günaydın kızlar, muz yedim evi sildim süpürdüm, şimdi kahvaltımı yapıcam. Klasik olur yine, yumurta peynir domates salatalık.
afiyet olsun rukiyecim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar, muz yedim evi sildim süpürdüm, şimdi kahvaltımı yapıcam. Klasik olur yine, yumurta peynir domates salatalık.
bazen banada oluyor canım
en iyisini kendin bilcen
sen en iyisini bilir ve öyle yaparsın
valla bilemiyorum işte bende, korkuyorum hata yapıyorum diye, yanlış bi karar verip sonra pişman da olmak istemiyorum
nasıl bi şey desem bilemedim kuzum
sadece iyi düşün
yolun başındasın
sevdiğin adamın artılarını eksilerini sen biliyorsun
sağol cnmm, bakalım noolcak
valla dediğin doğru
ben yeni düzeldim manyak gibi olduydum
hergün tartıya çıkmalar falan
bide gazım çok oluyordu deli oluyordum
en sonunda doktora gittim yaa
allah bizimkilere sabır versin adamalr nasıl çekiyor ki bizi
kalbini aklını
ferah tut
allah gönlü güzel olana gönlüğünün güzelliğinde birini verir
valla bilemiyorum işte bende, korkuyorum hata yapıyorum diye, yanlış bi karar verip sonra pişman da olmak istemiyorum
valla gidiyo işte, ama bazen düşünüyorum doğru mu yapıyorum diye
canımm benimmm eşin olacak kişiyi en iyi sen tanıyorsun artılarını eksilerini düşün ve tabi birde tahammülünü.. ne kadarına tahammül edebiliyorsun ona göre iyi düşünerek ver kıararını umarım herşey senin için güzel olurrrr.. Allah gönlüne göre versin. biz her zaman yanındayız unutma
canım yolun başındayken iyi düşün sadece bikaç hareketini değil geneli düşünerek hareket et, ufak tefek şeyler sevgiyle aşılır ama bazı şeyler varki ya sen alışacaksın ya o değişecek sen bunu ayırt edebilirsin,ben de nişanlılık döneminde bazı şeylerden dolayı düşünmüştüm doğru mu yapıyorum vazmı geçsem diye ama şimdi çok şükür ki devam etmişim sadece bi kaç hareketiyle karar verme.hilalin dediği gibi kalbini ferah tut Rabbim hayırlısını eylesin:)
teşekkür ederim canlarım desteğiniz için. Haklısınız tabii, onu tanıyan kişi benim. Sorun şu ki sevgiyle aşılabilecek şeylerin ufak mı büyük mü olduğunu bilemiyorum. zaten genellikle ben ona göre davranır oldum, alıştım mı bilmiyorum. onun değişeceğini zaten düşünemiyorum. çok şeye tahammül ediyorum, o yüzden zaten ilişkimiz dışardan harika görünüyor. benim sayemde sorun çıkmıyor zaten, idarec, taraf benim. Zaten sanırım tüm bayan eşler böyle. Annelerimiziden de böyle görmedik mi Belki de bu yüzden bu tarz bi karakteri istemedim mi zaten . Tam tersi bir durum olsa belki de istemeyecktim.
Kendimle çelişiyorum bazen anlayacağınız.. Çok da düşünüp kafamı bulandırmak istemiyorum. Akışına bırakıyorum çoğu kez..
akışına bırak dediğin gibi canım işler biraz daha ciddileşince sende tahammül sınırlarını görürsün,evet kadınlar ilişkide daha fedakar olan taraf illaki idare edeceğin şeyler olur evlilik bu sonuçta hergün güllük gülistanlık olmaz iyiyi de kötüyü deberaber yaşıycaksınız ama çok güzel tarafları var tabiki sen hayırlısı diye dua et en iyisi o canım:)
teşekkür ederim canlarım desteğiniz için. Haklısınız tabii, onu tanıyan kişi benim. Sorun şu ki sevgiyle aşılabilecek şeylerin ufak mı büyük mü olduğunu bilemiyorum. zaten genellikle ben ona göre davranır oldum, alıştım mı bilmiyorum. onun değişeceğini zaten düşünemiyorum. çok şeye tahammül ediyorum, o yüzden zaten ilişkimiz dışardan harika görünüyor. benim sayemde sorun çıkmıyor zaten, idarec, taraf benim. Zaten sanırım tüm bayan eşler böyle. Annelerimiziden de böyle görmedik mi Belki de bu yüzden bu tarz bi karakteri istemedim mi zaten . Tam tersi bir durum olsa belki de istemeyecktim.
Kendimle çelişiyorum bazen anlayacağınız.. Çok da düşünüp kafamı bulandırmak istemiyorum. Akışına bırakıyorum çoğu kez..
balıklama dalıyorum bir selam vereyim dedim nasılsınız bakalım çok özledim sizleri
ara 1 adet yeşil elma ve yarım lavin çikolata cısmı oldu acaba :26::26::26:
hoşgeldin fazicim, iyiyiz aynıı, bıraktığın gibi
sen naapiosun