• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ayyy evettt hiç sorma, yine buluşma vakti, zaman ne çabuk geçio yaa:1::1:
bugün onların eve gitcez, ben yine hizmet hörmet mecburen :34:
yok bu sefer heyecanlı değilim, alışıorum sanırım :1::1:
bu arada dün annesiyle telde konuştum, acele ediolar, pazartesi istemeye gelelim, cuma da, söz-nişan gibi bişi yapıcaz biyerde, o olsun dio, bu işler beklemez dio :1::1: bende olabilir, yarın konuşalım yüzyüze dedim :1:
benim acil hem isteme kıyafeti hem söz-nişan kıyafeti bakmam lazım haftasonu valla :18:
benim aile söz yemeğini dışarda mekanda yapmak istio, bende dedim madem dışarda bi yerde yapıcaz adı nişan olsun dedim. o yüzden işler biraz karışık, bu akşam netleşecek galiba :1::1:

ayyyy ben bile heyecanlandım şimdi benim söz nişan beraber oldu yani istemeye geldiler yüzükleri taktık okadar aile arasında evde oldu. dışarıda istememiştim ben. sade bi kıyafet giymiştim :54: ayyy bak aklıma geldi şimdi. biliorum ki en güzel kıyafetleri bulursun kendine çünkü nerden baksan en az 2 beden küçülmüş olman gerek. aaayyy süper oolucakkk:nazar::nazar:

bende kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta : 64,300
bu hafta : 63,700
giden -,600

bu hafta reglden sonra 63,200 ü görmüştüm ama geçen akşam pizza yedim hafta sonu yapmadığım kaçamağı hafta içi fazlasıyla yaptım genelde kilo vermiş olsamda hafta içi 500 ü almış bulunuyorum :52:

canım yine de vermişsin sonuçta kaçamaklarımız alışkanlık oldu olsun o kadar bu hafta sıkı tutarsın:)

bu arada dün annesiyle telde konuştum, acele ediolar, pazartesi istemeye gelelim, cuma da, söz-nişan gibi bişi yapıcaz biyerde, o olsun dio, bu işler beklemez dio :1::1: bende olabilir, yarın konuşalım yüzyüze dedim :1:
benim acil hem isteme kıyafeti hem söz-nişan kıyafeti bakmam lazım haftasonu valla :18:
benim aile söz yemeğini dışarda mekanda yapmak istio, bende dedim madem dışarda bi yerde yapıcaz adı nişan olsun dedim. o yüzden işler biraz karışık, bu akşam netleşecek galiba :1::1:

ay ben bile heyecan yaptım yaa
çok sıkışık ama sağ salim atlatırsın umarım:34:

canım benim aranızın düzeldiğine sevindim. arka arkaya eşlerle aramız bozuluo, ertesi gün düzelio :1::1:
inşallaj bugün de aysocan ın sorunu hallolacak, hepimiz olumlu şeyler düşünüp pozitif enerjimizi aysocana yollayalım, sinerji meselesi :1::1:

haklısın cnm, 2. plan olmuyo tabii ama önem değer sırasında 1. sıra sen ve onun oluşturduğu aileniz olması gerek, ama doğru diosun bunu erkeklere anlatmak zor, biz kadınlar böleyiz, hemen herşeyi onlar için silip atabiliyoruz :ssz:

ah canım benim iyiki varsınız yaa biraz moralim yerine geldi:)

erkeklerin bunu anlaması biraz zaman alıyo canım yılların geçmesi lazım ki anlasınlar:47:

ayyyy ben bile heyecanlandım şimdi benim söz nişan beraber oldu yani istemeye geldiler yüzükleri taktık okadar aile arasında evde oldu. dışarıda istememiştim ben. sade bi kıyafet giymiştim :54: ayyy bak aklıma geldi şimdi. biliorum ki en güzel kıyafetleri bulursun kendine çünkü nerden baksan en az 2 beden küçülmüş olman gerek. aaayyy süper oolucakkk:nazar::nazar:

işte bizim bi isteme olacak, 4 gün sonra da söz-nişan olacak, ayrı kıyafetler bulmam lazım, istemeye sade bi elbise alırım diz üstü gibi, nişan a abiye bişi.
ama bunlar haftaya olacak, evet küçüldüm ama benim sorunum zamanımın dar olması, inşallah hemen bulurum :18:

en iyisi temiz havada kahvaltı yapmak olcak:34:

ya bende ayso yazmış arıyorum bulamıyorum nerde yazdıgını çok sayfa geçiyor hemen:30:

ay ben bile heyecan yaptım yaa
çok sıkışık ama sağ salim atlatırsın umarım:34:

her türlü iyi gelecek canım size farklı bi yerde olmak :34:
bende cevap yazarken bi bakıorum 2 sayfa atlamış :52:
valla koştur koştur 2 farklı elbise arıcam bu haftasonu galiba :1:
hızlı hızlı giyer çıkarırım mağaza kabinlerinde, saç baş dağılır artık:52::52:

işte bizim bi isteme olacak, 4 gün sonra da söz-nişan olacak, ayrı kıyafetler bulmam lazım, istemeye sade bi elbise alırım diz üstü gibi, nişan a abiye bişi.
ama bunlar haftaya olacak, evet küçüldüm ama benim sorunum zamanımın dar olması, inşallah hemen bulurum :18:

inş.. bebeğim bulursun ya kasma çıtır hatunum:34:

ah canım benim iyiki varsınız yaa biraz moralim yerine geldi:)

erkeklerin bunu anlaması biraz zaman alıyo canım yılların geçmesi lazım ki anlasınlar:47:

üzme kendini canım, olur böle vakıalar, gelip geçici nasılolsa :34:
anlamalarını beklemicez artık napalım :ssz:

sakin oll işler yetişir merak etme. istediğin gibi bişiler eminim ki bulursun.

kızlar canlarım valla yetişemedim
hızınıza acayip atlatı sayfalar
valla kilom iyi ama 50leri görmek süperr olcak napalım
:34::34::34::34::34:

hehehehe aynen valla 2 dk boş bırakmaya gelmiyo bizi :52::52::52: sayfalarca yazmışız yine. kuşum bu arada yarın seninle ikimiz olurduk hep ben yarın yokum ama pazar çalışıyorum maalesef :50::50::50:

katıcam canım haklısın, benim şu isteme-söz faslını bi atlatayım da 2 haftaya kadar, sonra sporu da devreye sokucam artık :34:

canıım senin bugün de önemli gün dimii inşallah çok iyi geçer canım rahat ol yine nasılsa sevdiler seni bu sefer daha kolay geçer hadi bakalım haberleri bekliyoruz yine:34:

sakin oll işler yetişir merak etme. istediğin gibi bişiler eminim ki bulursun.
hehehehe aynen valla 2 dk boş bırakmaya gelmiyo bizi :52::52::52: sayfalarca yazmışız yine. kuşum bu arada yarın seninle ikimiz olurduk hep ben yarın yokum ama pazar çalışıyorum maalesef :50::50::50:

artık şans kısmet :1:
haftasonu ben de kıyafet aramaktan vakit bulursam yazıcam size :1:

canıım senin bugün de önemli gün dimii inşallah çok iyi geçer canım rahat ol yine nasılsa sevdiler seni bu sefer daha kolay geçer hadi bakalım haberleri bekliyoruz yine:34:

sağol canım, evet rahatım bu hafta, seviolar beni sağolsunlar, tabi buldular benim gibi kızı, bizim deli oğlanı kim çekecek başka die, acele ediolar :1::1::1:

sağol canım, evet rahatım bu hafta, seviolar beni sağolsunlar, tabi buldular benim gibi kızı, bizim deli oğlanı kim çekecek başka die, acele ediolar :1::1::1:

oh oh baya hızlı çıktı desene bunlar hemen bakmaya başla canım kıyafetlere yetişir hepsi güzel güzel elbiseler abiyeler bulursun inşallaah:)

deli oğlanlara uysal narin kızlar bulunca kaparlar tabi o konuda halısın kendileri de başedemiyo bazen:34:

yaa ben hıza yetişemiyorum aynı sen gibi sıkıştım lavaboya gidemiyorum canım inan ki:1:

Back