Kızlar bir saat yürüyüş yaptım . Hem dikkat ediyorum hem spor yapıyorum. . Artk veririm herhalde dimi..
Kizlar diyetisyen kontrolumden ciktim : 65,8 kg)
Gecen cuma gunu 66,7 kg dim :) 900 gr gitmis 3 gunde 😳😳
Selam bende yaza kadar 15 kilo vermek isteyenlerden,m pko hastasıyım çok zor veriyorum bana destek olursanız beraber vermek isterim sizlerle bebeğim olmuyor malesef kilom ve pko yüzünden yaz sonu tüp bebek yaptıracağız Ozamana kadar vermem gerek
Tşk ederim canımm, yaklaştım sana ama sollayamam seni yao kadar da hızlanmazz
Canım çekti yaa, uff
Hoşgeldin cnm 4ayda 15kiloyu cok rahat verirsin yeterki iradeli ol menümüdede bisküvi yerine elma portakal süt yoğurt butarz seyker tercihet yada findik fistk gibi şeyler
hoş geldin :) et ve sebze de yemelisin. çiziler yerine meyve, ve kuru yemiş yesen daha iyi olur. açıkçası bana çok az geldi yediklerin.
hoşbulduummm canımm öyle yapmaya çalışcam artık bakalımm çok yiyince çok yiyorum napim biraz böyle denim dedim
hoşgeldin canım aramıza
hazır paketlere dikkat et
arada illa bişey yiceksen
meyve süt falan takıl
ben ara yapmıyorum mesala
bi doktorun makalesinde okumuştum
sağlıklıysan ara yapmana gerek yok demişti
kan değerlerim falan normal çıkmıştı
illa ara öğün yapcaksam süt yada hurmayı tercih ediyorum
selcan bebeğim hoşgeldin
bende yapmamaya calısıyorum aslında ama ana öğünlerde fazla kaçırmamak adına ara öğün yapma ihtiyacı hissediyorum bazen canım
seninde düğününe az kalmış. kaç kilosun hedefin ne
bebeğimmmmmm :) hoşgördümm günaydınnnn kuşum nasılsın
iyim bebeğim
bu sıralar biraz açım ben ya bi sürü şey
yemek istiyorum
kıyamam kuzum ozaman mideni doldurcak yani midende genleşicek şeyler ye mesela bulgur ara öğün yap beyaz leblebi ye üstünede kocaman bir bardak sumidenin dolu olmasına sebep olucaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?