- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Öğle Yemeği salata yoğurt
canlaaarrrrr, napıosunuzz..
öğle yemeğim tavuklu salata. pınarcım hoş geldinnnn. koşuşturman hızlıdır şimdiyediğin hiçbişi kilo yapmaz merak etme o stresle hilalcim valla bende kendimi merak ediyorum üniversite öncesine dönmek müthiş olucak o kiloya düşemesemde yaklaşırım herlade dimi aaa:44::44: 52 kiloydum şaka gibi!!!
canlaaarrrrr, napıosunuzz..
öğle yemeğim tavuklu salata. pınarcım hoş geldinnnn. koşuşturman hızlıdır şimdiyediğin hiçbişi kilo yapmaz merak etme o stresle hilalcim valla bende kendimi merak ediyorum üniversite öncesine dönmek müthiş olucak o kiloya düşemesemde yaklaşırım herlade dimi aaa:44::44: 52 kiloydum şaka gibi!!!
canım hoşgeldin yaa sen gelmişsin burası renklenmiş yine bak ben kaçırdım
inşallah canım darısı sizlere olsun, tatlı telaşında da kolaylıklar diliyorum az kaldı cumaya:
akşam yemeğim: köfte, salata, ayran,1 dilim ekmek. aralarda da kuru kayısı yemiştim.
Afiyet olsun canım :)
günaydın canlaarrrr, dün akşam 45 dk yürüyüş yaptım. akşam yemeği yemedim sadece 1 yeşil elma yedim. sabah kahvaltım 2 kivi. birazdanda normal kahvaltımı edicem. bu sabah tartıda güzel bi rakam gördüm mutluyummmmm
günaydın kızlaaar
günaydın canlar:)
kahvaltım 1.5 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,2 küçük y.biber:)
akşam yemeğim de 2 küçük kase yoğurt çorbası 5 yk (tepeleme) nohut yemeği ve yoğurt,ilerleyen saatlerde de portakal ve süt
Anca firsat bulup gelebildim aralarda elma yedim bugun akşam salata yoğurt iyi gidiyom benya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?