Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğle yemeğim: ızgara tavuk, salata, ayran (aaaa ekmek yemeyi unuttummmm şimdi yazarken farkettim hea)
teşekkürler canım, 30 yaşındayım, evliliğimin dördüncü yılı, anneler babalar torun ister, eş çocuk ister vaktidir artık, Rabbim nasip ederse tabi. evde ses, nefes, şenlik var canım ne kadar yorulsan da bir gülseler, sarılsalar yorgunluk mu kalır, çok şanslısın bence Allah'ım sana bağışlasın ikisini de, ömürleri uzun ve güzel olsun.
geçmiş olsun diyelim o zaman canım yalnız bırakırmıyız hiç sen merak etme toparlarsın bu hafta zaten emzirmek sana iyi geliyo baksana kaçamağa ramen sevindirici rakamlar görüyosun maşallah:)
Şuracıkta bikenarda kendi çapımda menümüde paylaşıyım bari
Kahvalti nesfit süt 1 ceviz
Öglen : 2haslanmis yumurta, 2d ekmek, cokaz peynir, 1zeytin, yesil cay
Aksam :az yagli lahana kapuska , 1kase ev yapimi yogurt
Ara:2-3galeta ,ayran
Birde tarcin kürüne basladim cubuk tarcini kaynatip gunde 3 bardak iciliyor istah konusunda baya faydasini gordum gibi bugunluk
Slm kızlar kahvaltim herzamnki gibi öğle kofte pstates puresi
Güzel fikir cnm cok iyi evyeneklri pastalr bireklr yapn yerler var kazasiz belasiz atlami dilerim:)evt sasirtici bi sonuc olduteşekkür ederim canım, valla ben riske atmayıp dışardan bişiler alabilirim, ev yapımı
canım çok sevindim tartıdaki kilona, arada bir unutmak lazım tartıyı, sonra süpriz yapıp sevindiriyır bizi
Kızlar ne olur benide alın aranıza 75 kiloyum 9 aylık evliyim.
Evlenmeden önce 67-70 kiloydum son ocak ayında bir tartıldım 77 olmuşum
2 kilo verebildim. şu an 75 im hedefim 60.. ne olur banada yardım edin..
Masa başındayım akşama kadar..
ve günde 3lt su içiyorum.. ve 5 yıldır çayıma kahveme şeker atmıyorum
Bugünden itibaren beni de alın aranıza..
Sabahleyin : 2 dilim kek + çay içtim
Öğlen : 1 çay bardağı nescafe ( sütsüz+şekersiz )
öğle yemeğim, et kavurma, 1 dilim ekmek.
kızlar ''progestan'' kullanan var mı içinizde (adet düzensizliği için verdi doktor, daha önce de bebeğin düşmesini engellemek için kullanmıştım.) sizde de mide bulantısı, baş dönmesi, uyku yaptı mı merak ettim. halsizlikten spor yapamıyorum ya, leslie bacım özledi beni :S
canım senin kahvaltın offsayt
bende sen gibiydim
ama şimdi yapabiliyorsam kahvaltı yapamıyorsam
işyerinbde sandwiç yiyiorum
öğlen ve akşam ekmek
yemiyoum
aç kalıyosun zayıflayamassın
akşam kes yemeği
az ye ben de yeni evliyim bende aldım sen gibi azalttım
akşam yemeklerimi öğünlerini düzene sok böyle hasta olursun valla
Kızlar ne olur benide alın aranıza 75 kiloyum 9 aylık evliyim.
Evlenmeden önce 67-70 kiloydum son ocak ayında bir tartıldım 77 olmuşum
2 kilo verebildim. şu an 75 im hedefim 60.. ne olur banada yardım edin..
Masa başındayım akşama kadar..
ve günde 3lt su içiyorum.. ve 5 yıldır çayıma kahveme şeker atmıyorum
Bugünden itibaren beni de alın aranıza..
Sabahleyin : 2 dilim kek + çay içtim
Öğlen : 1 çay bardağı nescafe ( sütsüz+şekersiz )
Birakmayin birakmayin:)evt nasil gitti anlamdim gerci cok kosusturdun ondn heral
patates püresi en çok sevdiğim yemeklerdendir, ama patates e dikkat canım, nişasta kilo vermene engel olabilir.
hoş geldin, kek yememeye özen göstermelisin. yapabiliyorsan normal kahvaltını yap, hem daha çok doyarsın hem uzun süre acıkmazsın. öğlen de hiçbir şey yememişsin, öğün atlamak da iyi değil. bir sonraki öğünde çok açlık çekersin ve daha fazla yersin. o yüzden her öğün az yağlı aztuzlu ve az ekmekli bir şeyler mutlaka yemelisin. ara öğünler de çok acıkmamak adına iyi oluyor.
Ben kullanmistim cnm ayni sebeple cok asiri mise bulabtsi olmuştu
Gerçekten bir akıla ihtiyacım var.. kafayı yemek üzereyim. akşama makarna yemeği düşünüyordum ama artık vazgeçtim.
Dün akşam 2 tane biber dolması yedim.. 27 yaşındayım ve en azından 65 e düşmek istiyorum..
kızlar sabahları aç karnına sıcak + limon içiyorum..
çok mutsuzum çoookkk aynaya bakmak istemiyorumm
Gerçekten bir akıla ihtiyacım var.. kafayı yemek üzereyim. akşama makarna yemeği düşünüyordum ama artık vazgeçtim.
Dün akşam 2 tane biber dolması yedim.. 27 yaşındayım ve en azından 65 e düşmek istiyorum..
kızlar sabahları aç karnına sıcak + limon içiyorum..
çok mutsuzum çoookkk aynaya bakmak istemiyorumm
galiba haklısın akşam eve gittiğimde her bulduğumdan yemek istiyorum..
ne olur morele ve hatta açıkçası gaza ihtiyacım var :)
Allah hepimize yardım etsin.. kiloyu almak çok basit vermek çoooook zor..
((((