Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

hoş geldin pınarcım valla bizimkinin de dönemi tuttu heralde bi agresiflik geldi üstüne birden,yapıcam canım doğum günü için de düşündüklerimi inşallah anlar hatasını

ben yediklerime dikkat ettigim zaman hep üstten veriyorum kiloyu ama benim sıkıntım basenlerim ve bacaklarımın kalınlıgı onları napıcam yaa

canım benim dua ediyorum tabii ki senin için.
İnşallah ikinizinde mutlu olacağı bir yerde yaşarsınız…
siz ikiniz artık bir aile oldunuz, anne babalarınız 2. planda gelen aileler oldu artık, bu sonuçta ikiniz için de geçerli.
iki tarafın da ailelerini konu dışı bırakıp konuşmaya çalış.
değişecek doğumgününde inanıyorum, sen planladığın gibi devam et hazırlığa

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize herkesi tebrik ediyorum 100grda olsa gitmis ben berbat durumdayim 7 Şubat baslangic 75.800. Gecen hafta 65. Bu hafta 67.200 alicamyaaa

ahh canım sende mi üzüldüm zor bir durum biz düzeldik çok şükür darısı başınıza sen güzel güzel yap doğum günü için hazırlık barışmanızı sağlar belki
canım kaçamaklarına rağmen almaman güzel demek ki kilo vermen hızlanmış regl olduktan sonra güzel bir rakam göreceksin eminim :)
kilo bildirimi de yapayım geçen hafta 56.6 dü bu hafta 56.5 benden de 100 gr gitti yani ama hafta sonum çok kaçamaklıydı anca heralde..
canım sende kaçamaklara rağmen almamışsın buda güzel
canım sizinde barışmanıza sevindim
çok güzel kilo vermişsin ellili rakamlara az kaldı süpersin

Boşver cnm sen gene doğum günü hazrliklarini yap o utansin sana öyle davrandigi için

bbeğim anlatınca o çok haksız tarflarım varmış anladım
gayet iyi bi akşamdı
teşekkür ederm
destğini olmasa napardım bilmem

sağol canım benim inşallah.erkekler için 2.plan olmuyo bi türlü nedense kadınlar en baştan 1.sıraya koyuyo eşlerini ama nafile hata bunda galiba..neyse tamam ben hazırlıklarımı yapayım da gerisini o düşünsün hayırlısı olsun:)

Kızlar benim kilo pazartesi günü ile aynı.

Başlangıç kilo : 73 (8 Ocak)
geçen cuma kilo: 67,4 (21 Mart)
bugün kilo : 65,8 (28 Mart)

2 ay 20 gün de 7,20 kg vermişim.

İlk hedef kilo : 60 (15 Nisan demiştim ama zor gibi :)))
Son hedef kilo: 55 (1 Haziran - Olur mu bilmem fantezi yapıorum :))))

olsun bebeğim daha kaç sene var
aile zaaf oluyor adamda ailesiyle problemin yoksa
boşver nasılsa daha var
bişileri anlaması için vakit var baya

bende kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta : 64,300
bu hafta : 63,700
giden -,600

bu hafta reglden sonra 63,200 ü görmüştüm ama geçen akşam pizza yedim hafta sonu yapmadığım kaçamağı hafta içi fazlasıyla yaptım genelde kilo vermiş olsamda hafta içi 500 ü almış bulunuyorum

neden zor olsun bebeğim sende gayet iyi gidiyorsun maşallaahhhh :)

Biraz sporuda katsan hic zor dill cnm cok rahat gider bende artik agir kilomu verdim baslicam spora bu hafta ful yuricem

canım 1 haftada 2.200 kg alma ihtimalin imkansız, mutlaka yediğin bişiler nedeniyle su tuttu vücudun..
1-2 gün ödem atıcı şeyler iç canım, sıkma canını

ay herkes sıkıntısını anlatmıs benımde nısanlım sınırlerımı bozdu evlenıcez ev arıyoruz az once dedı ben evı bulıyım gırıyım ıcıne sende gelırsın askım dedı benımde sınırlerım bozuldu düğün salonu tutarkende aynı sey oldu salonlara baktık baktık sonra babasıyla gittiler bi salon tuttular tamam salon kötü değil güzel ama evdede aynı sey olunca sınırlerım bozuldu sonrada saka yaptım oyle sey olurmu dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…