Yanında olduğum zaman değerimi bilmezsen;
Değerimi bildiğin gün beni yanında bulamazsın...
[Necip Fazıl Kısakürek]
Müthiş bir söz..
iş işten geçtikten sonra değer anlasa ne fayda..
onarılamaz ki bazı şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanında olduğum zaman değerimi bilmezsen;
Değerimi bildiğin gün beni yanında bulamazsın...
[Necip Fazıl Kısakürek]
yapmayın şu maddi içerikli tartışmaları ya, çok rahatsız eder gerçekten
ay bizde aynı anda regl olup aynı anda eşlerle bunalıyoruz
veeeeeeeeee aynı anda çıtırlaşıyoruz
aynen sevgi olunca aşılıyor çoğu şey öyle olmasaydı eşimle biz çoktan ayrılmıştık
düğün günü kavga etmiştik biz
Rabbim yardımcınız olsun canım, en kısa sürede düzelir inşallah.
sağol canım dünden beri iyiyiz şükür akşamda kaynanama yemeğe gittik hiç konuşulmadı açmadık konuyu kaynanam mutlu bir şekilde uğurladı bizi öptü baya beni :)
iyi ki böyle tepki göstermişim ama
aklı başına geldi biraz benimkinin
pınarcım sevgi ve saygı varsa engeller aşılıyor, bazen zor olsa da katlanıyor insan. sürekli kendinden ödün vererek olmuyor ama hiç ödün vermezsen de olmuyor. nişanlılık dönemini deneme sürümü gibi düşünmek lazım hele ki düğün öncesi ak koyun kara koyun çıkıyor ortaya. bazen tahammül sınırları öyle zorlanıyor ki bitsin gitsin dediğin anlar oluyor. '' ben bu adama ömür boyu katlanabilir miyim?, yanında olmak istediğim, isteyeceğim adam bu mu?, bu sorunlar gelip geçici mi? kaynağı biz miyiz? bu sorulara verdiğin yanıt önemli. önce sen mutlu olacaksın ki, sonra etrafındakileri mutlu edebilesin. unutma ki kimse senden daha değerli değil!
ben nişanlandığım akşam millet gidince oturup ağlamıştım, içimi tedirginlik, korku, ayrılık kaygısı, ne kadar olumsuz düşünce varsa kaplamıştı. arkadaşım, vallahi o kadar uğraştın bu iş olsun diye şimdi ağlıyorsun, ne garipsin demişti :) muhtemelen senin kaygıların da geçicidir. endişelenme tadını çıkar.
bebeğim ben yapmadım ki
birden iğrenç bi tepki verdi
hiç böyle bişey yapmamıştı
zoruma gitti benimde
dünya malı benim gözüm olmaz böyle şeyle
canım fazla ödün verdiğimi hissettiğim anda panikliyorum işte bende ne yapıyorum ben die soruyorum kendi kendime ileride pişman olma ihtimali ağır basıyor öyle zamanlarda..
nişanlılık evresinde, düğün hazırlığı döneminde kimbilir ne çatırdamalar olacak.. hep çeken susan ben olcam biliyorum..
ben bu adama ömür boyu katlanabilir miyim? bilmiyorum .
yanında olmak istediğim, isteyeceğim adam bu mu? bilmiyorum
bu sorunlar gelip geçici mi? kaynağı biz miyiz? geçici değil, adamın karakteri bu. kaynağı da o.
ayyy ben kesin ağlaya ağlaya evlenicem
kaderde varsa gelir Hintten, Yemenden; kaderde yoksa ne gelir elden. şu anın tadını çıkar, kavun değiller ki koklayıp bilelim.
üzme kendini canım çok fazla..
tavrını koy, o gelsin bakalım
Hahahhaa aynı benimki :))tavır koyduk ama
zeytinyağı misali hep üstte adam
Hahahhaa aynı benimki :))
Kaprisli maşallah benimki
Hayır bu kaptis i kızlar yapmaz mıydı, hersey tam tersi oldu artık yaa
Bugün yoğun bir temizliktetdim anca vaktim oldu kahvaltim : domates peynir yumurta maydanoz iki ek çay arada portal simdi öğle nantar sote yoğurt bidlm ek assonrada bi kahve iccem bide karik bitki cayi ictim ya ben normal caydan baska pek cay sevemiyorum netcem bunuya regli icin ictim aksamda ictim ama henuz olamadim (
Bugün yoğun bir temizliktetdim anca vaktim oldu kahvaltim : domates peynir yumurta maydanoz iki ek çay arada portal simdi öğle nantar sote yoğurt bidlm ek assonrada bi kahve iccem bide karik bitki cayi ictim ya ben normal caydan baska pek cay sevemiyorum netcem bunuya regli icin ictim aksamda ictim ama henuz olamadim (
inş. olursun canım
Pınarcım bende senin gibi hep idare eden alttan alan tarafım ama inan zamanla çok yıpranıyorsun küçük şeyler birikiyor sonra içinde büyüyor buraya yazmadım bir kaç gündür eşimle aramız kötü en son dayanamayıp kayınbabamı aradım oğlunla konuş dayanamıyorum artık diye ardından kaynanam aradı beni yapma etme kızım burama kadar geldi dedim kaynanama boşayacağım oğlunu diye kaynana gece acillik olmuş migreni var çok üzüldüm ona ama bende üzüldüm her defasında kızımız var diye alttan aldım aldım ama yeter dedim baktı eşim geri adım atmıyorum toparlamıyorum bu sefer kendi çabaladı etti dün barıştık bu sana son şans verişim ona göre dedim
anlayacağın her iki tarafında fedakar olması lazım iyi düşün yıpranan taraf sen olma hakkında hayırlısı olsun düğüne kadar bu yönünü biraz değiştir bakalım nasıl olacak ondan bekle bazı şeyleri