• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

selcancım sonuçlar cuma mı çıkacaktı? serpilcim sen de bi git doktora gitsen iyi olur canım. şükür ben kurtuldum, darısı sizlere.

Son düzenleme:
selcancım sonuçlar cuma mı çıkacaktı? serpilcim sen de bi git doktora gitsen iyi olur canım. şükür ben kurtuldum, darısı sizlere.

evet canımm cuma günü alıcam bakalım öğleden sonra bi regl olsam ozman bir tahlil daha var yapılacak ama önce regl olmam gerekmiş.

bebeğim adaçayı falan içebiliyorsan iç
bak eminim iyi gelecek şifa olsun de iç:26:

saol kuşummm sen araştırverirsinde ben içmez miyim hiç içerim tabiii nolcak adaçayından zaten bitki çaylarından midemde ot bitecek neredeyse :52::52::52: birde adaçayını içeriz nolcakki :34::34::34:

bayanlar bana da destek olun birlikten kuvvet doğar. 62 kiloyum ve göbek bölgesinden çok alıyorum 52 kilo olmak istiyorum sihirl, bir çözümü olna va rmı ??

aa bna da anlatın o zaman hep beraber yaptıgınız seyleri. cumaları ilan ederim kilomu seve seve. peki her gün tartılmak sizce nasıl fikir. ben kafayı yiyorum..

öğle yemeğim 1 kase çorba,1 ayran ve fırında tavuk but

kızlar yaa canım çok sıkkın hayırlısıyla şu atamalar olsa da hayırlı bir yere yerleşsek,bıktım bu konuyu tartışmaktan eşimin ailesine yakın olmak istemiyorum benim aileye de yakın olmayalım öyle bi derdim de yok ama Allah aşkına kırıkkaleyle ankara çok mu uzak ankaranın içinde bile birbirine daha uzak olan semtler vardır neymiş efendim uzakmış çok uzak yarım saat,ben en az 2 saat mesafe istiyorum yaa çok mu yani:43::43:

öğle yemeğim 1 kase çorba,1 ayran ve fırında tavuk but

kızlar yaa canım çok sıkkın hayırlısıyla şu atamalar olsa da hayırlı bir yere yerleşsek,bıktım bu konuyu tartışmaktan eşimin ailesine yakın olmak istemiyorum benim aileye de yakın olmayalım öyle bi derdim de yok ama Allah aşkına kırıkkaleyle ankara çok mu uzak ankaranın içinde bile birbirine daha uzak olan semtler vardır neymiş efendim uzakmış çok uzak yarım saat,ben en az 2 saat mesafe istiyorum yaa çok mu yani:43::43:

afiyet olsun kuzumm :34:
yaa canım kıyamam sana inşallahhh hayırlısı olur senin için. istediğin gibi olsun herşey. uzak olmak en güzeli haklısın bu konuda.

afiyet olsun kuzumm :34:
yaa canım kıyamam sana inşallahhh hayırlısı olur senin için. istediğin gibi olsun herşey. uzak olmak en güzeli haklısın bu konuda.

sağol canım inşallah..canım adaletsizlik yapsam anlıycam ama ben demiyorum ki seninkilerin yanında olmayalım da benimkilerin yanında olalım iki tarafa da mesafeli olalım hem benim ailem benim adıma hiç plan yapmaz yakın bile olsak biliyorum ama onunkiler için aynı şey söz konusu değil ben bu yüzden sorun yaşamak istemiyorum en sevmediğim şey başkasının planıyla hareket etmek off off:43:

sağol canım inşallah..canım adaletsizlik yapsam anlıycam ama ben demiyorum ki seninkilerin yanında olmayalım da benimkilerin yanında olalım iki tarafa da mesafeli olalım hem benim ailem benim adıma hiç plan yapmaz yakın bile olsak biliyorum ama onunkiler için aynı şey söz konusu değil ben bu yüzden sorun yaşamak istemiyorum en sevmediğim şey başkasının planıyla hareket etmek off off:43:

ahhh ahhh bebeğim seni çok iyi anlıyorummm biliosun bu ekipte kaynanadan dertli olanların en başında geliyorum. evet haksızlık yapmıyorsun ama sen yinede daha mantıklı sebepler (yani mantıklı derken zaten söylediğin mantıklı ama eşin farklı anlıyor anladığım kadarıyla. onunda aklına yatacak sebepler bul) bulmalısın ikna edebilirsin. ve inşallah en kısa zamanda çözersin bu durumu. bilirim çok can sıkıcı.

Back