• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Rabbim yardımcınız olsun canım, en kısa sürede düzelir inşallah.

sağol canım dünden beri iyiyiz şükür akşamda kaynanama yemeğe gittik hiç konuşulmadı açmadık konuyu kaynanam mutlu bir şekilde uğurladı bizi öptü baya beni :)
iyi ki böyle tepki göstermişim ama :52:
aklı başına geldi biraz benimkinin

sağol canım dünden beri iyiyiz şükür akşamda kaynanama yemeğe gittik hiç konuşulmadı açmadık konuyu kaynanam mutlu bir şekilde uğurladı bizi öptü baya beni :)
iyi ki böyle tepki göstermişim ama :52:
aklı başına geldi biraz benimkinin

bazen tepkini belli etmek gerekiyor gerçekten, yoksa sonu gelmiyor.

pınarcım sevgi ve saygı varsa engeller aşılıyor, bazen zor olsa da katlanıyor insan. sürekli kendinden ödün vererek olmuyor ama hiç ödün vermezsen de olmuyor. nişanlılık dönemini deneme sürümü gibi düşünmek lazım hele ki düğün öncesi ak koyun kara koyun çıkıyor ortaya. bazen tahammül sınırları öyle zorlanıyor ki bitsin gitsin dediğin anlar oluyor. '' ben bu adama ömür boyu katlanabilir miyim?, yanında olmak istediğim, isteyeceğim adam bu mu?, bu sorunlar gelip geçici mi? kaynağı biz miyiz? bu sorulara verdiğin yanıt önemli. önce sen mutlu olacaksın ki, sonra etrafındakileri mutlu edebilesin. unutma ki kimse senden daha değerli değil!
ben nişanlandığım akşam millet gidince oturup ağlamıştım, içimi tedirginlik, korku, ayrılık kaygısı, ne kadar olumsuz düşünce varsa kaplamıştı. arkadaşım, vallahi o kadar uğraştın bu iş olsun diye şimdi ağlıyorsun, ne garipsin demişti :) muhtemelen senin kaygıların da geçicidir. endişelenme tadını çıkar.:16:

canım fazla ödün verdiğimi hissettiğim anda panikliyorum işte bende… ne yapıyorum ben die soruyorum kendi kendime… ileride pişman olma ihtimali ağır basıyor öyle zamanlarda..
nişanlılık evresinde, düğün hazırlığı döneminde kimbilir ne çatırdamalar olacak.. hep çeken susan ben olcam biliyorum..
ben bu adama ömür boyu katlanabilir miyim? bilmiyorum .
yanında olmak istediğim, isteyeceğim adam bu mu? bilmiyorum
bu sorunlar gelip geçici mi? kaynağı biz miyiz? geçici değil, adamın karakteri bu. kaynağı da o.

ayyy ben kesin ağlaya ağlaya evlenicem :43::43::43:

canım fazla ödün verdiğimi hissettiğim anda panikliyorum işte bende… ne yapıyorum ben die soruyorum kendi kendime… ileride pişman olma ihtimali ağır basıyor öyle zamanlarda..
nişanlılık evresinde, düğün hazırlığı döneminde kimbilir ne çatırdamalar olacak.. hep çeken susan ben olcam biliyorum..
ben bu adama ömür boyu katlanabilir miyim? bilmiyorum .
yanında olmak istediğim, isteyeceğim adam bu mu? bilmiyorum
bu sorunlar gelip geçici mi? kaynağı biz miyiz? geçici değil, adamın karakteri bu. kaynağı da o.

ayyy ben kesin ağlaya ağlaya evlenicem :43::43::43:

kaderde varsa gelir Hintten, Yemenden; kaderde yoksa ne gelir elden. şu anın tadını çıkar, kavun değiller ki koklayıp bilelim.:ssz:

Slm kızlar amma konus musunuz he artik okumadim gectim hizlica burayi okurjen baya okunayi hizlandirdim:)) diyer topiklre bakiyorumda 100lrde tıkanmışlar sanirim bütün gevezeler burdayiz hehe :)) konusmayi cook severim

Hahahhaa aynı benimki :))
Kaprisli maşallah benimki
Hayır bu kaptis i kızlar yapmaz mıydı, hersey tam tersi oldu artık yaa

haksız oldugu halde özür dilemesi ve yanlış anlaşıldgını söylemesi
gerekirdi ama yok beyimiz hemen üste çıkacak
bu seferrki konu gerçekten bya ağır geldi kuzum
yapck bişey yok kendi bilir
hep kendi kendime üzülüyorum:14:

Bugün yoğun bir temizliktetdim anca vaktim oldu kahvaltim : domates peynir yumurta maydanoz iki ek çay arada portal simdi öğle nantar sote yoğurt bidlm ek assonrada bi kahve iccem bide karik bitki cayi ictim ya ben normal caydan baska pek cay sevemiyorum netcem bunuya regli icin ictim aksamda ictim ama henuz olamadim :((

Bugün yoğun bir temizliktetdim anca vaktim oldu kahvaltim : domates peynir yumurta maydanoz iki ek çay arada portal simdi öğle nantar sote yoğurt bidlm ek assonrada bi kahve iccem bide karik bitki cayi ictim ya ben normal caydan baska pek cay sevemiyorum netcem bunuya regli icin ictim aksamda ictim ama henuz olamadim :((

inş. olursun canım

canım, bir haftadan fazla geciktiyse test yap :18:

oooo canlar maşallah amma kaynatmışsınız valla konu beyler ve kaynanalar olunca bizim muhabbet hiç kesilmiyor :1::1::1: neyse umarım Allah hepimize hakkımızda en hayırlısını verir. hepimiz mutlu mesut çıtır kızlar oluruz. pınarcım nişanlılıkta ki hala nişanlıyım ben bayaa sorun yaşadım burda önemli olan nişanlının tavrı. arkadaşların dediği gibi deneme sürümü nişanlılık. sağlıklı düşünüp doğru kararlar vermek gerek. hakkımızda hayırlısı.

Pınarcım bende senin gibi hep idare eden alttan alan tarafım ama inan zamanla çok yıpranıyorsun küçük şeyler birikiyor sonra içinde büyüyor buraya yazmadım bir kaç gündür eşimle aramız kötü en son dayanamayıp kayınbabamı aradım oğlunla konuş dayanamıyorum artık diye ardından kaynanam aradı beni yapma etme kızım burama kadar geldi dedim kaynanama boşayacağım oğlunu diye kaynana gece acillik olmuş migreni var çok üzüldüm ona ama bende üzüldüm her defasında kızımız var diye alttan aldım aldım ama yeter dedim baktı eşim geri adım atmıyorum toparlamıyorum bu sefer kendi çabaladı etti dün barıştık bu sana son şans verişim ona göre dedim
anlayacağın her iki tarafında fedakar olması lazım iyi düşün yıpranan taraf sen olma hakkında hayırlısı olsun düğüne kadar bu yönünü biraz değiştir bakalım nasıl olacak ondan bekle bazı şeyleri

canım benim inşallah herşey yoluna girer. ben henüz nişanlıyım tam ne hissettiğini anlayamasakta az çok hayal edebiliyorum. ahh ahha biz neler yaşıcaz bakalım.

Back