kızlar sizi canı gönülden kutluyorum :) bende dun sabah 72.900 cikmistim. Gece onda uc dilim ekmek yedim peynirle bu sabah 73.800 çıktım ...ilk kacamagim oldu yanlis günde ve zamanda oldu :) ama problem değil tam gaz devam ediyorum .. Haftaya hedefimi 72 koyuyorum..bakalım haftaya görüşürüz artk :)
ay bebeğim
seninki acayip hızlanmaya başladı
süper olcak
farkediliyormu kilo vermen bakalım
20.01.14--- 80,5
28.03.14--- 71,8
04.04.14---71,2giden 600 gr.
evetttt ciddi bir fark varAyyy çok mutlu oluyorumm. şuan geçen sene bu zamanlardaki kiloma yakınım (76 idim) . Bakalımmm hızlandı inşallah hızı kesilmez
Artik 69 u gorene kadar kacamak yok canm... bakalım nisan 30 da 69 u gözüme kestirdim.. :)canım biraz sık dişini
60 ları görünce daha hırslancan eminim ben buna
kaçamak yapma biraz
20.01.14--- 80,5
28.03.14--- 71,8
Rukisim tebrikler canm... supersin . Aynen tam gaz devam tatlım. .. haziran 30 da herkesten fotoğraf koymasini bekliyorum çıtır halleri ile ... :) kim tutar be bizi yürüyün kızlar ...20.01.14--- 80,5
28.03.14--- 71,8
evevt bebeğim kesilmez
takılmassan o kionda daha da hızlancak emin ben
artik 69 u gorene kadar kacamak yok canm... Bakalım nisan 30 da 69 u gözüme kestirdim.. :)
rukisim tebrikler canm... Supersin . Aynen tam gaz devam tatlım. .. Haziran 30 da herkesten fotoğraf koymasini bekliyorum çıtır halleri ile ... :) kim tutar be bizi yürüyün kızlar ...
Rukisim tebrikler canm... supersin . Aynen tam gaz devam tatlım. .. haziran 30 da herkesten fotoğraf koymasini bekliyorum çıtır halleri ile ... :) kim tutar be bizi yürüyün kızlar ...
kızlar günaydın
bu haftaki kilom 60.30
geçen hafta 60.90 geliyordum
hadi biraz azimlen bakalım
senn kilon iyi ama boyun a göre
fazla galiba biraz hırslan bakalım
günaydın kızlar hilal selcan rukiş tebrikler kilolar gitmiş güzel güzel ayşe almamışsın canım sende oda güzel bende durum kötü
geçen hafta 63,700
bu hafta 64,200 ++++ 500 gram
ödül yemeğimi 60 beklemeden yedim ve bana iyi bir ders oldu hamburger falan yok artık
canım çok güzel gidiyosun hedefe çok az kaldı inşallah
evet canım fazla boyuma göre yeniden istikrar lazım nisan sonuna 4 kilo daha gitsin istiyorum,yürümeye çıkıcam bazı akşamlar inşallah hızlanır belki:)
canım çok güzel gidiyosun hedefe çok az kaldı inşallah
Evet canım fazla boyuma göre yeniden istikrar lazım nisan sonuna 4 kilo daha gitsin istiyorum,yürümeye çıkıcam bazı akşamlar inşallah hızlanır belki:)
ayyy heyecanlandımmmm haziran 9 a kadar 6lı rakamları görürüm herhalde dimi yaa?
günaydın canlar, sabah yine 3 kaşık yoğurt yedim 12 gibi kahvaltımı ederim. geçen hafta 79.9 iken bu sabah 79.1 geldimhadi bakalım gidiyor yavaştan benimkiler sizlerde durum nedir.
canımmm günaydın. bide şöle düşün diyorsun ya tatlı yedim diye kiloda almış olabilrdin ama almadın demekki tolere etmişsin
Günaydın kızlar hilal selcan rukiş tebrikler kilolar gitmiş güzel güzel ayşe almamışsın canım sende oda güzel bende durum kötü
geçen hafta 63,700
bu hafta 64,200 ++++ 500 gram
ödül yemeğimi 60 beklemeden yedim ve bana iyi bir ders oldu hamburger falan yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?