Zaten bu aralar yoğurt yulaf ve lahana çorbasıyla besleniyorum valla bi değişiklik olursa olur olmazsa aynen bööle devam vazgeçip emeğimi heba etmeyi düşünmüyorum tatlım zaten :) bu arada metabolizma hızlandırıcı herşeyi yapıyormuşum yazıyı okudumda :)
Ayyy kızlar maşallah nasil kaynatmissiniz oku oku oku bitmiyo ayyy...
Ogle menum
Bir tabak gevurdag salatası
Bir kase yogurt
Bir dilim tahılli ekmek...
Bu karbonatlı suyu denemedim anlatsana bi nasıl bişi. Vazgeçmicem herkesin önünde söz eskisi gibi çıtır olcam:) ağzını bile gırarım ben o kiloların hıhh
İngiliz karbonatının fiyatı nedir bilginiz varmı
afiyet olsun
canım
öyle kaynattık valla
hep destek tam destek
Iğrenç görünüyoAma deneyelim bakalım sonucu bildiririm
Kesinlikle canm. .. bravo size... bu kilolardan
Beraber kurtulcaz inşallah. .
Gerçekten teşekkürler tatlım çok destek olduntekrar görüşmek dileği ile ...
Kızlar beslenme düzenlerinizi bilmiyorum bu yüzden konuya pat diye dalmışta olabilirim.Öyleyse kusura bakmayın.Ayran detoksu yapan var mı aranızda?Diyetisyen esliginde zayıflayanlarınız var.Diyetisyen tarifiymiş kk da var.Bizim ilk topigimizde kızlarda denemişti.1.5-2 kg verdiriyormuş.Sizin topikte uygulayan var mı bu diyetisyenin verdigi detoksu.Şimdi ki topikte biz saglıklı olmadıgını konuştuk.Sizde yapan var mı?Tesekkürler hepinize.Azminiz daim olsun.
evt zaten bolmustum 65 60 55 52 olarak ama artik 52yi hic düşünmeden ilerlicem gercekten uzak geliyi direncimi kiriyo
kaynanam çok ısrarcı onlara gidince sadece yoğurt yiyorum
resmen yesene diye ısrar ediyor bende yemiyorum
kuşumm kırılmasın direncin bak benim kilolar direndi direndi şimdi gitmeye başladılar. Başarıcak bebeğim başka yolu yok hedefim nisan sonunda 75 in altına düşmek ama bakalım başarabilecekmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?