- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
canlar siz iyice öğünleri azalttınız ben aynı devam ediyorum:18:
Canim benim kilom direnmeye başladı artık az verebiliyorum yürümeme ragmen.o yuzden bu hafta az yiyeyim dedim ama pek ise yaramadı galiba.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canolar, ben kilo bildirimimi bu sabah yapmak istiyorum. çünkü akşama yemeğim çok çok büyük ihtimalle baya kaçamaklı olacak. yarın sabah üzülerek tartılıcam. bigüncük öne alsak doğum günüm hatrına olur sanırım. veee bildirimimmmm
04.04.2014 cuma : 79.100
10.04.2014 perşembe : 78.300
günaydın kızlar:) kahvaltı 1.5 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta ve bi tane küçük y.biber:)
dün akşam bişey yaptım ama kaçamaktan sayılır mı bilmiyorum,yemekte çorba,mercimek yemeği,salata,ve yoğurt yemiştim bikaç saat sonra dışarı çıktık çok acıktık eşim de ben de,ortak bi tane tavuklu salata yedik ama ara falan yapmamıştım zaten:44::44:
Canim benim kilom direnmeye başladı artık az verebiliyorum yürümeme ragmen.o yuzden bu hafta az yiyeyim dedim ama pek ise yaramadı galiba.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebeğim salataya takma
akşam o saatlerde yemek yemediğin için hem enerjiye çevirmiştir
hemdesalata sonuçta
sağol canım sevindim yarın seni merak ediyorum bakalım 50 li rakamlara geldin mi:)
afferin hatunuma
derdine çare bulunca fazladan vermeye başladın helal sana
yalnız bebeğim pastandan 4 5 çatal al
sonuçta aynı tadı alacan
yemeğini hafif yap olmadı pastandan sağlam ye bebeğim
yok bebeğim hala geçen haftaki ile aynı artık gitmiyor
napcaz bilmem
Evettt canımın içii çok sevindirik oldum. Bi şekilde dengelicem canımm artık bu kadar düzene girmişken kilo vermem hiççç geri alamamm. Beni boşver şimdi senin akşam nasıl geçti.
sabret canım iyice azaldı ya artık zorlaşır tabi ama mecbur gitcek yani
canım senin kilo vermen birden azaldı hem de daha çok yerdin ozamanlar,şimdi hem yürüyosun hem çok az yiyosun yine de fayda görmüyorum diyosun,o zamanlar yanlış hatırlamıyosam leslie yi gün içinde yapardın şimdi sabah kahvaltıdan önce yürüyosun,sen pek inanmıyosun ama gün içinde yapsan yürüyüşünü daha çok fayda görüceksin,bak zordeğil e o akşam geç saatlerde yürüyo yani yeme içme olayını kapatıp gidip gün içinde yediklerini yakıyo ve ne kadar çok kilo vermiş kısa bi sürede,sen de biraz öyle dene derim.kilo sorunu olmayan insanlar için sağlıklı yaşam adına sabah yürümek güzel ama bizim metabolizmayı hızlandırıp yediklerimizi yakmaya ihtiyacımız var benden naçisane tavsiyeler..
Belli bi kilo verdikten sonra yavasliyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkürler canım, eşimin işten dönüş saatleri, arada kpss çalışma, öğrenciye ders verme, ev işleri, yemek derken en uygun saat bu oluyor. lesli bacımla da çoğu zaman sabah yürüyordum. en uzun süre kaldığım kilolarda takıldım. duraklamaya geçti sanırım, ama ben daha inatçıyım pes etmez direnirim
öğle yemeğim 1 kase mısır-bezelye çorbası,bamya yemeği ve ayran:)
Slmmm kızlar kahvaltim domates zeytin ek öğlen lahana yoğurt arada elma yedim urayamiyirum pek buara temizlige basladim cook yoğunum bebek biyandan fenalardayim anlicaniz bu sabah 64.800u gördüm tartinin basinda göbek attim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?