- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...det-duzensizligine-bitkisel-cozum-oneren.html
kızlar bu sayfadanda takip edin
inş.. işinize yarar
teşekkürler canım, sayende adaçayı içiyorum şimdi. bu arada 60,5 çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...det-duzensizligine-bitkisel-cozum-oneren.html
kızlar bu sayfadanda takip edin
inş.. işinize yarar
Papata cayi severim aslinda denesem bari
teşekkürler canım, sayende adaçayı içiyorum şimdi. bu arada 60,5 çok güzel
selcancım sonuçlar cuma mı çıkacaktı? serpilcim sen de bi git doktora gitsen iyi olur canım. şükür ben kurtuldum, darısı sizlere.
evet canımm cuma günü alıcam bakalım öğleden sonra bi regl olsam ozman bir tahlil daha var yapılacak ama önce regl olmam gerekmiş.
bebeğim adaçayı falan içebiliyorsan iç
bak eminim iyi gelecek şifa olsun de iç:26:
saol kuşummm sen araştırverirsinde ben içmez miyim hiç içerim tabiii nolcak adaçayından zaten bitki çaylarından midemde ot bitecek neredeyse birde adaçayını içeriz nolcakki
sen full adaçayı içç 3 4 bardak
şifa olsun inş...
beni de katın aranıza :)
hoşgeldin canım
herkez sağlıklı ve kararında beslenerek
kilo veriyor sen gel
hep beraber zayıflarız
evet lütfen haberleşelim . Her gün aynı saatte :) ve tatrı günü koyalımmm <3
aa bna da anlatın o zaman hep beraber yaptıgınız seyleri. cumaları ilan ederim kilomu seve seve. peki her gün tartılmak sizce nasıl fikir. ben kafayı yiyorum..
öğle yemeğim 1 kase çorba,1 ayran ve fırında tavuk but
kızlar yaa canım çok sıkkın hayırlısıyla şu atamalar olsa da hayırlı bir yere yerleşsek,bıktım bu konuyu tartışmaktan eşimin ailesine yakın olmak istemiyorum benim aileye de yakın olmayalım öyle bi derdim de yok ama Allah aşkına kırıkkaleyle ankara çok mu uzak ankaranın içinde bile birbirine daha uzak olan semtler vardır neymiş efendim uzakmış çok uzak yarım saat,ben en az 2 saat mesafe istiyorum yaa çok mu yani
afiyet olsun kuzumm
yaa canım kıyamam sana inşallahhh hayırlısı olur senin için. istediğin gibi olsun herşey. uzak olmak en güzeli haklısın bu konuda.
sağol canım inşallah..canım adaletsizlik yapsam anlıycam ama ben demiyorum ki seninkilerin yanında olmayalım da benimkilerin yanında olalım iki tarafa da mesafeli olalım hem benim ailem benim adıma hiç plan yapmaz yakın bile olsak biliyorum ama onunkiler için aynı şey söz konusu değil ben bu yüzden sorun yaşamak istemiyorum en sevmediğim şey başkasının planıyla hareket etmek off off