Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kızlar bir saat yürüyüş yaptım . Hem dikkat ediyorum hem spor yapıyorum. . Artk veririm herhalde dimi..

günaydın canlar ben dün de katılamadım aranıza bikaç gün ara verince katılamıyorum çünki canım sürekli bişey yemek istiyo bu düşüncelerle de yazasım gelmiyo ama yazdıklarınızı okuyorum biraz daha motiveyim bugün,dün çikolata yememek için zor tuttum kendimi ama çok şükür kazasız belasız atlattım
özledim sizleri de
kahvaltımı da yazayım 1.5 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta

canım hoşgeldin Rabbim acil şifalar versin,inşallah sen de burda bizimle birlikte çıtırcık olursun ve inşallah minik bebişlerin olur sonra da hamlelik kilolarını vermeye çabalarsın:)

Hoşgeldin cnm 4ayda 15kiloyu cok rahat verirsin yeterki iradeli ol menümüdede bisküvi yerine elma portakal süt yoğurt butarz seyker tercihet yada findik fistk gibi şeyler

canım unutuyorum evden getirmeyi çizi daha pratik geliyo ama bugun salatalık getirdim bakim onla nasıl olcak hoşbuldum bu arada inşalahh veririm 15 kiloyuuu

hoş geldin :) et ve sebze de yemelisin. çiziler yerine meyve, ve kuru yemiş yesen daha iyi olur. açıkçası bana çok az geldi yediklerin.

hoşbulduummm canımm öyle yapmaya çalışcam artık bakalımm çok yiyince çok yiyorum napim biraz böyle denim dedim

hoşbulduummm canımm öyle yapmaya çalışcam artık bakalımm çok yiyince çok yiyorum napim biraz böyle denim dedim

hoşgeldin canım aramıza
hazır paketlere dikkat et
arada illa bişey yiceksen
meyve süt falan takıl
ben ara yapmıyorum mesala
bi doktorun makalesinde okumuştum
sağlıklıysan ara yapmana gerek yok demişti
kan değerlerim falan normal çıkmıştı
illa ara öğün yapcaksam süt yada hurmayı tercih ediyorum

bugun itibari ile 71 kiloyum tamı tamına 71 kilo bildirimlerini menü bildirimlerini nasıl yapıyosunuz kızlar

bende yapmamaya calısıyorum aslında ama ana öğünlerde fazla kaçırmamak adına ara öğün yapma ihtiyacı hissediyorum bazen canım
seninde düğününe az kalmış. kaç kilosun hedefin ne

güzaydın canoolar bugün günüme sağlıklı başladım. kahvaltımı ettim. 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmek az peynir 2 - 3 tane yeşil zeytin bir fincan çay elbette şekersiz ve bol limonlu

iyim bebeğim
bu sıralar biraz açım ben ya bi sürü şey
yemek istiyorum

kıyamam kuzum ozaman mideni doldurcak yani midende genleşicek şeyler ye mesela bulgur ara öğün yap beyaz leblebi ye üstünede kocaman bir bardak su midenin dolu olmasına sebep olucaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…