Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Sebze yemegi yoğurt ve 1dilim ekmek yedim. Iyi aksamlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımmmmm çok sevindim hadi hayırlısı olsun maşallah kuzummm o kuşuşturma içinde de 400 gr gidivermiş. ne güzel. umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olur bebeimmm mutluluklarrrrr

sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek, 4 zeytin, yumurta, 1 kk peynir, domates,salatalık yeşillik.
öğle yemeğim: çeyrek kokoreç ve ayran
akşam yemeğim: adana kebabı, salata, çok az lavaş ve ayran. arkadaşlarla dışarıda olunca tutamadım boğazımı.

günaydın kızlar kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 kk peynir yarım domates yarım y.biber:)
hafta sonu hiç kaçamak yapmadım çok mutluyum ama dün tartıldım 55.7 düm bugün sabah 56.0 çıktım,dün akşam da balık ızgara,az zeytinyağlı patlıcan salata,çok az ekmek ve 2 bardak şalgam içmiştim bunlardan şişkinlik yapcak bişey varmı niye bianda +300 çıktı anlamadım:44:

hoşgeldin canııım özlettin kendini,sen zorlanma diye fazla yazmadık bak kıymetimizi bil yani
hadi hemen bugün toparlanıp devam ediyosun o zaman:)

o kadarcık kaçamak olur canım sorun değil hafta sonu bigün kaçamak günü zaten,o da bütün bi hafta bozmamanın ödülü olsun

canım şalgamdan kaynaklı
olan bişey olabilir
kasamaa
bende 62 i geliyorum
Bakalım bi günde iki kiloda alınmaz ki

canım şalgamdan kaynaklı
olan bişey olabilir
kasamaa
bende 62 i geliyorum
Bakalım bi günde iki kiloda alınmaz ki

inşallah öyledir canım:)
sen almamışsındır ya o kadar alınırmı ben kaç gün pasta kurabiye yemiştim almadım,seninde yediğin bişeyden dolayı öyle çıkmıştır

günaydın canolarrr iyi haftalar hepimize. benimde bu hafta çok az kaçamağım oldu ctesi öğleden sonra dondurma yedim sabah kahvaltım 1,5 dilim ekmek tam tahıllı, 1 yumurta salatalık az peynir. yeşil çay içerim birazdan öğle yemeğimde hazır ama kararsızım 2 minik patates kaynattım yağsız tuzsuz yemek için ama nişasta ya kararsız kaldım yesemmi yemesemmi diye :44::44::44:

ben ilk 15 kilom verdiğimde yedim patates karnıbahar falan bence
bi sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…