Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım biraz sık dişini
60 ları görünce daha hırslancan eminim ben buna
kaçamak yapma biraz

20.01.14--- 80,5

28.03.14--- 71,8

04.04.14---71,2 giden 600 gr.
Rukisim tebrikler canm... supersin . Aynen tam gaz devam tatlım. .. haziran 30 da herkesten fotoğraf koymasini bekliyorum çıtır halleri ile ... :) kim tutar be bizi yürüyün kızlar ...

Günaydın kızlar hilal selcan rukiş tebrikler kilolar gitmiş güzel güzel ayşe almamışsın canım sende oda güzel bende durum kötü
geçen hafta 63,700
bu hafta 64,200 ++++ 500 gram
ödül yemeğimi 60 beklemeden yedim ve bana iyi bir ders oldu hamburger falan yok artık

kızlar günaydın
bu haftaki kilom 60.30
geçen hafta 60.90 geliyordum

canım çok güzel gidiyosun hedefe çok az kaldı inşallah

hadi biraz azimlen bakalım
senn kilon iyi ama boyun a göre
fazla galiba biraz hırslan bakalım

evet canım fazla boyuma göre yeniden istikrar lazım nisan sonuna 4 kilo daha gitsin istiyorum,yürümeye çıkıcam bazı akşamlar inşallah hızlanır belki:)

metebolizman mı yavaş canım senin
bende yiyorum ama
pek almam hafta bir sonuçta:44:

canım mutlaka yürümelisin, kilo da fark etmese bile acayip toparlıyor vücudu.

çık canım
ben akşamları eve yürüyerek gidiyorum
kardeşim katılırım bugün geene o yürüyüş yapıyor
burdann ev 30 dakka sürüyor
ordada yürüyorum yarım saat

günaydın canlar, sabah yine 3 kaşık yoğurt yedim 12 gibi kahvaltımı ederim. geçen hafta 79.9 iken bu sabah 79.1 geldim hadi bakalım gidiyor yavaştan benimkiler sizlerde durum nedir.

günaydın canım seni de tebrik ederim iyice hızlandı kilo vermen

canımmm günaydın. bide şöle düşün diyorsun ya tatlı yedim diye kiloda almış olabilrdin ama almadın demekki tolere etmişsin

evet canım yediğim şeyler baya da yağlıydı 2-3 dilim pasta yedim hem de ağır bi pasta bi sürü kurabiye ve börek buna da şükür:18:

günaydın fazicim, hiç canını sıkma, haftaya daha çok dikkat edersin olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…