Ozletme kebdini gell cnm ayni kiyafet sorunu bendede var ama daha almicam sanrim bi ay sonra cikabilirim alisverise
kızlar ne zamnadır uğrayamadım internetten bi oyuna dadandım buraya yazamadım.bende herşey gayet iyi gidiyor. 3 gün öncesi itibariyle 74 ü gördüm. gerçi 74.900 ama olsun ucundan yakaladım ve tam 10 kilo vermiş bulunuyorum... şu an adet öncesiyim bugün yarın gelecek bu ayki hedefimi şimdiden başardım. mart sonu 73 ü göreceğimi tahmin ediyorum . ilk 10 kiloyu verince ödül vericektim kendime sabah bi tabak kızarmış patates yedim . ikinci ödülüm 70 i görünce o zamanda dürüm yiyeceğim. kıyafetlerim baya bollaştı yeni almak istemiyorum zayıflamaya devam edicem diye eskilerde kocaman krizlerdeyim bi yere gideceğim zaman bütün dolabı boşaltıyorum ne giyicem diye
tamam canım sık sık uğrayacağım zaten bundan sonra ben alışveriş için 65i bekliyordum ama olmayacak herhalde 70 lerde başlarım ufak ufak almaya .
canım sıkma canını bende 78 de 2 hafta kaldım ama bırakmadım tabi regl dönemimdi sabrettim sonrasında hızlı hızlı gitmeye devam etti arada takılıyor moral bozmak zor. devam edersek başarıcaz zaten . insanlar bu evrelerde bırakıyor çok tehlikeli dönemler sakın pes etme
o zmn bi öneri bebeğim
sabah kahvaltını sağlam et öğlen ve akşamı geçiştir 2 gün
yap kilon hızlansın
doktor herhangi bi sağlık problemi olmayanların 2 gün şok diyetlerinin bi sıkıntısı olmayacağını söylüyorlar
canım hoşgeldin maşallah tebrik ederim seni çok güzel vermişsin diğer hedeflerine de ulaşırsın bu gidişle,ben de bu ara kıyafet almıyorum nisan ayını da böyle atlatıcam tek alabildiğim ayakkabı bu ara ona dadandımsen de alma kıyafet boşver ilerde nasılsa bol gelicek inşallah o zaman çıtır çıtır cicişler alırız kendimize:)
Kuzucum benim ilk başta takılması canımı sıktı. İlk başta takılması normal mi sence ? :44: :26:
Sağol canım o zamannnDetoks yapayım diyorum. Sıvıyla besleneyim çorba filan . O da olur değil mi ?
Ben halimi bi anlatsam ağlarsınız yaadiyetisyen denedik olmadı spor denedik olmadı az yedik olmadı çok yedik olmadı şok diyet olmadı napcam ben biri bişey sölesin simidim gitmiyo bi türlü ( bu arada hala diyetteyim 5 ayda 8-10 kilo verebildim. Metabolizmam yavaşmış ...
iyi araştır canım
bak bende bakıyorum
benim az kaldı yaa gıdım gıdım gidiyor
ondan sürekli araştırma içerisindeyim vala
çorbada olur herhalde
:44:
kızlar ne zamnadır uğrayamadım internetten bi oyuna dadandım buraya yazamadım.bende herşey gayet iyi gidiyor. 3 gün öncesi itibariyle 74 ü gördüm. gerçi 74.900 ama olsun ucundan yakaladım ve tam 10 kilo vermiş bulunuyorum... şu an adet öncesiyim bugün yarın gelecek bu ayki hedefimi şimdiden başardım. mart sonu 73 ü göreceğimi tahmin ediyorum . ilk 10 kiloyu verince ödül vericektim kendime sabah bi tabak kızarmış patates yedim . ikinci ödülüm 70 i görünce o zamanda dürüm yiyeceğim. kıyafetlerim baya bollaştı yeni almak istemiyorum zayıflamaya devam edicem diye eskilerde kocaman krizlerdeyim bi yere gideceğim zaman bütün dolabı boşaltıyorum ne giyicem diye
Yavaş mavas vermissinya cnm sonucta verebiliyosun azimli olmak gerekiyo insan arada cildiriyo ama pesetmeyince sonuc aliniyo birakma devam et
Ben halimi bi anlatsam ağlarsınız yaadiyetisyen denedik olmadı spor denedik olmadı az yedik olmadı çok yedik olmadı şok diyet olmadı napcam ben biri bişey sölesin simidim gitmiyo bi türlü ( bu arada hala diyetteyim 5 ayda 8-10 kilo verebildim. Metabolizmam yavaşmış ...
saol canım inşallah hepimiz bir an önce ulaşırız hedefimize. bende nisan ayını iyi kötü atlatayım mayısta kendimi alışverişe vurcam .
regl durumu varmı varsa normal. 1-2 kilo ödem topluyor vücut.
bak kuzuma sen süper toparlanıyoruz bide birbirimize destek veriyoruz süperiz biz ya
Aynen kendime geldimm ya ohh
Selam kızlar nasılsınız?Rukiye nasılsın nasıl gidiyor?İadeyi ziyaret yapayım dedim :)
Bol eksili günleriniz olsun hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?