canım benim nedir bizim bu herşeyin denk gelmesi yaaa, valla ben de şaşırıyorum.
bizim regl dönemleri, onlara da bişi oluo bence :44: hayır bizim sinirli gergin olmamız lazım normal şartlarda..
üzüldüm gerçekten..
inşallah en kısa sürede düzelir aranız, hatasını anlar.
doğumgününde de sen normal şartlarda ne yapacaksan yap canım, eğer o bu hazırlığına olumlu tepki vermezse onun ayıbı olur, sen daha da haklı duruma girersin. vicdanın rahat olsun.
ah canım ben de onu anlamıyorum 10 sene içinde ne değişiklikler olur o satılan arsalarda o yüzden bana fesatça geliyo zaten güya bizim için plan yapıyo ama derdi yakın olmak off neyse bakalım belki doğum günü değiştirir durumu dua edin benim için
sabahki menüm
yarım dilim sarı bugday ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
1 bardak şekersiz çay
afiyet olsun canım:)
ahh canım sende mikızlar canlar günaydın..
kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 tane haşlanmış yumurta
kızlar bizim bu hallerimiz hep aynı gidiyo ya gerçekten seçildik de mi geldik buraya anlamadım benimkiyle önceki gün güzel güzel konuşup anlaşmıştık hatta o beni ikna etmişti,akşam saçma sapan bişeyden parladı ne olduğumu anladım sesini yükseltti gitti kapattı kendini odaya yanına gittim derdin ne senin ne yaptım ben sana dedim tabi yüksek tonda konuşuyoruz git kapıyı kapat dedi bana ilk defa bana böyle davrandı onun tarzı bile değil bu kadar yükselmek hele ortada bişey yokken sanki bahaneye bakıyodu,artık birilerinin alttan alttan aklına girdiğini düşünmeye başlıyorum,çok kırıldım o konuşana kadar bişey yapmayı düşünmüyorum pazar da doğum günü napcam bilemedim
canım kaçamaklarına rağmen almaman güzel demek ki kilo vermen hızlanmış regl olduktan sonra güzel bir rakam göreceksin eminim :)günaydın canlarrr, sabah kahvaltım yarım dilim ekmek 1 yumurta az peynir ve salatalık. şimdide bol limonlu yeşil çayımı içiyorum. itiraf ediyorum bu hafta ctesiden düne kadar misafirim olduğundan hiç dikkat edemedim desem yeridir elbette ipin ucunu kaçırmamaya gayret ettim ama yinede çok diyetteymiş gibi olmadı ben kilo almışımdır diye düşünüyordum ama bu sabah 100 gr eksik çıktım sadece79,800 geldim. ben kilo almış bekliyordum açıkçası bu yüzden bu 100 gr ma asla üzülmüyorummm hatta sevindim bile diyebilirim. evet kilo bildirimim ;
09 Şubat 84,400
Geçen hafta 79,900
Bugün 79,800
canım sende kaçamaklara rağmen almamışsın buda güzelkilo bildirimi de yapayım geçen hafta 56.6 dü bu hafta 56.5 benden de 100 gr gitti yani ama hafta sonum çok kaçamaklıydı anca heralde..
canım sizinde barışmanıza sevindimkızlar günaydın
eşimle akşam barıştık
o kadar çok yanlış anlamışık ki birbirimizi
gece 12 de börek yedim resmen
ama aramı düzelttim
kilo bildirimi yapıyım size
ocak 22 de 68,90 mışım
mart 28 de 60,90 geldim
2 ayda 8 kilo verdim
kızlar canlar günaydın..
kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 tane haşlanmış yumurta
kızlar bizim bu hallerimiz hep aynı gidiyo ya gerçekten seçildik de mi geldik buraya anlamadım benimkiyle önceki gün güzel güzel konuşup anlaşmıştık hatta o beni ikna etmişti,akşam saçma sapan bişeyden parladı ne olduğumu anladım sesini yükseltti gitti kapattı kendini odaya yanına gittim derdin ne senin ne yaptım ben sana dedim tabi yüksek tonda konuşuyoruz git kapıyı kapat dedi bana ilk defa bana böyle davrandı onun tarzı bile değil bu kadar yükselmek hele ortada bişey yokken sanki bahaneye bakıyodu,artık birilerinin alttan alttan aklına girdiğini düşünmeye başlıyorum,çok kırıldım o konuşana kadar bişey yapmayı düşünmüyorum pazar da doğum günü napcam bilemedim
canım benim barışmanıza çok sevindim.. aynı evde yaşayınca fazla küs kalınmaması lazım.. oturup konuşsabilmişsiniz demek ki, birbirimizi yanlış anlamışız diyebiliosun, bu çok güzel bişi.
2 ayda da 8 kilo MÜKEMMEL
muhteşemsin vallahi, zaten vermen gereken kilo aralığı az dı, ona rağmen bu kadar kilo gitmişya helal sana
canım benim dua ediyorum tabii ki senin için.
İnşallah ikinizinde mutlu olacağı bir yerde yaşarsınız
siz ikiniz artık bir aile oldunuz, anne babalarınız 2. planda gelen aileler oldu artık, bu sonuçta ikiniz için de geçerli.
iki tarafın da ailelerini konu dışı bırakıp konuşmaya çalış.
değişecek doğumgününde inanıyorum, sen planladığın gibi devam et hazırlığa
canım zaten bizim bulduğumuz şehirler hep arada ben zaten demiyorum benim memlekete gidelim diye ama o arsa bahanesiyle kendi ailesine yakın olanı tercih ediyo benim zoruma giden o,bi sakinleşsin de o tavrını düşünsün inşallah ortak bi konuda buluşuruz
bbeğim anlatınca o çok haksız tarflarım varmış anladım
gayet iyi bi akşamdı
teşekkür ederm
destğini olmasa napardım bilmem
hoş geldin pınarcım valla bizimkinin de dönemi tuttu heralde bi agresiflik geldi üstüne birden,yapıcam canım doğum günü için de düşündüklerimi inşallah anlar hatasını
Kızlar benim kilo pazartesi günü ile aynı.
Başlangıç kilo : 73 (8 Ocak)
geçen cuma kilo: 67,4 (21 Mart)
bugün kilo : 65,8 (28 Mart)
2 ay 20 gün de 7,20 kg vermişim.
İlk hedef kilo : 60 (15 Nisan demiştim ama zor gibi :)))
Son hedef kilo: 55 (1 Haziran - Olur mu bilmem fantezi yapıorum :))))
Kızlar benim kilo pazartesi günü ile aynı.
Başlangıç kilo : 73 (8 Ocak)
geçen cuma kilo: 67,4 (21 Mart)
bugün kilo : 65,8 (28 Mart)
2 ay 20 gün de 7,20 kg vermişim.
İlk hedef kilo : 60 (15 Nisan demiştim ama zor gibi :)))
Son hedef kilo: 55 (1 Haziran - Olur mu bilmem fantezi yapıorum :))))
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize herkesi tebrik ediyorum 100grda olsa gitmis ben berbat durumdayim7 Şubat baslangic 75.800. Gecen hafta 65. Bu hafta 67.200 alicamyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?