bunaldıkça gel buraya yaz bebeğim mutlaka birimiz oluyoruz
Benim için tam bir işkenceydi yemin ederim halada bitmedi ağustos gibi bebek düşünelim diyoruz ama ben 65 e inmeden onu da yapmam sıkıştım kaldım bööle yeni doktormu bulsam napsam bilmiyorum işte
Herfirsatta ilk isim buraya yazmk oluyo zaten en büyük destegimsiniz esim bile basladi yeter bukadar gayet iyisin deyip benim yoluma tas koymaya kendini dusunuyo beyfendi artik tatlilar pastalr borrklr yapmiyomya etfarimdaki insanlr filn gayt iyisin bosver deyip duruyo heralde buara onlrdanda etkilendim abarttim biraz ama ben inatciyimdir asla vazgecmicem ve bu yeme bicimini hayat bicimim haline getircem
Boy : 1,65
kilo :78
yok bırakmam zaten de benim için tam bir işkence ben yemek yemeyide yapmayıda seven bi hatunum . Bi ağustos olsunda ben 10 kilo daha veriyim yaa huffdoktora her ay 300 lira bayılıyorum bide
Dur bi inceliyim % 90 hepsini yapmışımdır :d bu arada yeni kullanmaya başladım bu platformu yanlışım olursa affedin şimdiden
deme canım benim eşim bişey demiyor ben
onda yapıyorum ne isterse çünkü
ama herkez yeter falan diyor
bende siz mi zayıflıyosunuz ben zayıflıyorum ben yiyiorum
herkez keyfine baksın diyorum
ben evleneli 7 ay oldu 8 kilo aldım zaten kiloluydum artık duba oldum
bu gün başladım bende motivasyona ihtiyacım var her gün buray ayazmaya başlıycam
ben evleneli 7 ay oldu 8 kilo aldım zaten kiloluydum artık duba oldum
bu gün başladım bende motivasyona ihtiyacım var her gün buray ayazmaya başlıycam
Yok ben yapmiyorum yapinca mümkün değil dayanamam bende bana birak diyenlere yok daha var fln diyorum ama genede etkiliyolr insani:)
Hepsi aynı hikaye ya yok araştırdım o kadar en iyi bulduğum doktor buydu . Herkesi zayıflatmış kadın bi ben zayıflayamadımDoktorda dedi gördüğüm en zr zayıflayan insansındiye. Işte bunlar hep şok diyet yapmanın haltları
hoş geldin canım, az önce ben de size baktım ne kadar verdiniz diyebenim iki ay bitti 8,5 kg gitti. devam ediyorum en az 7 kg daha vermeyi düşünüyorum.
Haftada 3 gün yüzüyorum zaten 2 ay oldu yüzmeye başlayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?