Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canlar siz iyice öğünleri azalttınız ben aynı devam ediyorum:18:

Canim benim kilom direnmeye başladı artık az verebiliyorum yürümeme ragmen.o yuzden bu hafta az yiyeyim dedim ama pek ise yaramadı galiba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim kilom direnmeye başladı artık az verebiliyorum yürümeme ragmen.o yuzden bu hafta az yiyeyim dedim ama pek ise yaramadı galiba.

Belli bi kilo verdikten sonra yavasliyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

afferin hatunuma
derdine çare bulunca fazladan vermeye başladın helal sana
yalnız bebeğim pastandan 4 5 çatal al
sonuçta aynı tadı alacan
yemeğini hafif yap olmadı pastandan sağlam ye bebeğim

bebeğim salataya takma
akşam o saatlerde yemek yemediğin için hem enerjiye çevirmiştir
hemdesalata sonuçta

canım senin kilo vermen birden azaldı hem de daha çok yerdin ozamanlar,şimdi hem yürüyosun hem çok az yiyosun yine de fayda görmüyorum diyosun,o zamanlar yanlış hatırlamıyosam leslie yi gün içinde yapardın şimdi sabah kahvaltıdan önce yürüyosun,sen pek inanmıyosun ama gün içinde yapsan yürüyüşünü daha çok fayda görüceksin,bak zordeğil e o akşam geç saatlerde yürüyo yani yeme içme olayını kapatıp gidip gün içinde yediklerini yakıyo ve ne kadar çok kilo vermiş kısa bi sürede,sen de biraz öyle dene derim.kilo sorunu olmayan insanlar için sağlıklı yaşam adına sabah yürümek güzel ama bizim metabolizmayı hızlandırıp yediklerimizi yakmaya ihtiyacımız var benden naçisane tavsiyeler..

afferin hatunuma
derdine çare bulunca fazladan vermeye başladın helal sana
yalnız bebeğim pastandan 4 5 çatal al
sonuçta aynı tadı alacan
yemeğini hafif yap olmadı pastandan sağlam ye bebeğim

evettt canımın içii çok sevindirik oldum. bi şekilde dengelicem canımm artık bu kadar düzene girmişken kilo vermem hiççç geri alamamm. beni boşver şimdi senin akşam nasıl geçti.

teşekkürler canım, eşimin işten dönüş saatleri, arada kpss çalışma, öğrenciye ders verme, ev işleri, yemek derken en uygun saat bu oluyor. lesli bacımla da çoğu zaman sabah yürüyordum. en uzun süre kaldığım kilolarda takıldım. duraklamaya geçti sanırım, ama ben daha inatçıyım pes etmez direnirim

baya yoğunmuşsun canım e kolay gelsin o zaman sen daha iyi ayarlarsın sabrederek atlatıcan inşallah duraklamayı da,pes etmek yok tabiii

Slmmm kızlar kahvaltim domates zeytin ek öğlen lahana yoğurt arada elma yedim urayamiyirum pek buara temizlige basladim cook yoğunum bebek biyandan fenalardayim anlicaniz bu sabah 64.800u gördüm tartinin basinda göbek attim :)

Slmmm kızlar kahvaltim domates zeytin ek öğlen lahana yoğurt arada elma yedim urayamiyirum pek buara temizlige basladim cook yoğunum bebek biyandan fenalardayim anlicaniz bu sabah 64.800u gördüm tartinin basinda göbek attim :)

af,yet olsun, kolay gelsin, herkesten güzel haberler geliyor ne güzel. galiba benim de onuncu kilom gidecek bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…