm yani

ben çok üşengecim olmasam bende yapcam ama
bi gün yapıyorum sonra sıkılıyorum

aynen bende üşeniyordum ama yürüyüş yapınca kilo vermede hızlanıyor. benim evin yakınında güzel bir park var orda yürümek keyifli oluyor birde yanıma bir arkadaş bulsam dahada süper olur

Slm kizlar, sebze yemegi yogurt ve bir dilim ekmek yedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…