• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

etmedi kim vurduya gitti
aman olsun bakalım doğum günüme bişiler planlıyo
napalım umut fakirin ekmeği:52:
yada evlilik yıldönümümüz:30:

direk istemeye mi geldiler bizim kide öyle oluyordu annemler cuma gelecek isteye dedi bende neden dedim nasıl neden dedi evlenmeyecek miyiz dedi sordun mu dedim bende :52: ondan sonra kafasına denk etti :1:

direk istemeye mi geldiler bizim kide öyle oluyordu annemler cuma gelecek isteye dedi bende neden dedim nasıl neden dedi evlenmeyecek miyiz dedi sordun mu dedim bende :52: ondan sonra kafasına denk etti :1:

yok bebeğim ben sokmaz biz direk nikah masasındaydık
nese anneler falan toplandı
yoksa kimseye haber vermedi
annesi gili bile nikah sabahı çağırdı siz düşünün artık:34:

yani bence ne odunlar var
benm kocam süper
bakar kırmızı rujum bitmiş en iyisinden alır yane:54:

:1::1::1: olsun kuzum onu düşünemeyenlerde var neden öle dion. benimkide uzak olduğundan bi alıştı çiçek göndermeye çiçeksepeti zengin oldu valla herşeye çiçek gelio başka numara yok. :52::52: ayın 10 unda doğum günüm var kesin çiçek gelir yine :52::52:

:1::1::1: olsun kuzum onu düşünemeyenlerde var neden öle dion. benimkide uzak olduğundan bi alıştı çiçek göndermeye çiçeksepeti zengin oldu valla herşeye çiçek gelio başka numara yok. :52::52: ayın 10 unda doğum günüm var kesin çiçek gelir yine :52::52:

çiçeksepeti zengin olmuştur o zaman :52::41:

benim eşimde canlı müzik yapan bir yere götürdü, eğlenirken:
eşim: ben seninle evlenmek istiyorum.
ben : canın sağ olsun.
eşim: ne yani bu kadar mı?
ben: böyle soruya bu kadar.
eşim: evlenmicen mi yani?
ben: evlenirim tabi.

hala dalgasını geçiyoruz, hiç aklımda yoktu, birden seni kaçırmamam lazım dedim, söyleyiverdim der.:1:

Back