Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin için rahatsa sorun yok ama cıs mı oldu diye soruyorsun demek ki yanlış bir şey yapmışsın :)
yorgunum yorgun canım çok sıkıldım her şeyden bu aralar :2:
bende bugün kavga ettim eşimle
malı kıymetli oldu nedense
bende malını kıskandı diye çok sinirlendim
hala öle kramplar giriyor mideme
hiç böyle bi muhabbet yapmamıştı
anlamadım
hepimizin sorunu varya bu erkeklerle
ay bizde aynı anda regl olup aynı anda eşlerle bunalıyoruz
veeeeeeeeee aynı anda çıtırlaşıyoruz
aynen canım
iyi değilim ayakta zor duruyorum
daha bu yaşımda bi senemiz dolmadan
bu duruma gelmek canımı sıkıyor
geçecek canım bu günlerde ama keşke yapmasalar sonra pişman oluyor ama olan biz kadınlara oluyor onlar kadar gamsız olamıyoruz
öbürkünleri hemen unutuyordum
ama bu ağır geldi
ben düzeltmeye çalıştıkça hep aynısını yapıyor
evet ben en iyisi dua ediyim
sağol cnm
zaten bir ilişkide eşya ve para muhabbeti çok can yakıyor (karı kızı saymak istemiyorum Allah korusun)
aynen canım
iyi değilim ayakta zor duruyorum
daha bu yaşımda bi senemiz dolmadan
bu duruma gelmek canımı sıkıyor
zoruma gitti bebeğim işte napıyım
bunaldım sıkıldım hatta galiba ben yoruldum
bide üste çıktı ya akşam benm için hayırlısı olsun
canım, biz evliliğimizin üçüncü ayında avukata gittik boşanıcaz diye. bana bu adam seni dövüyo mu dedi yok, aldattı mı yok, küçük mü düşürüyo orada burada yok. ee sorun ne dedi ben de aile dedim. eşime sordu, bu kız seni aldattı mı, yok, müsrif mi, yok, elalemin içinde küçük mü düşürüyor, yok, eee sorun ne aileler. gidin bir yemek yiyip konuşun, illa kararlıysanız vekaletlerinizle gelin dedi. ikimizin siniri de inadına geçti başladık avukatla muhabbete, barıştık. evlilikte sıkıntı olmaz diye bir şey yok, ama bizden kaynaklı ama çevremizdekilerden kaynaklı sıkıntılar oluyor. sevgi varsa katlanılıyor işte :) şükür biz atlattık o dönemleri ve iyiyiz, Allah sizlere de yardımcı olsun.
yorgunum yorgun canım çok sıkıldım her şeyden bu aralar :2:
Hepimiz için hayırlısı olsun canım
oluyor böyle şeyler istemesek de
bu son olsun inşallah
canım, biz evliliğimizin üçüncü ayında avukata gittik boşanıcaz diye. bana bu adam seni dövüyo mu dedi yok, aldattı mı yok, küçük mü düşürüyo orada burada yok. ee sorun ne dedi ben de aile dedim. eşime sordu, bu kız seni aldattı mı, yok, müsrif mi, yok, elalemin içinde küçük mü düşürüyor, yok, eee sorun ne aileler. gidin bir yemek yiyip konuşun, illa kararlıysanız vekaletlerinizle gelin dedi. ikimizin siniri de inadına geçti başladık avukatla muhabbete, barıştık. evlilikte sıkıntı olmaz diye bir şey yok, ama bizden kaynaklı ama çevremizdekilerden kaynaklı sıkıntılar oluyor. sevgi varsa katlanılıyor işte :) şükür biz atlattık o dönemleri ve iyiyiz, Allah sizlere de yardımcı olsun.
bende bugün kavga ettim eşimle
malı kıymetli oldu nedense
bende malını kıskandı diye çok sinirlendim
hala öle kramplar giriyor mideme
hiç böyle bi muhabbet yapmamıştı
anlamadım
hepimizin sorunu varya bu erkeklerle
Hepimiz için hayırlısı olsun canım
oluyor böyle şeyler istemesek de
bu son olsun inşallah