canımın içiii hiç kıyamam sana bozma moralini erkekler az odun oluyo biliosun. öyle karnına falan ağrılar girmesin sakin ol bebeğimmmmm
sağol bebeğim ama
ben nasıl davransamda nlasa diye düşünüorum:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımın içiii hiç kıyamam sana bozma moralini erkekler az odun oluyo biliosun. öyle karnına falan ağrılar girmesin sakin ol bebeğimmmmm
haksız oldugu halde özür dilemesi ve yanlış anlaşıldgını söylemesi
gerekirdi ama yok beyimiz hemen üste çıkacak
bu seferrki konu gerçekten bya ağır geldi kuzum
yapck bişey yok kendi bilir
hep kendi kendime üzülüyorum
Evet olan bize oluyo zaten..
oooo canlar maşallah amma kaynatmışsınız valla konu beyler ve kaynanalar olunca bizim muhabbet hiç kesilmiyor neyse umarım Allah hepimize hakkımızda en hayırlısını verir. hepimiz mutlu mesut çıtır kızlar oluruz. pınarcım nişanlılıkta ki hala nişanlıyım ben bayaa sorun yaşadım burda önemli olan nişanlının tavrı. arkadaşların dediği gibi deneme sürümü nişanlılık. sağlıklı düşünüp doğru kararlar vermek gerek. hakkımızda hayırlısı.
Canım benimki dengesiz, aniden basit bişeye sinirlenio, surat yapıo, hiç oralı olmasam ilgi beklio, çok üstüne de gidemiorum, sesini yükseltio, sonra aniden gelio sarılıo öpüo gülüyo. Olan da bu arada bana oluyo. Yıpratıo yani anlayacağın. Bu onun karakteri, değişmeyecek, düşündürüo beni işte bu da, hep mi bişi olmamış gibi devam edicem böle yaptığında... Kac kere konustum ama nafile..
canım benim inşallah herşey yoluna girer. ben henüz nişanlıyım tam ne hissettiğini anlayamasakta az çok hayal edebiliyorum. ahh ahha biz neler yaşıcaz bakalım.
ak la kara çıkar akşam ortaya:44:
sen gene konuşuyuon ben konuşmasam tek laf etmez
sağol bebeğim ama
ben nasıl davransamda nlasa diye düşünüorum:44:
Canım benimki dengesiz, aniden basit bişeye sinirlenio, surat yapıo, hiç oralı olmasam ilgi beklio, çok üstüne de gidemiorum, sesini yükseltio, sonra aniden gelio sarılıo öpüo gülüyo. Olan da bu arada bana oluyo. Yıpratıo yani anlayacağın. Bu onun karakteri, değişmeyecek, düşündürüo beni işte bu da, hep mi bişi olmamış gibi devam edicem böle yaptığında... Kac kere konustum ama nafile..
Akşam ne diyecek bakalım.. Zor işler bunlar ya.. Evlensek de pişman olucaz, evlenmesek de ...
E napıyım canım, uzamasın istiorum. Uzadıkça büyüyor.. Bi de ben konuşuyorum ama o cvp vermez öle durumlarda. Ölee dinler sadece, çıldırdır adamı. Bende sakin olmaya calışıorum o an, yoksa senin hesap zeytinyağı gibi üste çıkıo.
aynen canım işe yaradı en azından :)bazen tepkini belli etmek gerekiyor gerçekten, yoksa sonu gelmiyor.
sağol canım biraz biraz iyiyiz şükür evliliğin tuzu biberi derler işte sizler kötü şeylerle karşılaşmazsınız inşallah her şeyin hayırlısı olsun.canım benim inşallah herşey yoluna girer. ben henüz nişanlıyım tam ne hissettiğini anlayamasakta az çok hayal edebiliyorum. ahh ahha biz neler yaşıcaz bakalım.
benim kocayı anlatmışsın Pınarcım öfke kontrolü yok işte bunlarda bir kaç kez doktora gitmeyi teklif ettim kabul ediyor ama sonra gitmiyor çok saçma bir şeye sinirleniyor çocuk olduktan sonra tahammülsüzleştim ben aynı kızar birden sonra hiç bir şey olmamış gibi gelir sarılır özür diler noldu derim benim kalbi kırıldı bir kere...Canım benimki dengesiz, aniden basit bişeye sinirlenio, surat yapıo, hiç oralı olmasam ilgi beklio, çok üstüne de gidemiorum, sesini yükseltio, sonra aniden gelio sarılıo öpüo gülüyo. Olan da bu arada bana oluyo. Yıpratıo yani anlayacağın. Bu onun karakteri, değişmeyecek, düşündürüo beni işte bu da, hep mi bişi olmamış gibi devam edicem böle yaptığında... Kac kere konustum ama nafile..
canım biraz koy tavrını ben daha önce bu şekilde davranmadım hep tartıştık sonra barıştık ben anneme anlatırım normalde yoksa şişiyorum annem bir gün bana kaynananlara söyle böyle durumda dedi onlar bizi hep mutlu mesut biliyorlar bir kaç kere ufak durumlarımız oldu yansıttım annesine iyi de yapmışım diyorum yoksa şimdi bu şekilde anlatamazdım derdimi hemen ilk kavgada boşanma diyorsun derlerdi eşimde baktı ki kararlıyım vazgeçebilirim dün özür diliyor işte benim kahrımı senden başka kimse çekmez ben sensiz yapamam bu sefer ki durum başka bir olaydan çıktı gerçi ama buraya yazmak istemiyorum gizli grubumuz olsaydı dökerdim içimiFaziletcim üzüldüm yasadıklarına, umarım tekrarlanmaz. Evlilik çocuk fln daha güçleştiriyor tabii sabretmeyi bazen.. Şimdiden öle sert tavra bürünmektw fayda var ama o zaman da değiştin sen oluo hep.. Hiç düşünmüoki neden...
canım biz ne kadar geri adım atarsak onlar o kadar çok üstümüze geliyorlar. ben artık hiç geri adım atmıyorum bu dmek değilki alttan almıyorum ama suçlu olduğunu düşündüğüm konularda taviz vermiyorum.yoksa biz hep geri adım atınca alışıyorlar hep fedakarlığı bizden bekliyorlar.
ahh ahh kuzum kendini ona bağımlı hissetme bi kere. hep bize olan oluyo hilalime de dediğim gibi alıştırma hep senin esnek olmana. bırak birazda onlar taviz versin. yoksa fazi nin serpilin ve rukişin de dediği gibi fekarlık hep bi taraftan olunca olmuyo
benim kocayı anlatmışsın Pınarcım öfke kontrolü yok işte bunlarda bir kaç kez doktora gitmeyi teklif ettim kabul ediyor ama sonra gitmiyor çok saçma bir şeye sinirleniyor çocuk olduktan sonra tahammülsüzleştim ben aynı kızar birden sonra hiç bir şey olmamış gibi gelir sarılır özür diler noldu derim benim kalbi kırıldı bir kere...
canım biraz koy tavrını ben daha önce bu şekilde davranmadım hep tartıştık sonra barıştık ben anneme anlatırım normalde yoksa şişiyorum annem bir gün bana kaynananlara söyle böyle durumda dedi onlar bizi hep mutlu mesut biliyorlar bir kaç kere ufak durumlarımız oldu yansıttım annesine iyi de yapmışım diyorum yoksa şimdi bu şekilde anlatamazdım derdimi hemen ilk kavgada boşanma diyorsun derlerdi eşimde baktı ki kararlıyım vazgeçebilirim dün özür diliyor işte benim kahrımı senden başka kimse çekmez ben sensiz yapamam bu sefer ki durum başka bir olaydan çıktı gerçi ama buraya yazmak istemiyorum gizli grubumuz olsaydı dökerdim içimi
aslında gayet iyi b aralar zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor
akşam yemeğim: meyhane pilavı ve yoğurtlu semiz. eşim çok isteyince yaptım ve dayamadım ben de yedim :S
canım, bir haftadan fazla geciktiyse test yap :18:
Afiyet olsun canım. Bende severim ama hep dışarda yedim. Ne koyuosun içine?