Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba
hayatta en çok istediğim şeylerden biri zayıflamak,kafama taktım zayıflıcam ama desteğe ihtiyacım var sanırım.
26 yaşındayım 2 yaşına yakın oğlum var ,hamileliğim vucudumu çok değiştirdi göbeğim aşırı çatlamasının yanında tam 30 kilo aldım.57 kilo ile hamile kaldım 87 kilo ile doğuma gittim.
doğumdan sonra 72 kiloya düştüm şimdi ise 77 kiloyum .
60 65 arası kiloya düşmek istiyorum..
inşallah başarırızz :44:
Dayanamadim yarim bitter çikolata yedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar yine akşam yine ben :)
geçmişi okudum tatil muhabbetleri geçmiş benim acilen tatile ihtiyacım var 2-3 ay hemde çok yoruldum bu sıralar :126:
iştahlarda açık çoğumuzda bahardan mı ne acaba şuan hamburger yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum dışarıda yiyeceğiz bu akşam eşimi bekliyoruz :18:
yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler
sabah bir kivi ardından süt sonra incir ve badem
öğlen taze fasülye ve salata akşama doğru nescafe bakalım akşam yemeğin ne olacak
merhaba
hayatta en çok istediğim şeylerden biri zayıflamak,kafama taktım zayıflıcam ama desteğe ihtiyacım var sanırım.
26 yaşındayım 2 yaşına yakın oğlum var ,hamileliğim vucudumu çok değiştirdi göbeğim aşırı çatlamasının yanında tam 30 kilo aldım.57 kilo ile hamile kaldım 87 kilo ile doğuma gittim.
doğumdan sonra 72 kiloya düştüm şimdi ise 77 kiloyum .
60 65 arası kiloya düşmek istiyorum..
inşallah başarırızz :44:
burda destek tam canım azim edince oluyo ben başlayalı 1 ay oldu 5 kilo verdim hiç canını sıkma biraz sabır okdar sonra vücud alışıyo en önemlisi su günde en az 3 litre ekmek yok bende kepek ekmegi yiyorum günde 2 dilim her şey den az az bu kadar işte canım şimdiden kolay gelsin 1 2 gün zorluk çekersin ama inat et yeme
günaydın canlar, bu sabah erkenciyim sabah kahvaltım 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmek az peynir yarım salatalık. şimdide boool limonlu yeşil çayımı içiyorummmmm
günaydın canım afiyet olsun güzel kahvaltı olmuş:)
günaydın kızlar benim desteğe ihtiyacım var bu aralar kötü düşünceler gelip gidiyo sanki zayıflayamıycakmışım gibi ve canım sürekli bişeyler yemek istiyo dün akşam çiğ köfte yedim durduramadım kendimi,yemekte de 1 kase yoğurt,1 kase,çorba,5 yk karnıbahar yemeği ve 1 dilime yakın ekmek yemiştim ve hiç doymadım nasıl atlatıcam ben bu dönemi yaa
Ah bu kaynanalar benimkide diyet yapmadan obce ahhh serpil ahhh nasil vercen sen bukadar kiloyu diyodu simdide ayy serpillll nolmus sana daha verme böyle iyi diyo iyi olmadini ben biliyom oda bilyoda kızı evlendi aninda camis gibi oldu ondan yane bana iyisin diyo hehe kiskanc nolcak
herkes şuaralar bu durumda merak etme. hep beraber atlatıcaz. sanırım bahardan böyle havalar güzel iştahımız açıldı. ama biz yazı hayal edip kendimize engel olucaz. ben dahil hepimiz aynı durumdayız. hatta bu cumaya kilo vermiş olarak yazamıcam kesin. birde misafirim var ctesiden beri. az yesemde yalnızken çok daha iyiydi diyet öğünlerim şimdi öyle olmuyo maalesef
kızlar bu açlık krizi bahardan bebeğim
bendede oluyor ama atlattım
bu sabah itibari ile
60,50 yim ve ben çok mutluyum
Günaydın,
Kahvaltımı açıklıyorum kızlar iki kepekli ekmek arası kaşarlı tost yanında çay bide aç karnına sirkeli su içtim