- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
hu huuu
öğlen yoğurt ve haşlanmış tavuk yedim
kendimi iyi hissediyorum bir daha abartılı kaçamak yapmam inşallah dersimi aldım
bende ikinci bebişi istiyorum ama stajım bitmeden mümkün değil hem bu sefer zayıf bir hamiş olmak istiyorum kiloluyken hamile kaldım 8 kilo aldım 7 si doğumda gitti ikincide öyle olur inşallah bol yürüyüş ve yüzmeyle geçmişti o günlerim
hu huuu
öğlen yoğurt ve haşlanmış tavuk yedim
kendimi iyi hissediyorum bir daha abartılı kaçamak yapmam inşallah dersimi aldım
bende ikinci bebişi istiyorum ama stajım bitmeden mümkün değil hem bu sefer zayıf bir hamiş olmak istiyorum kiloluyken hamile kaldım 8 kilo aldım 7 si doğumda gitti ikincide öyle olur inşallah bol yürüyüş ve yüzmeyle geçmişti o günlerim
canlaaarrrrr, napıosunuzz..
öğle yemeğim tavuklu salata. pınarcım hoş geldinnnn. koşuşturman hızlıdır şimdiyediğin hiçbişi kilo yapmaz merak etme o stresle hilalcim valla bende kendimi merak ediyorum üniversite öncesine dönmek müthiş olucak o kiloya düşemesemde yaklaşırım herlade dimi aaa:44::44: 52 kiloydum şaka gibi!!!
afiyet olsun canım, inşallah olursun 52.
nerde o günler kuzummmm. şimdilik hedefim 58-60 arası. bakalım inşallahhh önce belirlediğim hedefe bi ulaşayımda.
karamsar olma canım,ilk hedefe ulaşınca elime mi yapışacak vereyim şunları da dersin.
karamsar olma canım,ilk hedefe ulaşınca elime mi yapışacak vereyim şunları da dersin.
bende öyle olmasını umuyorum canım
sporu sürekli hale getirebilsem muhtemelen kilo vermemde hızlanacak ama malum havalr bi güneşli bi kapalı dışarıda yürüyemiyorum. evde sporda çok sıkıcı gelio. havalar bi güzelleşse atıcam kendimi bol bol dışarıya
neyse ki az kaldı havaların düzelmesine ama bu bize verilen sürenin azaldığının da habercisi :18:
:18::18::18: ayyy evet :18::18: birde biz deniz kenarındayız seninle bize herkesten önce gelio demek oluyo :18:
kalk kalk bacım, iki yürüyüp koşup gelelim
ay çalışıomnasıl gideyim. akşama yürüyüş bana şart oldu
Sağol canım, son iki ay dikkat ettim canım şeker değerlerim yüksek çıkmıştı kızımda maşallah kiloluydu ondan 2 ay diyetle bitirdim doğumu kızım 4,20 doğmuştu maşallahafiyet olsun, 8kilo çok iyi ya, çok dikkat etmiş miydin, yoksa sadece yürüyüş, yüzmenin etkisi mi?
inşallah canım darısı sizlere olsun, tatlı telaşında da kolaylıklar diliyorum az kaldı cumayaayy canım ne güzel yaaa, bende öyle hamile olmak istiyorumm
afiyet olsun canım.
haşlanmış tavuk çok iyi, severim bende
biz kadınların çok isteyip de başaramadığı şey yokturcanlaaarrrrr, napıosunuzz..
öğle yemeğim tavuklu salata. pınarcım hoş geldinnnn. koşuşturman hızlıdır şimdiyediğin hiçbişi kilo yapmaz merak etme o stresle hilalcim valla bende kendimi merak ediyorum üniversite öncesine dönmek müthiş olucak o kiloya düşemesemde yaklaşırım herlade dimi aaa:44::44: 52 kiloydum şaka gibi!!!
hafta sonu sahile gittik kızım denize taş atmaya bayılıyor vallahi burda millet denize girmeye başlamış benimde içim gitti:18::18::18: ayyy evet :18::18: birde biz deniz kenarındayız seninle bize herkesten önce gelio demek oluyo :18:
Öğle Yemeği salata yoğurt
Sağol canım, son iki ay dikkat ettim canım şeker değerlerim yüksek çıkmıştı kızımda maşallah kiloluydu ondan 2 ay diyetle bitirdim doğumu kızım 4,20 doğmuştu maşallahbana da maşallah tabi çatır çatır normal doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?