• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım regl öncesi iştahın da açık olur, o yuzden aman dikkat et kv lerde:34:

elimden geleni yapıcam canım kv de görümce de soruyo ne istersiniz diye benim ki içli köfte sipariş etti ben de katmer çok seviyorum kv de çok güzel yapar eşime sormuş yapayım mı diye o da dikkat ediyo yemez heralde yapma demiş:34:

elimden geleni yapıcam canım kv de görümce de soruyo ne istersiniz diye benim ki içli köfte sipariş etti ben de katmer çok seviyorum kv de çok güzel yapar eşime sormuş yapayım mı diye o da dikkat ediyo yemez heralde yapma demiş:34:

amaaaan içli köfteler katmerler ooyy oyyy :) nasıl dayanaksan :9:

Tatlım sorma alıştım kız baya... :) artk yemek yiyince inesim gelio da çocuk var inrmiyorum.. bende gündüz uyutmuyorum artik aksam dokuzda uyutup iniyorum ona kadar iyi oldu bu düzen... biraz su felsefeyi uygulamak istiyorum. . Diolar ya sabah zenginler gibi öğlen işçiler gibi aksam fakirler gibi die :) öyle yapıyorum. Kendi kendimin diyetisyeni olucam napiim :) günlük ekmek hakkımı sabah kullanıyorum iyi oluo rokayla falan rn fazla uc dilim normalde iki olabilir. .bugun uc yedim çünkü arkadaslarla toplancaz ikide onlar yerken ben cay icmeyi düşünüyorum. . Karnim tok olsun cay icerim.. yanima ceviz alırım :) aksamda ekmeksiz ymek yogurt salata musakka... insallah yine inebilirsem bi saat spor .. ayyy iste ben buyum :) ya yapiyorum da inşallah verebiliyorumdur goruntude iyi gibi de bilmiyorum. . Kafamda bi pantalon var ona girince tartilcam :) hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. . Suan moral olarak gayet iyi gidior .. kasmiyorum en azindan .. neyse cok konustum .. :) buralardayim öpüyorum

canım azmine hayranım arada kaybolmaların olmasaydı sen bu azimle baya bi yol katederdin ama haziran sonuna kadar da yaparsın bu gidişle,akşam sporu da bence en iyisi bütün gün yediklerinin üstüne bi sünger çekiyosun resmen böyle devam:34:

ayyyy yapmıştır kesin katmer de, işin zor valla :43:

canım sen öyle bir yöntem buldu isen dene bakalım,
ama sabah 3 ekmek fazla olur bence :34:
arkadaşlarla toplanmadan da önce meyve ye de tatlı krizine girip bişiler yemezsin :1:
güzel spor yapıosun bravo.
inşallah kafandaki pantolona girersin canım

Tsk tatlım. . Sen ne yaptin kv ne zaman gelio ..:)

Tsk tatlım. . Sen ne yaptin kv ne zaman gelio ..:)

canım yarın tanışmaya geliyolar :1:
kv ile daha önce tanışmıştım, 1 defa yarım saat oturmuş ve kahve içmiştik sadece.
kp ile ilk tanışcam.
benim anneyle baba da ilk görcek benimkini, aileyi fln :18:

Rukiyecim yaaa dünden beri uğraşıyorum bir türlü yapamadım şunu :(((
dediklerini aynen yapıyorum nerde sorun var acaba :(((((

bir yerde hata yapmışım, düzelttim :17:

tickerfactory.com 'a giriyorsunuz. weight loss'u seçiyorsunuz. çizelgeler çıkıyor beğendiğiniz çizelgenin yanındaki yuvarlak kısmı işaretliyorsunuz. next'e basıyorsunuz. sonraki sayfadan da beğendiğinizi seçiyorsunuz.tekrar next'e basıyorsunuz. ardıdan choose diye başlayan yere herhangi bir şifre yazın ve unutmayın güncellerken işinizi kolaylaştıracak.
puplıc data ve weight i işaretliyorsunuz.
Weight Units: pounds yazıyor onu kg yapıyorsunuz.
Your target weight: bu sizin olmak istediğiniz kilo.
Your starting weight: başlangıç kilonuz.
Your current weight: şu anki kilonuz.
Weight Date: tarihi ay gün yıl olarak yazacaksınız.
Height Units:englısh yazar metrıc yapacaksınız.
Your Height: boy ölçünüzü yazacaksınız. next'e basacaksınız.
sonraki sayfada çizelgeniz oluşuyor onun altında da Direct Image URL: yazan kısmı kopyalayacaksınız ve forum ayarlarından profil ayarlarınıza girip çizelge bölümüne yapıştıracaksınız.
gözünüz aydın çizelgeniz hazır :) verdiğiniz kilolarda da aynı işlemi tekrarlarsanız yenilenir.

aaa canlar size güzel haberim var geçen eşime pilav yapıyodum dedi ki bizimkilerden dönüşte bana da pilav tarzı şeyler yapma sen nasıl yersen ondan yiyim dedi ama yediğim miktarı azaltamam dedi buna bile çok sevindindim sonuçta yediğimiz şeyler hep sağlıklı sırf bu şekilde yiyerek bile kilo verir:40:

kilomu da yazayım malum yarın olmuycam bugün tartıldım 56.6 geldim çok sevindim:46:

Tatlım sorma alıştım kız baya... :) artk yemek yiyince inesim gelio da çocuk var inrmiyorum.. bende gündüz uyutmuyorum artik aksam dokuzda uyutup iniyorum ona kadar iyi oldu bu düzen... biraz su felsefeyi uygulamak istiyorum. . Diolar ya sabah zenginler gibi öğlen işçiler gibi aksam fakirler gibi die :) öyle yapıyorum. Kendi kendimin diyetisyeni olucam napiim :) günlük ekmek hakkımı sabah kullanıyorum iyi oluo rokayla falan rn fazla uc dilim normalde iki olabilir. .bugun uc yedim çünkü arkadaslarla toplancaz ikide onlar yerken ben cay icmeyi düşünüyorum. . Karnim tok olsun cay icerim.. yanima ceviz alırım :) aksamda ekmeksiz ymek yogurt salata musakka... insallah yine inebilirsem bi saat spor .. ayyy iste ben buyum :) ya yapiyorum da inşallah verebiliyorumdur goruntude iyi gibi de bilmiyorum. . Kafamda bi pantalon var ona girince tartilcam :) hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. . Suan moral olarak gayet iyi gidior .. kasmiyorum en azindan .. neyse cok konustum .. :) buralardayim öpüyorum

süpersin canım anca kendi kendimiz tanıyoruz
bende inceldiğimi hissediyorum göbekte indi baya
artık yağlarım falan gelmiyor öncede bıngıl bıngıl dım:30:

aaa canlar size güzel haberim var geçen eşime pilav yapıyodum dedi ki bizimkilerden dönüşte bana da pilav tarzı şeyler yapma sen nasıl yersen ondan yiyim dedi ama yediğim miktarı azaltamam dedi buna bile çok sevindindim sonuçta yediğimiz şeyler hep sağlıklı sırf bu şekilde yiyerek bile kilo verir:40:

kilomu da yazayım malum yarın olmuycam bugün tartıldım 56.6 geldim çok sevindim:46:

aaa süper haber canım,
kurtuldun artık pilav cinslerinden :1:

tartıdaki rakam da mükemmel, tebrik ederim canım:34:

oh ne güzel vermişsin kilonu. ben yıllardır 72-73 arasıydım biraz direnecek galiba spor da yapamadım bu hafta sanırım kilo veremicem oynamıyor tartı :1:

aaa süper haber canım,
kurtuldun artık pilav cinslerinden :1:

tartıdaki rakam da mükemmel, tebrik ederim canım:34:

valla canım başa gelen çekilir, napalım, kaçarım yok, akışına bırakıcam :1::1::1:
yazarım size neler olduğunu :1:

aynen öyle canım kurtuldum:)
teşekkür ederim tatlım bu dönemde o rakamı hiç beklemiyodum bana da süpriz oldu:1:

yaz yaz merakla bekliyoruz ,gelsinler bi 15-20 dk geçsin rahatlarsın nasıl çabuk geçer anlamazsın:34:

Back