• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

oh ne güzel vermişsin kilonu. ben yıllardır 72-73 arasıydım biraz direnecek galiba spor da yapamadım bu hafta sanırım kilo veremicem oynamıyor tartı :1:

canım ben uzun dönem 53 lerdeydim en fazla 2 yılda birikti bu kilo ondan çabuk gidiyo,sen leslie bacını ihmal etmezdin yine etme haftada 1 kilo 1 kilo iyi gidiyosun bırakma canım:)

aynen öyle canım kurtuldum:)
teşekkür ederim tatlım bu dönemde o rakamı hiç beklemiyodum bana da süpriz oldu:1:

yaz yaz merakla bekliyoruz ,gelsinler bi 15-20 dk geçsin rahatlarsın nasıl çabuk geçer anlamazsın:34:

ayyy bende öyle umuyorummmm:18:
heyecanlıyım valla

çıtır kızlar
acayip özlemişim sizi vala
bugün bi kıpır kıpır içim
en azından artık
kendimi hantal hissetmiyorum ve çok azimliyim
dediğiniz gibi kasmıyorum kendimi:24:

canım ben uzun dönem 53 lerdeydim en fazla 2 yılda birikti bu kilo ondan çabuk gidiyo,sen leslie bacını ihmal etmezdin yine etme haftada 1 kilo 1 kilo iyi gidiyosun bırakma canım:)

ilacım bitince takılırım yine leslie ile, girdik bi yola sona gelmeden bırakmak yok ;)

bir yerde hata yapmışım, düzelttim :17:

tickerfactory.com 'a giriyorsunuz. weight loss'u seçiyorsunuz. çizelgeler çıkıyor beğendiğiniz çizelgenin yanındaki yuvarlak kısmı işaretliyorsunuz. next'e basıyorsunuz. sonraki sayfadan da beğendiğinizi seçiyorsunuz.tekrar next'e basıyorsunuz. ardıdan choose diye başlayan yere herhangi bir şifre yazın ve unutmayın güncellerken işinizi kolaylaştıracak.
puplıc data ve weight i işaretliyorsunuz.
Weight Units: pounds yazıyor onu kg yapıyorsunuz.
Your target weight: bu sizin olmak istediğiniz kilo.
Your starting weight: başlangıç kilonuz.
Your current weight: şu anki kilonuz.
Weight Date: tarihi ay gün yıl olarak yazacaksınız.
Height Units:englısh yazar metrıc yapacaksınız.
Your Height: boy ölçünüzü yazacaksınız. next'e basacaksınız.
sonraki sayfada çizelgeniz oluşuyor onun altında da Direct Image URL: yazan kısmı kopyalayacaksınız ve forum ayarlarından profil ayarlarınıza girip çizelge bölümüne yapıştıracaksınız.
gözünüz aydın çizelgeniz hazır :) verdiğiniz kilolarda da aynı işlemi tekrarlarsanız yenilenir.

Canımmsınnn çoook tşk ederim.. şimdi oldu.. çok sağol.. :)

Canlaarrrrrrr, günaydınnnn yaaa dün neydi öyle bi türlü giremedik. inanılmaz özledim. okadar alışmışım ki kendimi eksik hissettim. kaç kez giriş yapmaya çalıştım anlatamam. dün benim gayet iyi geçti kaçamaksız sayılabilir. akşam sadece 1 kase çorba içtim. yağsız tavuk çorba yapmıştım. yanına azıcıkta yoğurt tırtıkladım. bu sabah 3 kivimi yedim ama bugün kuçuk bir kaçamağım oldu. arkadaşımın doğum günüymiş sabah sabah pasta kestik minicik incecik yedim. yavaş yavaş. öğleyi atıştırarak geçirmeyi planlıyorum. ayyy herkesi özlemişim yaaaa :54::54:

aynen bende öyle valla,
ben de iyice süzülüyorum :1:
akışına bırakmakta fayda var :34:

kuzumm heyecanını anlıyorum kısa bi zaman önce yaşadım :34: ama rahat ol erkekler daha heyecanlı oluyo. sen dikkatli bak seninkine sonrasında bayaa malzeme çıkacak sana:1::1::1::1:

bebeğim cumartesi baya dolu dolu olcaz pınar sayesinde ben
şimdiden merak ediyorum konuşmaları
düğün kervanına pınarımızda katılacak:30::54:

aynen :1::1: bende merakla bekliyorum

ayyyy daha çok iş var desenize :1:
eylül 2. veya 3. hafta olcak galiba düğünümüz :1:
nişan gibi bişi de yapcaz galiba daha :ssz:

hilal senin ağustosda mıydı?
selcan senin ne zaman? eylül di mi

Son düzenleme:
ayyyy daha çok iş var desenize :1:
eylül 2. veya 3. hafta olcak galiba düğünümüz :1:
nişan gibi bişi de yapcaz galiba daha :ssz:

hilal senin ağustosda mıydı?
selcan senin ne zaman? eylül di mi

ayy kuzum benim 2 düğün olcak biri benim memlekette 29 - 30 Ağustos biri benimkinin memlekette 6 Eylül :1:

Back