• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ama daha eşyalar alınmadan üstlerine konacak şeyşeri nasıl alayım
porselen çatal bıçak seti fln alınabilir de
nevresim takımları fln da alınır
tencere tava da
:52:
neyse bi evi halledelim de, annemle çıkıp alırız artık hepsini
Ankara da beğenemediğim şeyler olursa da İstanbul a giderim artık :1::1:

ben çok merak etmeye başladım sizin telaşınızı ayy:30:

işte aslında eşyaları tek tek alıp yerleştirip bakıp, eksik olanı tespit edip, ona göre almak lazım bence

öle tabi
ama benim hiç kimseden güvencem olmadıgı için yavaş yavaş alıyoz
yemek tabağım bile yoktu annem gitmiş almış
12 tane porselen tabak
bana giderken tencerelerini bıraktı falan ölelikle mal sahibi olduk

heheh aynen. mesela bişi söyliiim ben yemek takımı aldım. bide bana ayrıca kahvaltı takımı da aldırdılar ayy nasıl pişman oldum anlatamam. yemek takımının içinde kahvaltı takımı zaten var. gereksiz gereksiz bi sürü eşya :53::53:

aynen öyle ve ilerde kullanmayacağın hiçbişeyi alma benim kv ile en büyük tartışmalarımız. ben istemiyorum o gösteriş yapacak ya illaki alalım diye tutturuyo kendi kızı herşeyden ama herşeyden istediği için.

canım sende kahvaltı takımını gündelik kullanırsın, takımın içinde olanı da misafirlere kullanırsın olmadı.

alsın cnm boşver, çeşit çeşit kullanırsın işte.
naapsın o da, eve kendi akrabalarından gelen olursa görsünler istiyo.
sana da fazla fazla alıyor demek ki, kızına aldığı gibi, güzel bişi bu bence.
bakalım benim kv napıcak, hiçbir fikrim yok ve çok merak ediyorum neler alacak, ya da almak isteyecek…
yoksa hiç karışmayacak mı, ilgilenmeyecek mi, böle olmasından korkuyorum :ssz:

canım sende kahvaltı takımını gündelik kullanırsın, takımın içinde olanı da misafirlere kullanırsın olmadı.

alsın cnm boşver, çeşit çeşit kullanırsın işte.
naapsın o da, eve kendi akrabalarından gelen olursa görsünler istiyo.
sana da fazla fazla alıyor demek ki, kızına aldığı gibi, güzel bişi bu bence.
bakalım benim kv napıcak, hiçbir fikrim yok ve çok merak ediyorum neler alacak, ya da almak isteyecek…
yoksa hiç karışmayacak mı, ilgilenmeyecek mi, böle olmasından korkuyorum :ssz:

aman kuzummm boşver karışmasından ilgilenmemesi inan daha iyi. güzel bişiler istese hiç sesim çıkmıcak. hani şu eski moda yatak örtüleri varya gelinlik gibi onlardan istiyormuş!!!!! yok yaaaa daha neler.

ben çok merak etmeye başladım sizin telaşınızı ayy:30:

öle tabi
ama benim hiç kimseden güvencem olmadıgı için yavaş yavaş alıyoz
yemek tabağım bile yoktu annem gitmiş almış
12 tane porselen tabak
bana giderken tencerelerini bıraktı falan ölelikle mal sahibi olduk

ya diorumya işte kv neler yapacak acaba çok merak ediyorum, eğer o da annem gibi hevesli olursa, isterim ki 1 anneyle dolaşıp eksikleri almak
canım senin nikah ile düğün arasında zaman olmuş allahtan, yaşarken yavaş yavaş almışsın ne güzel işte.:34:

canlar öğle yemeğim kağıt kebabı,ezogelin çorba ve yoğurtlu kara lahana hepsinden az az yedim:)
yine süper kaynatmışsınız:34:

aman kuzummm boşver karışmasından ilgilenmemesi inan daha iyi. güzel bişiler istese hiç sesim çıkmıcak. hani şu eski moda yatak örtüleri varya gelinlik gibi onlardan istiyormuş!!!!! yok yaaaa daha neler.

yok yaaaa, çok kötü onlarrr, almasın cnm onu da :52::52::52:

azcık pasta tırtıkladım ya kuzum vicdan yaptım :53:

canım takma kafana, bende tırtıkladım zaman zaman, olacak o kadar yani, göz hakkı o, yemesen bi yerinde bişi çıkardı vallahi mazallah :34:
sen bugün eve yürüken dolana dolana git, biraz daha fazla yürümüş ol, erir o hemen :34:

ben kv hiç bişey yapmıyo evleniren alıp sakladıklarını bana verdi resmen oğlumun çeyizi
diye bak çok pis dertlendim
selcancım takma kafana en azından sana alammı diyen var

aynen öyle ve ilerde kullanmayacağın hiçbişeyi alma benim kv ile en büyük tartışmalarımız. ben istemiyorum o gösteriş yapacak ya illaki alalım diye tutturuyo kendi kızı herşeyden ama herşeyden istediği için.

bence almaya hevesli olması en iyisi canım sen de tatlı dille kendi istediğini aldırırsın isteksiz olmalarından daha iyi,benimkiler gerekli olanı aldılar çok şükür ama hep ben bi hesap yapmak zorunda kaldım sanki ben ödüycem gibi çok para mevzusu oldu kv ağzında dili yok yazık,görümcem yönetti herkesi alttan alttan ben de saf değilim ya herşeyin farkındayım bişey de diyemiyorum hep yedim kendimi

yok yaaaa, çok kötü onlarrr, almasın cnm onu da :52::52::52:

canım takma kafana, bende tırtıkladım zaman zaman, olacak o kadar yani, göz hakkı o, yemesen bi yerinde bişi çıkardı vallahi mazallah :34:
sen bugün eve yürüken dolana dolana git, biraz daha fazla yürümüş ol, erir o hemen :34:

yaa inan bana mantıklı sevimli şeyler falan istese hiç reddetmicem ama öyle değil işte kuzum gösterişli kalabalık şeyleri seviyor bende tam aksine sadec mümkünse tek renk falan. ahhh ahhh kuzular. evet en iyi öyle yapiiim az gezineyim. hatta akşama temizlikte var. hızımı alamayıp her yeri temizliiiim :34:

ohh afiyet olsun canım :34:
valla yine döndük biz dedikoduya :1::1::1:

sağol canımm:)
valla çok günah ama bu velet dedikodu da ne tatlı geliyo insana öyle:1:
bence seninkiler de ya almaya istekli olsun ya da siz ne beğenirseniz onu alırız diye size bıraksınlar en iyisi o canım onun için dua et bence:9

yaa inan bana mantıklı sevimli şeyler falan istese hiç reddetmicem ama öyle değil işte kuzum gösterişli kalabalık şeyleri seviyor bende tam aksine sadec mümkünse tek renk falan. ahhh ahhh kuzular. evet en iyi öyle yapiiim az gezineyim. hatta akşama temizlikte var. hızımı alamayıp her yeri temizliiiim :34:

artık orta yolu bulacaksın, onu da kırmadan kendi istediklerini aldırcan :34:
temizlik iyidir :34:

ben kv hiç bişey yapmıyo evleniren alıp sakladıklarını bana verdi resmen oğlumun çeyizi
diye bak çok pis dertlendim
selcancım takma kafana en azından sana alammı diyen var

ahh bebeim onuda yaptı. nişanlım gelmişti onunla göndermiş gazete kağıdına sarıp sarıp deli oldum bende. onlarıda yaptılar kuzummmmm.

bence almaya hevesli olması en iyisi canım sen de tatlı dille kendi istediğini aldırırsın isteksiz olmalarından daha iyi,benimkiler gerekli olanı aldılar çok şükür ama hep ben bi hesap yapmak zorunda kaldım sanki ben ödüycem gibi çok para mevzusu oldu kv ağzında dili yok yazık,görümcem yönetti herkesi alttan alttan ben de saf değilim ya herşeyin farkındayım bişey de diyemiyorum hep yedim kendimi

ahh kuzumm ahhh aynısı bendede var. sevgili görümcem olmasa kayınvalidem kaliteli güzel şeyler alıcak ama görümce varya o görümce en dandiklerini aldırtıyo. buarada afiyet olsun canımmm.

sağol canımm:)
valla çok günah ama bu velet dedikodu da ne tatlı geliyo insana öyle:1:
bence seninkiler de ya almaya istekli olsun ya da siz ne beğenirseniz onu alırız diye size bıraksınlar en iyisi o canım onun için dua et bence:9

valla benimki bi ev bulma ve mobilya işine katılır, gerisi tümden bana kalır eger kv karışmaz ve ilgilenmezse :ssz:

Back