• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

hele ben sevgi pıtırcığı oldum burda
kendi kend,me gülüyorum deli ne bu diycekler birazdan:38:

ayyyh ne hoş tabir jeliciğim:1:
şakamaka bende de durumlar aynı şekerim günümün bi parçası oldunuz sizsiz olmuyo yane:34::34:

aynen, siz olmadan ben naapiomuşum yahu diorum.
hani bu akıllı telefonlarımız olmadan ne yapıomuşuz gibi bişi oldu bende :52:

abbooowwww 2 saat gitttim neler neler olmuşşş yaaa ama bende hepinizi çok seviyorummm benide sevin benide sevin :53::53::53:

kızlar benim haset komşu sağlık ocağına gitmiş adımsayar veriyorlarmış,ücretsiz ondan almış :) dün yolda karşılaştık, sen nasıl zayıfladın ya ben o kadar yürüyorum 1,5 ayda 3 kilo verdim diye söyleniyor :) bi de beni süzüp süzüp popo falan kalmamış sende diyor :)

kızlar benim haset komşu sağlık ocağına gitmiş adımsayar veriyorlarmış,ücretsiz ondan almış :) dün yolda karşılaştık, sen nasıl zayıfladın ya ben o kadar yürüyorum 1,5 ayda 3 kilo verdim diye söyleniyor :) bi de beni süzüp süzüp popo falan kalmamış sende diyor :)

bende alıyım dedimde sana vermezler dedi
dün diyetisyen bana sen nasıl girdin içeri kapıdakile dövmedi mi seni
geçen birini dövdüler
daha nerene zayıflıycan iyi kilon seni dedi:52::52::52::52::27::27::27::27:

aynen, siz olmadan ben naapiomuşum yahu diorum.
hani bu akıllı telefonlarımız olmadan ne yapıomuşuz gibi bişi oldu bende :52:

aynen canım yaaa sabah işe gelir gelmez ilk kk açıyorum :52:

zayıflayalım dedikodu topiğindede birlikteyiz inş..

aaaa herhalde kuzummm :52: dedikodu kazanını kaynatmadan olurmu hiiiçççç

hehehe haset komşular sen daha çok zayıflayınca daha da çok çıkacak alıştır kendini buna kuzum sen fıstık gibi olcan onlar fıçı:52::52::52::52:

zayıflayalım dedikodu topiğindede birlikteyiz inş..

evet evet, başka topiğe geçicez komple :1:

bende alıyım dedimde sana vermezler dedi
dün diyetisyen bana sen nasıl girdin içeri kapıdakile dövmedi mi seni
geçen birini dövdüler
daha nerene zayıflıycan iyi kilon seni dedi:52::52::52::52::27::27::27::27:

ahahahahha nasıl dövmüşler yaaa, komediye bak :1:
diyetisyende iken gerçekten öle oluo ama herkes birbirne bakıo, bennin diyetisyenin muayenesinde de en zayıf benim, kötü bakıolar bana :1:

baksın baksın feyiz alsın yakında hasedinden erir o da üzülmesin öyle söyle:9::9:

hahahhaha şu spor yapıp yemek yiyen komşun değil mi o :52:

poponu kaşısaydın hemen sende, nazar eder valla :32:

evet evet birlikte günüm daha güzel ve eğlenceli geçiyo:)

dedikodu topiğinin müdavimleri de hazır oh canıma değsinn:34:

ayy ben size hemen yazıyım
geçen okudum kız yazmış kayınvalidesi ile sorunlarını gelcekler
şle olcak böle olcak diye
kocasıda bundan yana
sen fettan görümce oku sonra
yanlız kaldıklarında abisine söyle kızı bir dövdüler
en son kız yazmyın ne olur yazdıklarınızı okuyorlar diye yorum atmış
kapadılar konuyu
isimleri değiştirelim dedikodu topikte ne me lazım :30:

Back