- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
bende kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta : 64,300
bu hafta : 63,700
giden -,600
bu hafta reglden sonra 63,200 ü görmüştüm ama geçen akşam pizza yedim hafta sonu yapmadığım kaçamağı hafta içi fazlasıyla yaptım genelde kilo vermiş olsamda hafta içi 500 ü almış bulunuyorum
canım senide tebrik ederim süper gidiyorsunKızlar benim kilo pazartesi günü ile aynı.
Başlangıç kilo : 73 (8 Ocak)
geçen cuma kilo: 67,4 (21 Mart)
bugün kilo : 65,8 (28 Mart)
2 ay 20 gün de 7,20 kg vermişim.
İlk hedef kilo : 60 (15 Nisan demiştim ama zor gibi :)))
Son hedef kilo: 55 (1 Haziran - Olur mu bilmem fantezi yapıorum :))))
canım üzülme sonuçta bebişin için besleniyorsun brde sende regl olmamıştın dimi onunda şişliği vardırGünaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize herkesi tebrik ediyorum 100grda olsa gitmis ben berbat durumdayim7 Şubat baslangic 75.800. Gecen hafta 65. Bu hafta 67.200 alicamyaaa
giden -,600
bu hafta reglden sonra 63,200 ü görmüştüm ama geçen akşam pizza yedim hafta sonu yapmadığım kaçamağı hafta içi fazlasıyla yaptım genelde kilo vermiş olsamda hafta içi 500 ü almış bulunuyorum
ahh canım sende miüzüldüm zor bir durum biz düzeldik çok şükür darısı başınıza sen güzel güzel yap doğum günü için hazırlık barışmanızı sağlar belki
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize herkesi tebrik ediyorum 100grda olsa gitmis ben berbat durumdayim7 Şubat baslangic 75.800. Gecen hafta 65. Bu hafta 67.200 alicamyaaa
Boşver cnm sen gene doğum günü hazrliklarini yap o utansin sana öyle davrandigi için
sağol canım benim inşallah.erkekler için 2.plan olmuyo bi türlü nedense kadınlar en baştan 1.sıraya koyuyo eşlerini ama nafile hata bunda galiba..neyse tamam ben hazırlıklarımı yapayım da gerisini o düşünsün hayırlısı olsun:)
canım 1 haftada 2.200 kg alma ihtimalin imkansız, mutlaka yediğin bişiler nedeniyle su tuttu vücudun..
1-2 gün ödem atıcı şeyler iç canım, sıkma canını
bak bak alkolle kandırmış kocişi
seni gidi senii, nasıl da bilio zaafını
Hilal ve aysocan ve pınar sizin hedeflere cok az kaldi kocamnn tebrikler size
giden -,600
ahh canım sende miüzüldüm zor bir durum biz düzeldik çok şükür darısı başınıza sen güzel güzel yap doğum günü için hazırlık barışmanızı sağlar belki
neden zor olsun bebeğim sende gayet iyi gidiyorsun maşallaahhhh :)
sağol tatlım evet ya çok garip bir grup olduk biz ya çok seviyoruz sizleritebrikler canımm. kaçamaklara rağmen vermemiz gayet güzelokadar stres yapıoz veremioz kiloları. kaçamakla verioz yaa çok enteresan varlıklarız heeee
teşekkürler canım 55 ilk hedefim ama 52 de iyi oluyorum evlendiğim zaman ki halim ahh ahhhTebrikler cnm senin hedef neydi seninde az var sanırım
sağol pınarcım bizim önceki gün düzelmişti ama dün daha iyiydikcanım benim aranızın düzeldiğine sevindim. arka arkaya eşlerle aramız bozuluo, ertesi gün düzelio
inşallaj bugün de aysocan ın sorunu hallolacak, hepimiz olumlu şeyler düşünüp pozitif enerjimizi aysocana yollayalım, sinerji meselesi
Kızlar benim kilo pazartesi günü ile aynı.
Başlangıç kilo : 73 (8 Ocak)
geçen cuma kilo: 67,4 (21 Mart)
bugün kilo : 65,8 (28 Mart)
2 ay 20 gün de 7,20 kg vermişim.
İlk hedef kilo : 60 (15 Nisan demiştim ama zor gibi :)))
Son hedef kilo: 55 (1 Haziran - Olur mu bilmem fantezi yapıorum :))))
Biraz sporuda katsan hic zor dill cnm cok rahat gider bende artik agir kilomu verdim baslicam spora bu hafta ful yuricem
sağol tatlım evet ya çok garip bir grup olduk biz ya çok seviyoruz sizleri
canım sağoll iyi dileklerin için
ama nasıl bi grup olduk ya
herşeyimiz aynı zamanda
koçişlerimizle kavgalarımız bile sırayla oluyor
ben anlattım darısı ayso nun başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?