• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kızlar ne olur benide alın aranıza 75 kiloyum 9 aylık evliyim.
Evlenmeden önce 67-70 kiloydum son ocak ayında bir tartıldım 77 olmuşum :(
2 kilo verebildim. şu an 75 im hedefim 60.. ne olur banada yardım edin..
Masa başındayım akşama kadar..
ve günde 3lt su içiyorum.. ve 5 yıldır çayıma kahveme şeker atmıyorum
Bugünden itibaren beni de alın aranıza..

Sabahleyin : 2 dilim kek + çay içtim
Öğlen : 1 çay bardağı nescafe ( sütsüz+şekersiz )

canım hoş geldin bozma bu kadar moralini burda başlayan herkes aşağı yukarı o civarda fazlası olarak başladı ve güzel sonuçlar alıyoruz sen de verirsin,hamurişi,yağlı tatlı bunlardan uzak dur,3 dilimden fazla ekmek yeme gün içinde,ara öğün yap öğleden sonra yaptığın ara öğün akşam eve gidince herşeyden yeme isteğini bastıracaktır emin ol.bi de bikaç gün takip et herkes ne yiyo nasıl bi düzen var yavaş yavaş sen de kendine uygun olanını yaparsın hadi kolay gele:)

pınarcım
bugün yemek yediğim yer temiz bi yer ev yemekleri var
hep orda hergün gidip yicem
çıkamassam dükkanda yicem
et şansıma yağsız falan varsa yerim ama
bugünkü menüm iyi demi
artık ne yediysem yazacam size burdan:34:

canım güzel yemişsin, sebze yemeği sonuçta iyidir.
protein diyetinde daha çok sütgiller ve etgiller var.
sebze denk gelirse ye tabii de, onun dışında protein yemeye calış.
ben protein diyeti yaptığım ilk hafta 2 kg vermiştim. Mutlaka fark eder yani. Ama daha sonra çok veremedim.
Bazı haftalarda diyeti şoklatmak adına protein diyeti yapmanı öneririm.
Arada da meyve ye ki kan şekerini düzenlesin, ekmek de yemeyeceğin için tatlı krizin tutmamalı.
Protein diyetinin tek sıkıntısı kabızlık yapma ihtimali, onu da kuru kayısı ile çözersin olmadı işte.
Dukan diyeti gibi düşün, o da bir nevi protein diyeti. Hızlı kilo verdiyor ama uzun vade yapılması sağlık açısından iyi olmuyor.

yaz canım bize :34:

Patatese dayanamiyorum cnmya en secdim şey sadece kizartnasini yeniyorum normalde onada bayilirim ama napim ekmk yenedim bugun hic ondan yapimda yim dedim

bende bayılırım, kızartma, haşlama, püre fln.
Patatesin sorunu diğer baklagiller veya ekmek gibi sadece karbonhidrat değil, nişasta olduğundan şeker de barındırıyor, havuç gibi…
sık yeme bari:34:

bak sende ben gibi yenilerde almışın bu kiloyu korkma
beslenmene düznli devam edersn hemen atarsın
kahvaltıyı sakın atlama
bende işe gittiğim için bazen tost yapıyorum hemn elime alıp çıkıyorum geç kaldıysam sandwiç
yiyorum bazen yumurta falan yapıp kahvaltı yapıyorum
süt iç bi bardak sabah akşam
öğlen akşam yemeğinde bi kase yoğurt ye
pilav makarna ye ama 3 4 kaşık ye ben her zaman yediğim şeyleri az az yiyiorum

iç iyi gelir limonlu su
yeşil çay iç ama
mutlaka kahvaltı yap öğlen ye canım böyle zayıflayamassın:50:

Çoook tşk ederim canımcımm. yarın sabah bende kendime tost yapayım kepekli ekmekten,
Öğlen yemeği için patates haşlaması yoğurt
aksamda mercimek çorbası içsem sence nasıl olur ???
bu arada ekmek ile aram iyi değil beni yakan sanırım abur cuburlar tatlı şeyler :(((ve düzensiz adetim :(

gözünü korkutma, vermek de kolay, sabır işi sadece. buradaki herkes kendine göre bir tempo tutturdu devam ediyor geçmiş sayfaları okursan az çok ne yapman gerektiğini anlarsın, cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz o günlerde kim ne kadar vermiş bakarsan motive olursun. biribirimizin menülerine yorumlar yapıyoruz, yanlışları söylüyoruz onlar da işine yarar. kolay gelsin.

Tamam Cuma günü bende yazıcam kaç olduğumu..
Kesin kararlıyım 40-42 beden olmak istiyorum. her mağazaya girdiğimde hüzünlenerek çıkmak istemiyorum :(((
Canımcımm en altta çıkan kilo cetvelinden bana da yapalım mı ? :)

canım güzel yemişsin, sebze yemeği sonuçta iyidir.
protein diyetinde daha çok sütgiller ve etgiller var.
sebze denk gelirse ye tabii de, onun dışında protein yemeye calış.
ben protein diyeti yaptığım ilk hafta 2 kg vermiştim. Mutlaka fark eder yani. Ama daha sonra çok veremedim.
Bazı haftalarda diyeti şoklatmak adına protein diyeti yapmanı öneririm.
Arada da meyve ye ki kan şekerini düzenlesin, ekmek de yemeyeceğin için tatlı krizin tutmamalı.
Protein diyetinin tek sıkıntısı kabızlık yapma ihtimali, onu da kuru kayısı ile çözersin olmadı işte.
Dukan diyeti gibi düşün, o da bir nevi protein diyeti. Hızlı kilo verdiyor ama uzun vade yapılması sağlık açısından iyi olmuyor.

yaz canım bize :34:

tamm bebeğim yazarım haftada bi iki gün olmadı tavuk haşlar getirim
zaten yoğurtum sütüm eksik olmaz benim biliyon sürekli alırım
akşam genelde et yiyioruz zaten

Tamam Cuma günü bende yazıcam kaç olduğumu..
Kesin kararlıyım 40-42 beden olmak istiyorum. her mağazaya girdiğimde hüzünlenerek çıkmak istemiyorum :(((
Canımcımm en altta çıkan kilo cetvelinden bana da yapalım mı ? :)

130. sayfada anlatmıştım, oradan bakarsan yapabilirsin ;)

tamm bebeğim yazarım haftada bi iki gün olmadı tavuk haşlar getirim
zaten yoğurtum sütüm eksik olmaz benim biliyon sürekli alırım
akşam genelde et yiyioruz zaten

tamam cnm 1 hafta dene bakalım, evden de getirirsin 1 hafta noolcak, bakalım haftaya nasıl fark olacak :34:

Çoook tşk ederim canımcımm. yarın sabah bende kendime tost yapayım kepekli ekmekten,
Öğlen yemeği için patates haşlaması yoğurt
aksamda mercimek çorbası içsem sence nasıl olur ???
bu arada ekmek ile aram iyi değil beni yakan sanırım abur cuburlar tatlı şeyler :(((ve düzensiz adetim :(

öğlen çalışıtıgın yerde yemek yiyemiyosun sanırrım canım patatesten uzak dur derim
öğlen et sebzze yoğurt salat türü şeyler ye akşam hafif geçir
bende abur cubur kola hazır içecekleri tamamen hayatımdan çıkardım
abur cuburuda
ama sadece fringlersa hayır demem
sen gene az yemeyi düşünüyorssun ama yapm aböle kahvaltıda arada sırada peynir zeytin yumurta falanda ekle canım:34:

kilo çizelgesi nasıl yapılıyor diye soranlara :
tickerfactory.com 'a giriyorsunuz. weight loss'u seçiyorsunuz. çizelgeler çıkıyor beğendiğiniz çizelgenin yanındaki yuvarlak kısmı işaretliyorsunuz. next'e basıyorsunuz. sonraki sayfadan da beğendiğinizi seçiyorsunuz.tekrar next'e basıyorsunuz. ardıdan choose diye başlayan yere herhangi bir şifre yazın ve unutmayın güncellerken işinizi kolaylaştıracak. puplıc data ve weight işaretli kalıyor.
Weight Units: pounds yazıyor onu kg yapıyorsunuz.
Your target weight: bu sizin olmak istedğiniz kilo.
Your starting weight: başlangıç kilonuz.
Your current weight: kaybettiğiniz kilo.
Weight Date: tarihi ay gün yıl olarak yazacaksınız.
Height Units:englısh yazar metrıc yapacaksınız.
Your Height: boy ölçünüzü yazacaksınız. next'e basacaksınız.
sonraki sayfada çizelgeniz oluşuyor onun altında da Direct Image URL: yazan kısmı kopyalayacaksınız ve forum ayarlarından profil ayarlarınıza girip çizelge bölümüne yapıştıracaksınız. gözünüz aydın çizelgeniz hazır :) verdiğiniz kilolarda da aynı işlemi tekrarlarsanız yenilenir.

inş... canım yapıcam mutlaka öğlen akşam et yicem meraklan ma zaten sen
biraz üşengeç olmasam yeterli olcak:32::32::32:

3 günden fazla kırmızı et yeme, tavuk ye daha çok :34:

üşenme cnm, tavuk haşlamakta ne var, en kötü dışardan tavuklu salata ye, tonbalıklı da olur bak

3 günden fazla kırmızı et yeme, tavuk ye daha çok :34:

üşenme cnm, tavuk haşlamakta ne var, en kötü dışardan tavuklu salata ye, tonbalıklı da olur bak

tmm bebeğim tavuklu salata ile peynirli salata benim favorim zaten
artık dediğin gbi yapcam başka çarem yok :30:
bak aklıma geldi bi gün tavuklu bi gün peynirli bi günde çorbalı tabldot nasıl fikir yanında mutlaka yoğurt tüketcem hepsinin:34:

öğlen çalışıtıgın yerde yemek yiyemiyosun sanırrım canım patatesten uzak dur derim
öğlen et sebzze yoğurt salat türü şeyler ye akşam hafif geçir
bende abur cubur kola hazır içecekleri tamamen hayatımdan çıkardım
abur cuburuda
ama sadece fringlersa hayır demem
sen gene az yemeyi düşünüyorssun ama yapm aböle kahvaltıda arada sırada peynir zeytin yumurta falanda ekle canım:34:

Offfff bugün benim miladım olacak o zaman.. :)

tmm bebeğim tavuklu salata ile peynirli salata benim favorim zaten
artık dediğin gbi yapcam başka çarem yok :30:
bak aklıma geldi bi gün tavuklu bi gün peynirli bi günde çorbalı tabldot nasıl fikir yanında mutlaka yoğurt tüketcem hepsinin:34:

çorba yok cnm, ekmek yerine geçiyorya, protein yüklencen
yogurt ye yanlarında hep tabii

Back